Forum » Pomoč in nasveti » ABIT KT7a in OC TBirda
ABIT KT7a in OC TBirda
Pizzicato ::
A se komu dogaja, da če npr. poviša faktor na 9*100, mu potem PC naredi 7 x 100. Al pa, dače dam na 10x, mi naredi 8x.
Ali pa, če dam na 8.5*110=935MHz, mi PC po par sekundah zmrzne. Če pa dam na 8*117=935MHz pa dela čist OK.
Čudno, ne. Zgleda da je nekaj narobe s temi pomnoževalniki... Plata hin?
Ali pa, če dam na 8.5*110=935MHz, mi PC po par sekundah zmrzne. Če pa dam na 8*117=935MHz pa dela čist OK.
Čudno, ne. Zgleda da je nekaj narobe s temi pomnoževalniki... Plata hin?
Bogo
BigFoot ::
ej, men je tud to delalo (na D750) samo sm pol se enkrat fajn prefarbu mosticke na procu, pol je pa normalno delalo. tko da po mojem maš slabo mostičke povezane
Pizzicato ::
Pikola, kako naj še kaj farbam, če pa je že itak vse črno od grafita. Sem že iskal flumastre (prevodne) pa jih nisem dobil :-(
A bom moral lotat, al kaj? Mogoče pa le ni fora v slabo prebarvanih mostičkih?
A bom moral lotat, al kaj? Mogoče pa le ni fora v slabo prebarvanih mostičkih?
Bogo
DrSergioDJ ::
enak problem mam jest, sam, da se nism probavu nanovo pofarbat. Imam KT7a in d600, problem sem ze napisu tuki, pa sm dobu par predlogov neki v zvezi z fashanjem biosa al pa novim farbanjem. meni recimo karkoli sm dal, je vedno ostal na 6*xxx ( xxx = kar pac sm dal ) če ugotovim kaj je narobe, ti povem.
...
DarC ::
Jez sem takoj, ko sem dobil T750 pobarval mostičke s svinčnikom pa mi na kt7a dela tud čez 900, če je treba (p.s. trenutno - 910MHz).
BigFoot ::
čist za update. men se je KT7A neki totalno sfukala. sm nesu na servis, so rekl da bodo zamenal.
a je slučajno kdo probal Durončka dat na 133MHz FSB? a to sploh dela. jutr dobim nazaj plato, pol bom pa probu navijat.
a je slučajno kdo probal Durončka dat na 133MHz FSB? a to sploh dela. jutr dobim nazaj plato, pol bom pa probu navijat.
DrSergioDJ ::
hmm, jest sm furu svojga durona na 6*130, več niti nism prob, sam pomoje bi šlo ( na več kot 130, ker če 6 spremenim ni razlike, lol ) rami so 256 micron cas2
...
MUC ::
A je res, da so vsi Thunderbirdi 1.2 Ghz že odklenjeni, tako, da lahko multiplier višaš/nižaš po svoji volji. In da se splača 1.2 Ghz 266 kupit samo, če nimaš plate, kjer lahko na "izi" zmanjšaš multiplier (kot recimo pri KT7A, kjer se to spreminja kar v biosu). Kakšna potrditev te novice je dobrodošla
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Novi Abit biosi izkušnje? Moje so zelo slabe:-(Oddelek: Navijanje | 1948 (1477) | Malecky |
» | Ker Duron se najbols navije?Oddelek: Strojna oprema | 1154 (867) | Huey P |
» | problem pri navijanjuOddelek: Navijanje | 1315 (966) | Binji |
» | Temperatura TbirdaOddelek: Pomoč in nasveti | 1680 (1470) | VASkO |
» | Nov rekord! (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 4481 (3804) | tejo |