Forum » Mobilne tehnologije » Menjal operaterja, težava s prenosom številke
Menjal operaterja, težava s prenosom številke
solatjek ::
Živjo,
imam težavo. Bil sem uporabnik izimobila in sem se prestavil na šparmobil. Izpolnil vse obrazce, od izimobila dobil SMS, da se bo številka prenesla k novemu operaterju, od SPAR Mobila dobil čez dve minuti SMS, da bo prenos opravljen ob 3:00 ponoči, naslednji dan vtaknem SPAR SIM v telefon in mi na omrežju piše prepovedano, kartica ne deluje.
- kličem SPAR pomoč, kjer trdijo da je številka prenešena in da bi moralo delovati
- kličem IZIMOBIL, kjer pravi, da je številka prenešena in da bi moralo delovati, mu rečem, naj me pokliče, ker imam trenutno IZI kartico notri in se je čudil, da še vedno zvoni
Zadeva pa je trenutno takšna:
- SPAR kartica ne deluje, z njihove strani pa vse OK
- IZI deluje še vedno na stari številki, ki je bojda že prenešena, vsak, ki me kliče, se z njim lahko pogovarjam, tudi jaz lahko kličem, ker imam še nekaj malega dobroimetja. Preverjanje stanja računa mi več ne deluje, napolniti se več ne da. IZI bi moral biti blokiran, pa ni, v sistemu me več nimajo....
WTF?
Kaj sedaj, kaj še lahko naredim?
Lp
Matjaž
imam težavo. Bil sem uporabnik izimobila in sem se prestavil na šparmobil. Izpolnil vse obrazce, od izimobila dobil SMS, da se bo številka prenesla k novemu operaterju, od SPAR Mobila dobil čez dve minuti SMS, da bo prenos opravljen ob 3:00 ponoči, naslednji dan vtaknem SPAR SIM v telefon in mi na omrežju piše prepovedano, kartica ne deluje.
- kličem SPAR pomoč, kjer trdijo da je številka prenešena in da bi moralo delovati
- kličem IZIMOBIL, kjer pravi, da je številka prenešena in da bi moralo delovati, mu rečem, naj me pokliče, ker imam trenutno IZI kartico notri in se je čudil, da še vedno zvoni
Zadeva pa je trenutno takšna:
- SPAR kartica ne deluje, z njihove strani pa vse OK
- IZI deluje še vedno na stari številki, ki je bojda že prenešena, vsak, ki me kliče, se z njim lahko pogovarjam, tudi jaz lahko kličem, ker imam še nekaj malega dobroimetja. Preverjanje stanja računa mi več ne deluje, napolniti se več ne da. IZI bi moral biti blokiran, pa ni, v sistemu me več nimajo....
WTF?
Kaj sedaj, kaj še lahko naredim?
Lp
Matjaž
Tilen ::
Preveri pri katerem operaterju je številka in zahtevaj, da vzpostavijo normalno delovanje.
413120536c6f76656e696a612c20642e642e
Gogyto ::
Preveri pri Šparu, če so ti dali pravo SIM kartico. Nemalokrat se zgodi, da se prepiše napačno SIM.
solatjek ::
Urejeno, sem klical še na Telekom, pa so po nekaj minutah ugotovili, da so imeli nek tehnični problem okrog moje številke.
LP
LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Bob (nova ponudba Simobila) (strani: 1 2 3 4 … 109 110 111 112 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 1360098 (3838) | starfotr |
» | Izi mobil mnenja (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 91747 (11215) | Jerry000 |
» | Spar mobil (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 159466 (24187) | Steinkauz |
» | kateri predplačniški paket? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 44198 (20544) | VrtniPalcek |
» | Izi mobil vs Bob (strani: 1 2 3 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 42575 (25622) | MrStein |