Forum » Pomoč in nasveti » Prijava v xp
Prijava v xp
anrom ::
Najprej lep pozdrav vsem.
Ob prijavi v xp windowse me računalnik opozori da je geslo napačno.Poizkusil že spremeniti jezik tipkovnice .Če probam zagnati pc z f8 se mi ne odpre na domači zaslon kjer lahko izbiraš med uporabniki ampak samo okno kjer vneseš geslo.Se zahvaljujem za odg.
.
Ob prijavi v xp windowse me računalnik opozori da je geslo napačno.Poizkusil že spremeniti jezik tipkovnice .Če probam zagnati pc z f8 se mi ne odpre na domači zaslon kjer lahko izbiraš med uporabniki ampak samo okno kjer vneseš geslo.Se zahvaljujem za odg.
.
subby ::
xp je imel ponavadi po defaultu odklenjen administrator account pa se lahko s tistim poskusiš prijavit in z njim reset gesla uporabnika
anrom ::
Subby vem samo meni se kaže samo okno Prijava v program widows tako da ne morem izbirati med uporabniki.
win64 ::
V zgodnjih verzijah xp-jev si se lahko prijavil v administratorski račun:
1. Pri prijavnem zaslonu drži ctrl+alt medtem pa dvakrat klikni delete.
2. Potem se lahko prijaviš kot administrator. Geslo je po navadi prazno(če ga nisi nastavil).
1. Pri prijavnem zaslonu drži ctrl+alt medtem pa dvakrat klikni delete.
2. Potem se lahko prijaviš kot administrator. Geslo je po navadi prazno(če ga nisi nastavil).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows logon ne sprejme več gesla - kaj sedaj?Oddelek: Pomoč in nasveti | 5630 (5021) | orllachieh |
» | Ranljivost v Mac OS X Lion omogoča manipulacijo gesel (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Varnost | 13643 (11730) | MrStein |
» | Windows 7Oddelek: Pomoč in nasveti | 1839 (1569) | ender |
» | Win xp Administrativne pravice! Težave... Rabim pomoč!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1856 (1636) | smrekca |
» | remote desktopOddelek: Pomoč in nasveti | 1643 (1454) | hruske |