» »

Radeon 9600pro in win ME ???

Radeon 9600pro in win ME ???

fitipalDDi ::

Imam plato Abit NF7S ver 2.0 imam tut SATA 2 na raidu in inštalirane WIN ME in WIN XP.
ME so na C .... XP pa na D
WIN XP dela k šus ni blema z inštalacijo ali driverji od grafične ... so pa original priloženi driverji ...
No v ME, pa vse špila, ko pa naložiš driverjeza grafiko, pa takoj začne štekat, noče spreminjat nastavitev
resolucije ... skos je blue screen ... največkrat pa ko se obedi pa daš CTRL-ALT-DELETE ... pa napiše, da se
ne odziva " Msqsrv32" ... ampak to kr naprej, sicer ko mu daš končaj z delom, pol se pa vse skup obesi do konca ...
pomaga le še reset tipka :O ... sicer še nism šel iskat na net novih driverjev, sam me zanima, če kdo kaj ve
o tem.
TNX

boštjan ::

zakaj nucaš winME sploh

no ... imam jih inštalirane zaradi igric in CD clone , ker mam v XP nerota ...
Igrice pa ne delajo vse v XP, pa konec koncev bi win ME moral delati, ali pač ne ???

boštjan ::

z win me so še večje težave kot z win98.

win98 tut ne dela dobr ... sam problem je definitivno v driverjih za Radeon 9600 ... ali kdo ve kje
se jih da dobiti, ker na www.ati.com je tko čudn, da sploh ne veš, kaj rabiš ...
Bi pa prov rad usposobil winME :)

pingo76 ::

Hmm. ME so totalna jaca. Win98SE pa z atijem delaj prav fajn. Še 5 mesecev nazaj sem jih imel (98SE) kot edini sistem (p4 2.4 & Radeon 9700). Potem sem prešaltal na win2000. Gonilnike pa dobiš na www.Rage3d.com če ti atijev stran ne leži.
Srečno.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

WinME mi delajo hitreje od WinXP

Oddelek: Operacijski sistemi
221889 (1503) daylight
»

Nekam čudno za tako mašino

Oddelek: Pomoč in nasveti
171357 (1162) Paramedic
»

Win 98, Win ME ali Win 2k? (strani: 1 2 )

585443 (4585) andrej
»

Windows ME (strani: 1 2 )

775361 (4480) Simko
»

win me sux?

232639 (2456) Matty

Več podobnih tem