Forum » Omrežja in internet » najcenejši internet
najcenejši internet
hani ::
Rad bi imel neomejen dostop do interneta, pa me zanima, preko koga naj se prijavim. Naj povem še, da do kabelsekga interneta nimam dostopa, ker živim v Prekmurju.
hani ::
Meni ni pomembna hitrost prenosa, ampak neomejen dostop. Ve kdo še .za kako drugo varianto poleg ADSL-a ?
LapD ::
eh tudi če se da še kaj drugega izbrat je adsl vseeno najboljša izbira če imaš dostop d njega
Spajky ::
Ja hani obstaja še ena mala možnost, ki pa ni glih enostavna to je brezžičen dostop do kakega frenda z ADSL ali kabelskim, košta mal več v začetku, ma je zastonj potem, če ti ta frend tako odstopi del svoje pasovne širine in imaš kakega frenda elektronik-frika, ki mal pogleda po netu za info in ti lahko sestavi setup.Seveda če razdalje niso prevelike in po možnosti vidna razdalja brez ovir.
Jest ravno zdejle tuhtam eno tako povezavo z enim preko serijskega vmesnika! ( ni vidne razdalje-ovire, asinhrono 115kb/s v obe smeri!=speed ala Isdn) preko radijskih valov, ker se mi ne da vlečt po nerodnih poteh 100m kabla za lan in mi je ta brzina čisto zadosti glede da sem zdej na modemu. Če bom kdaj to uspešno sestavil, si pol lahko telefon odpovem in vzamem mobi-trotlja na kartice...
Jest ravno zdejle tuhtam eno tako povezavo z enim preko serijskega vmesnika! ( ni vidne razdalje-ovire, asinhrono 115kb/s v obe smeri!=speed ala Isdn) preko radijskih valov, ker se mi ne da vlečt po nerodnih poteh 100m kabla za lan in mi je ta brzina čisto zadosti glede da sem zdej na modemu. Če bom kdaj to uspešno sestavil, si pol lahko telefon odpovem in vzamem mobi-trotlja na kartice...
"Bluzim na forumu, torej sem !" (še živ ) ...
majk2000 ::
Mislim, da clovek sprasuje za navadni dial up 56k modemski dostop.
Te moram razocarat, noben ponudnik ti ne ponuja neomejene uporabe za fiksno ceno. Vsi narocniski paketi obracunavajo tudi stroske telefonskega omrezja, ki so podani na minuto uporabe.
Uporabljaj Siol urni paket, Voljo ali Butn.net... vsi stanejo enako, osebne preference pa naj dokoncno odlocijo.
Te moram razocarat, noben ponudnik ti ne ponuja neomejene uporabe za fiksno ceno. Vsi narocniski paketi obracunavajo tudi stroske telefonskega omrezja, ki so podani na minuto uporabe.
Uporabljaj Siol urni paket, Voljo ali Butn.net... vsi stanejo enako, osebne preference pa naj dokoncno odlocijo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | T.Neomej.Klicni vs. T.Isdn vs. M.Inst.PaketOddelek: Omrežja in internet | 2811 (2468) | jerriho |
» | Dial-up obupanecOddelek: Omrežja in internet | 3023 (2147) | Pesimist |
» | "nateg stoletja" ali "še mene bi bilo sram.." (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 10885 (6425) | Tody |
» | volja wireless (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 5102 (3543) | @ljash |
» | Govorice, kaj namerava SIOL v prihodnosti (ADSL) - OMEJITVE (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 7281 (5105) | MUC |