Forum » Programiranje » Word&Excel Macro
Word&Excel Macro
GaS ::
Sem cisti zacetnik in me zanima kako bi lahko en macro, napisan za word v vb-ju, nekako spravil v excel.. v wordu imam neko ponudbo in ko odpres ta dokumnet, se najprej pojavi en dialog box ki te vprasa po imenu, priimku, firmi, št. naročila... in potem to vneses in se v dokumentu to pojavi kot izpolnjena pogodba. nism sploh se delal s temi macroji v VBju tko da nimam lih kej dost pojma..
Red_Mamba ::
Saša: dobra fora da ga bo pol še kdo tožil da podatke okol tala če je to od kake firme
Pritisni Alt+F11 v wordu, ko se ti makro naloži. potem pa meni File -> Export. Pa shrani kot *.bas datoteko. To datoteko potem v excelu spet Alt+F11 uvoziš meni file -> import
Pritisni Alt+F11 v wordu, ko se ti makro naloži. potem pa meni File -> Export. Pa shrani kot *.bas datoteko. To datoteko potem v excelu spet Alt+F11 uvoziš meni file -> import
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prosim za pomoč - ExcelOddelek: Pomoč in nasveti | 1235 (710) | Twixz |
» | ms office excel 2003, ctrl+s ne dela kot bi moralOddelek: Pomoč in nasveti | 1113 (1033) | Duhec |
» | Office 2010 prihaja majaOddelek: Novice / Pisarniški paketi | 9319 (7053) | mtosev |
» | Excel - odstrani vse makreOddelek: Programiranje | 1402 (1363) | tratto |
» | Kako v excelu shraniti kot sliko?Oddelek: Programska oprema | 2552 (2251) | Slavček |