» »

RMA XFX

RMA XFX

mat11 ::

Sem v postopku RMA za napajalnik XFX 550 in ga bom moral očitno poslati k njim. Me zanima kateri napajalnik naj kupim za vmesni čas in da ga bom lahko z najmanj izgube prodal, ko dobim svojega nazaj. Mora pa imeti vsaj 4x sata, drugače je pa z170 plata in 1060 kartica.
mat

Dobil odgovor za RMA pa mi ni nič jasno. Mislim, da se me poizkušajo znebiti oziroma, da bi obupal. Spodaj bom prilimal njihov odgovor. Moti me predvsem tisti del ko govorijo o carini. Kakšna carina če sem kupil izdelek v Evropi? Razumem da govori da naj bi ga poslali na Kitajsko ampak to ni moj problem.
Kakšen pameten nasvet.

Here is our offer.

Please consider that you need to pay the forward shipment cost from your country to our warehouse in Netherlands.

Moreover, during the return shipment, there maybe a tax charged by your country and you will need to afford. (may be up to 50 to 100 euros)

The below is the details of RMA procedures.

You send the card or psu to our warehouse in Netherlands.
Then, we will send the packages in netherlands in bulk to Hong Kong.
Once we get the package, we will test it in Hong Kong.
After that, the faulty card or psu will be sent to China.
Then, our colleagues in China will prepared replacement and send it back to Hong Kong.
Finally, the replacement will be delivered from Hong Kong to your address provided directly.

Please note I have to advise this CAN take up to eight weeks.
This is the worst case scenario when circumstances beyond our control occur - such as customs checks at ports and National holidays take place.
In reality direct returns from consumers are usually completed within 21-28 days from the time your card arrives in Holland.

I understand it is not familiar but it is the only offer I can give.

Best regards
mat

TakoNekako ::

Torej so ti nekako dali vedt, da iz tega ne bo nič, glede na to, da te pride več kakor če bi kupu novga. :)) Malo jih še podrezaj, češ da to ni tvoja stvar, kam oni to pošiljajo naprej. Ampak če imajo tak return policy, v katerem piše, da sam plačaš to prepošiljanje v Azijske države potem se lahko gladko pod nosom obrišeš.

Zgodovina sprememb…

D3m ::

Fajn kupovati v tujini. :P

Podjetje preloži strošek pošiljanja na stranko.
|HP EliteBook|R5 6650U|

Zgodovina sprememb…

• spremenil: D3m ()

modelno1 ::

Kaj pa če bi garancijo uveljavljal pri prodajalcu?
Respect the bacteria! They are the only culture some people have.

Kolikor jaz razumem, plačam samo pošiljanje na Nizozemsko. Dodatni stroški naj bi bila carina, za katero mi jo je pa neumno plačevati, če sem kupil izdelek v EU.

modelno1 : Dve leti garancije je že mimo, tako da lahko uveljavljam samo proizvajalčevo ki pa je pet let.
#
mat

Han ::

Kaj je pravzaprav narobe z napajalnikom? Ventilator ruži?

Ne ni ventilator. Neka začne cviliti v napajalniku. Ko izklopim pc-i in ponovno vklopim pa je uredu.
mat

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Carinski postopek/dokument

Oddelek: Loža
353138 (1933) scipascapa
»

Geekbuying garancija

Oddelek: Loža
455568 (3920) N0t0ri0us