Forum » Pomoč in nasveti » Računalnik ne pokaže namizja.
Računalnik ne pokaže namizja.
mihapc123 ::
Pozdravljeni!
Pred nekaj dnevi se mi je na računalniku nehalo kazati namizja, ekran je temen potem se za 1 sekundo prikaže namizje, potem pa spet tema, to se tako ponavlja cel čas. Na računalniku se ni delalo nič posebnega, uporabljal se je samo za brskanje po internetu. Zdaj 2-3 mesece preden se je to zgodilo mi pa je delal zelo počasi.
Računalnik je HP Pro All-in-one 3520 in je star nekje 3 leta.
Hvala za pomoč že vnaprej!
Pred nekaj dnevi se mi je na računalniku nehalo kazati namizja, ekran je temen potem se za 1 sekundo prikaže namizje, potem pa spet tema, to se tako ponavlja cel čas. Na računalniku se ni delalo nič posebnega, uporabljal se je samo za brskanje po internetu. Zdaj 2-3 mesece preden se je to zgodilo mi pa je delal zelo počasi.
Računalnik je HP Pro All-in-one 3520 in je star nekje 3 leta.
Hvala za pomoč že vnaprej!
- spremenilo: mihapc123 ()
r3dkv1c4 ::
Zdaj 2-3 mesece preden se je to zgodilo mi pa je delal zelo počasi.
Si staknil kakšen virus?
Lahko zaženeš MB, CC cleaner, etc....?
smacker ::
Zaženi neki OS iz CD oz. bootable USB (hierens boot z mini xp ali pa kak ubuntu live), da izločiš hardwaresko napako in rešiš podatke (skopiraš na nek zunanji disk). Potem pa reinstall windows.
DamijanD ::
A task manager (ctrl shit esc) se prikaže in ostane normalno prikazan? Se v njem vidi, da se proces explorer.exe zaganja in crkuje? A imaš kaj v event logih zapisano?
MIHAc27 ::
Podoben primer sem imel pri uporabniku, ki je imel pokvarjen profil. Ostali profili so delali brez težav.
Definitivno pa preglej za virusi, in ali se v varnem načinu dogaja isto.
Definitivno pa preglej za virusi, in ali se v varnem načinu dogaja isto.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | prenosnik dela počasi.Oddelek: Pomoč in nasveti | 2677 (1798) | G_mAn |
» | windows 7 se noče ponovno naložiti.Oddelek: Operacijski sistemi | 2014 (1881) | Zvezdica27 |
» | Zagon računalnika- ni slikeOddelek: Pomoč in nasveti | 1012 (914) | DeeCoy |
» | Slo-Tech, nekam počasen si mi :)Oddelek: Slo-Tech | 2713 (1566) | Bakunin |
» | Automatsko resetiranjeOddelek: Pomoč in nasveti | 1486 (1192) | Kriko |