» »

Ghost of Tsushima

Ghost of Tsushima

1 2 3
4
»

Gregor459 ::

Ghost of Yotei - Song of Vengeance Trailer | gamescom 2025

Ghost of Yotei - Official Firearms Gameplay Trailer

Ghost of Yotei - Official 'Journey Through The Edge of Japan' Flyover

Lepo ni kaj.

Ghost of Yotei - Official 'The Hunt Begins' Cinematic Trailer

Dislikes ?

Magic1 ::

Heh, tudi jaz sem mislil, da bom to igral. Prejšnji ghost je bil ok, samo izgleda ne bom. Mogoče čez par let za drobiž. Dost je drugih iger.
Magic

sirotka ::

Tole bo kar flop očitno. Zanimivo, da še niso pogruntali, da se woke sranja ne prodajajo več.

MojsterX ::

mene je minil že tam ko vihti rezilo na vrvi, je čist COPY PASTE od God of War. Cmon. Daj bod izviren.

Cr00k ::

sirotka je izjavil:

Tole bo kar flop očitno. Zanimivo, da še niso pogruntali, da se woke sranja ne prodajajo več.

Zakaj bo pa woke? Nisem kaj velik spremljal... vem samo da bo zenska protagonist.

Polda ::

The voice actor for PlayStation's Ghost of Yotei.

Cr00k ::

ojoj :))

D3m ::

Here we go again.

|HP EliteBook|R7 8840U|

Zgodovina sprememb…

• spremenil: D3m ()

Skyman ::

MojsterX je izjavil:

mene je minil že tam ko vihti rezilo na vrvi, je čist COPY PASTE od God of War. Cmon. Daj bod izviren.

Potem pa ne vem zakaj se igras igre? Kopiranje jenze povsod,nakoncu bi se nag po svetu hodil

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Skyman ()

MojsterX ::

Skyman je izjavil:

MojsterX je izjavil:

Potem pa ne vem zakaj se igras igre? Kopiranje jenze povsod,nakoncu bi se nag po svetu hodil

si igral god of war? reused assests. ne hvala.

Skyman ::

Seveda da sem igral? si igrat tetris?

garrv ::

Mnenja o Ghost of Yotei? Po par urah igranja lahko rečem da imam podobne občutke kot pri začetku Witcher 3 Wild Hunt, open world je enkraten, game engine je smooth, vizualno najlepša igra kar sem jih igral, blizu ji pridejo morda RDR2 na PCju z ultra settings, moddan next-gen Witcher 3 in reshadan Stalker 2,
ajde še God Of War Ragnarok in delno Ghost of Tshusima ali Plague Tale Requiem, je pa Ghost of Yotei od vseh najbolj immersive. Detajli so nori, draw distance je epic, imam filing da lahko z gore Yotei vidiš celotno mapo ( nisem še splezal tam gor).
Ko na PCju laufam RDR2 na max, mašina enostavno ne more prebaviti vsega in imam fps drop, crashe, vse živo in moram optimizirati grafiko da najdem sweet spot, podobno je pri Stalker 2. Kingdom Come Deliverance 2 igram na experimental, svet je sicer lep, ampak combat je lesen in počasen.
Nazaj na Yotei, prvi vtisi so kot da bi Tarantino režiral in zmixal Kill Billa, Lady Snowblood, Ran, 7 Samurai, 47 Ronin, The Last Samurai in Shoguna v Ghost of Tsushima remake. Combat system je nor, kri šprica po celem TVju, dismemberment mode rock on. Nasprotniki so na začetku boja rahlo zadržani, potem pa te
naenkrat napade 5 banditov, parry window je kratek, na začetku igre itak še nimam upgradanih perkov in je treba improvizirati. O sami zgodbi ne bom preveč govoril, verjetno veste da ja glavna junakinja Atsu ki išče morilce svojih staršev. Te pa igra NE pelje za rokico kot recimo Assasin creed in podobno, tudi
v Ghost of Tsushima si imel nonstop neke markerje in POI, tega tukaj ni, kar sem do sedaj odigral lahko rečem da je main story tak da moraš se sam odločit koga bad guya boš najprej poiskal, HUD je miminalističen, nikjer na zaslonu ti ne piše questlajna, edino guiding wind je. Če na mapi ne klikneš na POI, nimaš
niti guide winda. Po cca 5 urah igre lahko rečem samo da je to GOTY material. Kar se tiče woke in dei, od npc-jev so bili vsi full breed japanci, nobenih črncev ali mongolcev, ajde tam so neki merchanti ki izgledajo kot da so iz Kamčatke, tudi ko sem govoril z njimi se mi zdi da so povedali da so nekje prišli
s severa, ne vem točno. Kritike da je protagonistka Erika Ishii crossgender or whatever se v sami igri ne kažejo, no ko sem jo peljal v hot spring noče pokazat jošk... Izgleda pa kot ženska, obnaša se kot ženska in kolikor sem uspel naredi sidequeste kjer moraš "contemplate about..." sem razbral da je osamljena
in rabi ostro katano, if you know what I mean. Tako da ja, moja ocena trenutno je 10/10 in GOTY, game engine je enostavno preveč dober da bi lahko bil ravnodušen.
Igram na navadni PS5, storage na Firecuda 530, quality mode, Miike mode, hard difficulty.
Še en klip, amateur director...

1 2 3
4
»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

God of War 4 (strani: 1 2 3 414 15 16 17 )

Oddelek: Igre
803173150 (1118) oo7
»

Kaj trenutno igrate? (strani: 1 2 3 459 60 61 62 )

3093538303 (3974) Jarno
»

Days Gone (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

49881720 (7253) Magic1
»

Disco Elysium

424389 (536) Zmajc

Več podobnih tem