» »

Kako dobiti podatke iz drugega diska ki ima XP-je

Kako dobiti podatke iz drugega diska ki ima XP-je

Soncek ::

Frendu so se sesuli windowsi Xp in je prisel do mene z diskom da naj mu poberem moje dokumente, problem pa je da mi v mapo c:\Documents and settings\njegovo ime\ ne pusti. Ali obstaja moznost da se pride mimo tega?

Tomi ::

Logiraj se kot administrator in prevzami pravice za to mapo. Desni klik Security, Advanced, Owner - Take Ownership ali nekaj podobnega.
metrodusa.blogspot.com

Soncek ::

V racunalniku imam dva diska, mojga na katerem so moji windowsi xp in njegovega kjer ma sesute windowse. Cim grem na njegov disk ki mi ga zazna pod H: ma to ni vazno ne morem v mapo c:\dokuments and settings\njegovo ime\. Jst sm logiran kot administrator na mojih xpjih. Njegovi windowsi nimajo veze z mojimi.

Tomi ::

Še enkrat preberi, kaj sem ti napisal. Logiraj se kot admin v svoje Windowse in na tem H: prevzami pravice za njegovo mapo. Če mu pač ne delajo Windowsi, mu pač ne, samo datoteke pa ima, in lastnik inštalacije nima ničesar pri tem.
metrodusa.blogspot.com

Soncek ::

Ne gre, logiram se kot administrator in cim grem v njegovo mapo rece da je acess denied, ce dam pa desna tipka mam za zbrat sam sharing and security, in ko grem not nikjer nimam za zbrat da bi revzel njegovo mapo.

sash ::

ERD Commader ali pa kak live Linux (S-T, knoppix, ...)
--------------------
Think different...
TOROiD Group

schurda ::

Pa dejte se že enkerat naučit, da si ustvarite delovno mapo, npr. delo ali kaj takega in to po možnosti na disku D ali več. Tako bo ob sesutju sistema na C ostalo vse na disku pa čeprav na na novo inštaliraš sistem. Še tako pametni winsi tega ne zmorejo. Sej ne da bi se smejal v fris, ampak na takih napakah sem se tudi jaz naučil kakšno finto.
I want to know God's thoughts, the rest are details. (Einstein)

Soncek ::

Sm resil problem, mores it pod Safe mode noter pa se logirat kot admin pa dobis iste opcije kot v win 2000 da lahko pol prevzames lastnistvo map.

ToniT ::

Lahko pa že prej izklopiš simple file sharing. :D


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

brisanje praznih map

Oddelek: Programska oprema
253260 (2869) Cold1
»

[win xp] ne morem do mape/profila na starem disku

Oddelek: Operacijski sistemi
9917 (830) Vesoljc
»

Omejen uporabnik na Windows XP

Oddelek: Programska oprema
222005 (1760) |SNap|
»

NTFS dostop

Oddelek: Operacijski sistemi
462246 (1749) ToniT
»

Win2k problem???

Oddelek: Operacijski sistemi
81335 (1194) Mr.B

Več podobnih tem