Forum » Pomoč in nasveti » Outlook Express problemi z POP strežnikom...
Outlook Express problemi z POP strežnikom...
Muflon1 ::
V Outlook Expressu mi ko resetiram računalnik POP strežnik vedno spremeni na localhost medtem ko mi POP strežnik napiše pri USERNAME/POP strežnik. Problem je zato ker mi nato send/recieve vedno podvoji zadnjih nekaj mailov in moram popravljat vse accounte. Drugače bi lahko izklopil to da mi pušča sporočila na strežniku ampak to rabim met obkljukano da lahko v službi iste maile dol dobim.
Na internet sem priklopljen preko mreže in preko računalnika na katerem je ADSL in connection sharing. Povezava je že skoz takšna ampak ti problemi so se pojavili pa pred kratkim..
Na internet sem priklopljen preko mreže in preko računalnika na katerem je ADSL in connection sharing. Povezava je že skoz takšna ampak ti problemi so se pojavili pa pred kratkim..
iso2000 ::
Sicer moja pripomba najbrž ni preveč konstruktivna, a vseeno: uporabi The Bat Ko sem preizkusil ta program, je Outlook Express zame zgodovina...
LP
LP
MadMax ::
Antivirusni program ima težave z zapiranje POP-scannerja.
Pri PCCillinu je to POP3trap.exe
Rešitev je enostavna: ne ugašaj računalnika
Pri PCCillinu je to POP3trap.exe
Rešitev je enostavna: ne ugašaj računalnika
Stvari so preproste, le ljudje smo neverjetni mojstri, da jih zakompliciramo.
Muflon1 ::
aha torej bom pri pccillinu izklopil sken maila. Sam zanimivo z starejšim PC Cillinom mi tega ni delal..
Hvala za odgovor in še bolj hvala če bo s tem rešena moja težava!
Hvala za odgovor in še bolj hvala če bo s tem rešena moja težava!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Poštni odjemalci (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Programska oprema | 277615 (22546) | Matko |
» | nastavljanje yahoo racuna na outlook expressOddelek: Pomoč in nasveti | 1782 (1728) | T-Mac |
» | Kateri program za pobiranje E-mailovOddelek: Programska oprema | 2944 (2442) | opeter |
» | Outlook preveč "NEVAREN", kaj uporabiti?Oddelek: Programska oprema | 2439 (2055) | Bass0 |
» | Email.si problemiOddelek: Omrežja in internet | 2564 (2455) | W|ndKiller |