Forum » Mobilne tehnologije » 1.400 eur za Iphone X !!!!
1.400 eur za Iphone X !!!!
Temo vidijo: vsi
noraguta ::
najbolj noro je pa to, da se po facebook pojavljajo fotke kako ljudje v trenirkah in cunjah za ne več kot 100EUR stojijo v vrsti za ta telefon. očitno ves denar od socialne podpore namenijo za to
Prjatu ne se bat, stojijo v vrsti tudi taki z gucci oblačili, zlatimi rolexi na roki, ključi od 100 čukov vrednega avta v žepu itd., ampak teh nočeš videt. Raje govoriš da so vsi bogi in da nimajo doma strehe nad glavo, hrane, oblačil in podobne zadeve ki jih ima vsak mali slovenček, ki je poln fovšije in se na tak način tolaži.
Klinc pa zlat guči če za mobi ragljo ob 4ih vstajaš pa čakaš v vrsti. A nima ta buržoazija batlerjev za te zadeve.
Pust' ot pobyedy k pobyedye vyedyot!
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: noraguta ()
Robertos664 ::
Če si že ful naloudan z denarjem, ti ga morejo en dan prej domov pripeljat.. :)
Intel Core i5 6500, 8GB DDR4, 240GB SSD, 1TB HDD,
GTX 1060 6GB, S340, 500W BeQuiet, Logitech G27
GTX 1060 6GB, S340, 500W BeQuiet, Logitech G27
Furbo ::
Klinc pa zlat guči če za mobi ragljo ob 4ih vstajaš pa čakaš v vrsti. A nima ta buržoazija batlerjev za te zadeve.
Imajo, to so ta slabo oblečeni, ki motijo korenčka.
i5-13600K, Noctua NH-D15, STRIX Z790-F, 32GB DDR5, 2TB Samsung 990PRO,
Toughpower GF3 1000W, RTX3070, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC
Toughpower GF3 1000W, RTX3070, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC
LeQuack ::
Robertos664 je izjavil:
Če si naloadan valda ne boš imel isti telefon kot polovica Amerike. To je tako kot bi se vsi s Ferrarijem vozili, potem bi valda izgubil prestiž.
Quack !
NikolormousB ::
najbolj noro je pa to, da se po facebook pojavljajo fotke kako ljudje v trenirkah in cunjah za ne več kot 100€ stojijo v vrsti za ta telefon. očitno ves denar od socialne podpore namenijo za to
In tebe ful moti, ker ne moreš komandirat ljudi, kako naj zapravljajo svoj denar, a ne?
konspirator je izjavil:
Prednaročila so samo za patricije ! Plebejci vstanejo ob 4.30 in čakajo v vrsti.
Prednaročilo je pogoj, da dobiš telefon. Ne dostavijo ti ga na dom, če hočeš zadevo prvi dan, moraš v apple store po njo.
Btw, nekaterim se vidi, da nimate realne predstave o denarju. Buttler stane krepko čez 20 jurjev na leto (plača + stroški), iPhone pa en povprečni mesečni dohodek v Sloveniji.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: NikolormousB ()
šernk ::
ne bom nikol mel iphona za 200eur, pa tud cunj ne za 100eur...
z iphonom ne vem kaj počet (noben telefon pri meni še ni zdržal na original romu več kot leto in pol, enostavno se zadeve naveličam pa morm mal zamenjat reči in evo kot da maš nov telefon po dveh letih za 0 eur)
cunje za 100eur? za vsakodnevno nošnjo ne dam 100eur za cunje...ker bom prej al slej zadevo umazal al pa strgal.
z iphonom ne vem kaj počet (noben telefon pri meni še ni zdržal na original romu več kot leto in pol, enostavno se zadeve naveličam pa morm mal zamenjat reči in evo kot da maš nov telefon po dveh letih za 0 eur)
cunje za 100eur? za vsakodnevno nošnjo ne dam 100eur za cunje...ker bom prej al slej zadevo umazal al pa strgal.
In general, high velocity doesn't produce harmful injuries.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.
4knative ::
korenje je hotel povedati da se ne more sprijaznit kako lahko eni imajo iphone za 1500 eur in šuškavko za 20 eur on ima pa drage hlače za 50 eur in galaksi 6.
Domobrancek ::
Naj folk kupuje, če ima denar. Mislim pa, da se lahko vsi strinjamo(tudi apple fanboji), da je cena precej previsoka za to kar ponuja. Ja je res, da je "bv" kupit ferrarija, če se lahko tudi v klijotu pelješ. Ampak ko kupiš ferrarija dejansko dobiš nekaj več (premium materiale, boljše zavore in aerodinamiko, močnejši motor..itd..)med tem ko, če kupiš iphona za 1400€ pridobiš zelo malo proti telefonu, ki stane 500€. Dobiš mogoče malo boljšo kamero, mogoče boljši zaslon in malenkost bolj tekoče delovanje to je pa bolj kot ne to. Ve pa vsak zase a se mu splača kupit tako drag telefon, ki ne ponuja nič več od ostalih aparatov, ki so(v nekaterih primerih) 2-3x cenejši ali pač ne. Mene osebno samo skrbi kam bo to šlo, če bo folk kupoval tako drage telefone. Kmalu se bojo prodajal po 2000€..
med tem ko, če kupiš iphona za 1400€ pridobiš zelo malo proti telefonu, ki stane 500€.
Saj je tudi razlika v ceni minimalna.
tomy5 ::
Hecni ste vsi ki jamrate in jamrate in ...
Pač nekdo ki mu ob vsem kar si privošči v življenju in mu še vedno leži 50+k€ na računu si bo brez težav kupil telefon za 1400 €. In ja, takih ljudi je tudi v Sloveniji zadosti, kaj šele na trgih ki so večji kot 2 miljona ljudi.
Pač nekdo ki mu ob vsem kar si privošči v življenju in mu še vedno leži 50+k€ na računu si bo brez težav kupil telefon za 1400 €. In ja, takih ljudi je tudi v Sloveniji zadosti, kaj šele na trgih ki so večji kot 2 miljona ljudi.
blink ::
In še cela vrsta pred trgovinami kako pri nas tako v tujini, smo pa res ovce !!!
Ali je res tolk boljši kot SGS8 ki ga dobiš za 590 eur ali note 8 za 740 eur
Evo linki spodaj da ne izpade da se izmišljam cene.
https://www.ebay.de/itm/Samsung-Galaxy-...
http://www.ebay.de/itm/Samsung-Galaxy-N...
Sej ne preferiram nobeno znamko ampak da je tolk ljudi pripravljeno plačat 1200-1400 eur za telefon mi iskreno ni jasno.
Tole se raje vprašaj, vidiš vsak dan na ulici znesek pa je 10x višji:
'Sej ne preferiram nobeno znamko ampak da je tolk ljudi pripravljeno plačat 12000-14000 eur za avto mi iskreno ni jasno.'
Domobrancek je izjavil:
Naj folk kupuje, če ima denar. Mislim pa, da se lahko vsi strinjamo(tudi apple fanboji), da je cena precej previsoka za to kar ponuja. Ja je res, da je "bv" kupit ferrarija, če se lahko tudi v klijotu pelješ. Ampak ko kupiš ferrarija dejansko dobiš nekaj več (premium materiale, boljše zavore in aerodinamiko, močnejši motor..itd..)med tem ko, če kupiš iphona za 1400€ pridobiš zelo malo proti telefonu, ki stane 500€. Dobiš mogoče malo boljšo kamero, mogoče boljši zaslon in malenkost bolj tekoče delovanje to je pa bolj kot ne to. Ve pa vsak zase a se mu splača kupit tako drag telefon, ki ne ponuja nič več od ostalih aparatov, ki so(v nekaterih primerih) 2-3x cenejši ali pač ne. Mene osebno samo skrbi kam bo to šlo, če bo folk kupoval tako drage telefone. Kmalu se bojo prodajal po 2000€..
Ferrari je ekskluziven produkt. iPhone pač ni. Ne gre tega primerjati. Za iPhone ti da Telekom 40e kredita na mesec za ferarija nucaš pa 4000.
klinker ::
Robertos664 je izjavil:
Če si naloadan valda ne boš imel isti telefon kot polovica Amerike. To je tako kot bi se vsi s Ferrarijem vozili, potem bi valda izgubil prestiž.
Tako naloadan clovek niti priblizno ne bo stal v vrsti za nek fon.
Tako da bi reku da je vidu nekoga s fake rolexom, guccijem ipd, ki je prisu glumit kesurja in pecat plehaste kure.
korenje3 ::
korenje je hotel povedati da se ne more sprijaznit kako lahko eni imajo iphone za 1500 eur in šuškavko za 20 eur on ima pa drage hlače za 50 eur in galaksi 6.
jaz pa hlač za 50€ že ne nosim. sej ne hodim na rdeči križ po njih...
Hecni ste vsi ki jamrate in jamrate in ...
to je res. povprečno gospodinjstvo naj bi imelo +15k€ na banki.
i9-12900k; 32GB DDR5-6000 CL36; Nvidia RTX 3080 ti;
Gigabyte Aorus z690 master; Be Quiet Dark Power 12 1000W
Gigabyte Aorus z690 master; Be Quiet Dark Power 12 1000W
Zgodovina sprememb…
- spremenil: korenje3 ()
shadeX ::
Mislim pa, da se lahko vsi strinjamo(tudi apple fanboji), da je cena precej previsoka za to kar ponuja.
Včerajšnje čakalne vrste v trgovinah in dolgi dobavni roki spletnih trgovin, tvojo trditev postavlja na laž.
Moje mnenje honestly? Glede na povpraševanje, bi jaz postavil ceno 1.6k za vstopni model in 2k za najdražjega.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: shadeX ()
Jerry000 ::
Če primerjamo oba je Iphone X eleganten in lep. SG8 pa kr neki.
Pri Samsungu so pozabili, da mora imeti telefon tudi privlačno obliko.
Sorry, sam iPhone X je gnus za pogledat. To kar so letos Samsung nrdil z izgledom je eye candy.
gddr85 ::
rupsi najbrž še ni držal v roki s8/note, tale iphone x oblika pač mal zaostaja oz. ni nič posebnega, še en essential phone al pa budget mi mix2 ima tanjši bezel :P
..je pa imo x vsaj neka sveža sprememba v dizajnu, cena pač taka, kot jo apple postavi in ker se gre za iphone in to še najboljši/hitrejši, apple fanom cena pač ni problem, če hočeš imet, pač treba se skeširat..
..je pa imo x vsaj neka sveža sprememba v dizajnu, cena pač taka, kot jo apple postavi in ker se gre za iphone in to še najboljši/hitrejši, apple fanom cena pač ni problem, če hočeš imet, pač treba se skeširat..
Zgodovina sprememb…
- spremenil: gddr85 ()
rupsi najbrž še ni držal v roki s8/note, tale iphone x oblika pač mal zaostaja oz. ni nič posebnega, še en essential phone al pa budget mi mix2 ima tanjši bezel :P
Ok, nek nov pristop dizajna je, to že. Ampak men ni všeč...tudi prejšnji iPhoni mi niso bili lepi. Tudi ta njihov screen je se mi zdi fake, ker spletne ne prikaže čez cel screen ampak container, samo ozadje se da čez cel ekran kolikor sem guide gledal in posnetke.
Apple je predstavil poslovne rezultate in podirajo se rekordi v dobičku. Zgleda, da grejo v pravo smer. Good job!
-valvoline- je izjavil:
Naj kar 5000 jurjev postavijo ceno. Ovca je ovca, in takih ne zmanjka.
Večji del jemljejo na vezavo. Pet jurjev jim Telekom nebi pustil ker vedo da ne bodo dobili nazaj.
bambam20 ::
zato, ker je meni oblika modela X lepša pomeni, da nisem S8 preizkusil oz. držal v rokah? Pa kje ti misliš, da živim. Do najbližjega trgovine, kjer imajo možnost preizkusa S8/note8 imam 5 minut. Hoje.
gddr85 ::
zato, ker je meni oblika modela X lepša pomeni, da nisem S8 preizkusil oz. držal v rokah? Pa kje ti misliš, da živim. Do najbližjega trgovine, kjer imajo možnost preizkusa S8/note8 imam 5 minut. Hoje.
ups, sem mislil, da govoriš na splošno v imenu vseh ;)
bambam20 ::
Bolj je zaskrbljujoče, da so ljudje pripravljeni odšteti za telefon več, kot je povprečna slovenska neto plača. Ta znaša 1056€ neto.
V imenu vseh pa nihče ne more govorit oz. pisat. To, da mi je vizuelno lepši ne pomeni, da bi ga imel.
ups, sem mislil, da govoriš na splošno v imenu vseh ;)
V imenu vseh pa nihče ne more govorit oz. pisat. To, da mi je vizuelno lepši ne pomeni, da bi ga imel.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: bambam20 ()
MasterTade ::
Ma zarad mene si lahko kupijo vibrator za v rit za 2k € sam naj ne jamrajo kako nimajo denarja pa kako ne morejo plačati položnic. Vsak zase ve koliko si lahko privošči, komur pa še ni jasno da se pri iphonih preplačuje znamko naj si gre ogledat cene rabljenih čez kako leto. Ampak je treba kuj imet ane, da se pokaže sosedom pa sodelavcem
Vazelin ::
MasterTade je izjavil:
Ma zarad mene si lahko kupijo vibrator za v rit za 2k € sam naj ne jamrajo kako nimajo denarja pa kako ne morejo plačati položnic. Vsak zase ve koliko si lahko privošči, komur pa še ni jasno da se pri iphonih preplačuje znamko naj si gre ogledat cene rabljenih čez kako leto. Ampak je treba kuj imet ane, da se pokaže sosedom pa sodelavcem
V kerih socialnih krogih se ti giblješ da novi iphone modeli štejejo za pokazati se? folku še za drage avte dol visi morš res met nekaj posebnega. Sej nismo v Bosni kjer je statusni simbol golf sedmica
Vazelin ::
Sem pa danes pošlatal Xa v cityparku in zadeva deluje zelo premium. Un črn rob zgoraj v sredini pa dejansko design precej polepša in ga naredi unique.
Mislim da fngerprinta ne bo nihče pogrešal. Če so face id naredili proper in verjamem da so potem so dosegli nezaznavno avtentikacijo.
Zame sicer zadostuje SE, ko bom menjal bo tako ali tako X design v SE verziji
Mislim da fngerprinta ne bo nihče pogrešal. Če so face id naredili proper in verjamem da so potem so dosegli nezaznavno avtentikacijo.
Zame sicer zadostuje SE, ko bom menjal bo tako ali tako X design v SE verziji
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Vazelin ()
zobnik ::
Kaj čmo eni so bo*ani na te telefone, kaj pa je narobe s tistim za 200 evrov, pa sploh ne vem v čem je pointa teh sodonih telefonov, razen na pranje možganov....kot en prenosnik, k je non stop povezan s svetom da ti perejo možgane.
Pa tko mimgreden sem imel že ola la let nazaj telefon na dotik, ko je večina še telefone an tipke uporabljala.
Pa tko mimgreden sem imel že ola la let nazaj telefon na dotik, ko je večina še telefone an tipke uporabljala.
barocco ::
hja, zanimivo prebiranje teme in mnenj, sam ki še vedno ostajam na preklopni motoroli jasno -no smart.
RangerVIII|6700k|Corsair16GB|
Msi1070|pm961|BX5001TB|RM650x|H100iv2|
Msi1070|pm961|BX5001TB|RM650x|H100iv2|
Če primarno browsaš na telefonu in je to SE, potem sta z uporabnikom barocco podobna generacija. Penzionevji a bote Evjavca volil?
mailer ::
Počakaj še malo pa se bo nokia 3310 prodajala za dva bitcoina po trenutnem tečaju :P
Asus B560-I, Intel 11500, Corsair 16GB 3200MHz
komur pa še ni jasno da se pri iphonih preplačuje znamko naj si gre ogledat cene rabljenih čez kako leto.
Ne vem kaj točno želiš povedati s tem. Je res, da Apple izdelki nasploh držijo ceno. Kvaliteta izdelave je na izjemno visokem nivoju, in to se pozna kot tudi po letih uporabe izdelek izgleda sveže.
Tudi moj android za 260 po 3 letih izgleda svez z minimalisticnim designom, dela pa enako smooth kot prvi dan. Your point?
Invictus ::
Ah, spet se mali ljudje preprirajo o izdelkih za velike .
Če bi bilo po njihovo, bi še vedno uporabljali Regljo .
Če bi bilo po njihovo, bi še vedno uporabljali Regljo .
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."
http://goo.gl/2YuS2x
http://goo.gl/2YuS2x
tomy5 ::
Pač iPhone ni za vse in tudi si ga ne morejo vsi privoščit.
Res hecni so pa tisti ki potem jokajo in šimfajo ceno, mokre sanje so pa imet ga.
Res hecni so pa tisti ki potem jokajo in šimfajo ceno, mokre sanje so pa imet ga.
M-XXXX ::
Odlično. Vi za čim več €€ kupujte iphone, bomo ostali tolk bolj proftiral, glede na to, da se taki tam sfiltrira
iPhone je za elito - smetano družbe. Siromaki prisegajo na Android.
Zanimivo pa je, da ga ravno siromaki kupujejo. Pa nehajte ze s tem. Tudi elita ima androide. Ce imas iPhone nisi nekaj vec...k sreci al pa na tvojo zalost
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Jerry000 ()
Zanimivo pa je, da ga ravno siromaki kupujejo. Pa nehajte ze s tem. Tudi elita ima androide. Ce imas iPhone nisi nekaj vec...k sreci al pa na tvojo zalost
Ni res. Si več, ker lahko daš 1500 eur za telefon in si jači od Androidaša za 200 eur. Pa tudi počutiš dosti boljše, toplo ti je pri srcu.
Pobes ::
Sami smo si krivi, cel svet. Dokler bomo kupovali po takih cenah ki jih proizvajalci zadajo, jih bodo le še višali.
Če so tega uspešno prodali za 1400€, bo naslednji že 1500€. Bomo videli kje je meja. Sigurno bodo tudi drugi proizvajalci kmalu naredili podobno ceno, saj ovce smo na eni in na drugi strani. Ne pravit da to velja salo za apple. Tudi fani samsungov tekajo po novega takoj ko ga dajo ven. Ne sedaj mešat sem androida vs ios. Ampak znamke med sabo. Ali pa izdelke med sabo. Ker OS je čisto nekaj drugega, to se većkrat pozabi. Isto je postalo pri ostalih izdelkih, če gledamo avte srednjega ali nižjega razreda so v par letih napredovali iz 10-13k€ na 17-20k€. Prodaja seveda ne pada in zakaj potem ne bi prodajali za tako ceno?
Če so tega uspešno prodali za 1400€, bo naslednji že 1500€. Bomo videli kje je meja. Sigurno bodo tudi drugi proizvajalci kmalu naredili podobno ceno, saj ovce smo na eni in na drugi strani. Ne pravit da to velja salo za apple. Tudi fani samsungov tekajo po novega takoj ko ga dajo ven. Ne sedaj mešat sem androida vs ios. Ampak znamke med sabo. Ali pa izdelke med sabo. Ker OS je čisto nekaj drugega, to se većkrat pozabi. Isto je postalo pri ostalih izdelkih, če gledamo avte srednjega ali nižjega razreda so v par letih napredovali iz 10-13k€ na 17-20k€. Prodaja seveda ne pada in zakaj potem ne bi prodajali za tako ceno?
Ganon ::
Zakaj zagrizete tudi v najbolj očitne vabe?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Ganon ()
IL_DIAVOLO je izjavil:
Elita ima na dvoriscu porscheja, wannabe pa iphona v zepu.
A ti tudi nimaš iPhone? Se takoj vidi po komentarju.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Google predstavil telefona Pixel 2 in Pixel 2 XL (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Android | 30577 (14127) | poweroff |
» | Apple predstavil nove iPhone, uro Watch 4 in iOS 4 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 101639 (87507) | MrStein |
» | Huawei Mate 10 pro ali iPhone X (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 10961 (9112) | shadeX |
» | Apple predstavil iPhone X, iPhone 8 in iPhone 8 Plus (strani: 1 2 3 4 … 15 16 17 18 )Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 221251 (185999) | shadeX |
» | Qualcommov prvak Snapdragon 845 odličen tudi v praksiOddelek: Novice / Procesorji | 8920 (6266) | D3m0r4l1z3d |