» »

OMG in noute verjel kva se je zgodil pol

OMG in noute verjel kva se je zgodil pol

zile ::

Imam Abit KT7 raid in Duron 600 navitega trenutno na 1070 (v Portorožu je delu na 1113).:D No in zdej je rekla, da ne bo več delala spljoh. Sredi memory bencha u Sandri se mi je mašina ugasnila in se noče več prižgat. Plata sam še piska (beep beep beep ......) u nedogled. Nobenga video signala več.:(
Ker se še zmer v šoku in zlo ;(, sem mal bral po drugih forumih in naletel na tega tukej (mal si preberte, tisti ki imate težave s KT7 al pa KT7a). In ko si vse preberem, si milsim WTF is going on here. Plata mi je delala 4 mesce brez problemov.
So any comments appriciated.
Lep pozdrav

Stripy ::

Nisem bral foruma, tako da mogoce tole ze ves, ampak skodi pa ne. :)
No beep at all - this means your motherboard is dead, either due to a defective or underpowered power supply, poorly seated CPU or RAM, or a dead-on-arrival board
One beep - board is working fine Beeeeeep-beep-beep - this means no video card detected (or poorly seated video card)
A single tone, repeated over and over. This is a memory problem (could be the DIMM, the controller, or the CPU cache memory).
A two-tone siren, generally caused by overheating or out of specification voltages.
Rapid stream of beeps - this means a key is stuck on your keyboard, it is not properly plugged in, or the keyboard is incompatible in some way

Thx za informacije. Sem jest tud mislu da je memory. Pa ni, ker mi dela z drugo plato, k sem si jo sposodu pr kolegu. Tud procesor mi dela. Očitno je res kontroler na plati. Največja ironija vsega je pa ta, da sploh ne vem zakva pa kako je do tega pršlo.
Še kakšna ideja.

Stripy ::

A si probal na razlicnih DIMM slotih. Pa upam, da si vmes resetiral cmos. :D

Ja tud to sem probu. Če ti povem, da sem šu že tako daleč, da sem iz prijatlove plate ven uzel bios pa ga dal v svojo in obratno. Pa flashu vse možne biose. Plata pa še vedno sam piska.
DAMN;((

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Sestavil PC - monitor neodziven, matične ne piska

Oddelek: Strojna oprema
355022 (3150) Riff
»

Problem po čiščenju računalnika

Oddelek: Strojna oprema
161943 (1158) solatko