Forum » Programiranje » Microsoft Visual studio C++ 6.0 zadeva
Microsoft Visual studio C++ 6.0 zadeva
JayKay ::
kaj bi lahko bil kdo tak prijazen da bi mi posredoval link do polne verzije tega programskega paketa ali pa samo do C++ 6.0 (Microsoftovega). Obvezno mora bit Microsoftov, ker ga rabim za izdelavo nalog pri računalništvu in nato zagovor le-teh in se morata programa za ozdelovanje ujemati...no vsaj mislim (bolje je). Ni potrebno da je celoten paket, dovojl je samo C++! če pa je kdo iz Maribora in slučajno to ima pa ga na kolenih prosim, če bu mi lahko posodo CD.
Hvala!
Hvala!
- zaklenilo: OwcA ()
Vesoljc ::
to kar omenjaš je preprosto warez...
VS6 C++ lahko (si lahko) dubu tud kot student edition za 3k sit
pa si ziher da rabš glih vs?
ps: taki post ponavadi končajo pod ključem
VS6 C++ lahko (si lahko) dubu tud kot student edition za 3k sit
pa si ziher da rabš glih vs?
ps: taki post ponavadi končajo pod ključem
Abnormal behavior of abnormal brain makes me normal...
OwcA ::
Mislim, da ljubljanski FRI in mariborski FERI dajeta celoten Visual Studio .NET na voljo svojim študentom. Drugače boš moral razpreti denarnico, nelegalnega presnemavanja programov na tem forumu ne trpimo.
Otroška radovednost - gonilo napredka.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: OwcA ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Microsoft z Office 365 zasluži več kot z Office (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Rezultati | 28880 (25512) | GupeM |
» | Office Starter Edition bo zastonjOddelek: Novice / Pisarniški paketi | 5346 (4034) | Mercier |
» | Prodati hladilnik Eskimu? Ni problema! (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Nova vsebina | 9476 (5584) | ombre |
» | Microsoft Student 2006Oddelek: Programska oprema | 1407 (1108) | darkolord |
» | Kupujem OFFICEOddelek: Programska oprema | 2366 (1807) | LIPSI |