Forum » Hlajenje in modifikacije » Kater hladilnik je bolši?
Kater hladilnik je bolši?
Shkorc ::
Dobil sem dva hladilnika in zdej ne vem (prvič delam vodno hlajenje) kater je boljši. Tuki sta slike vsakega posebaj.
Prvi.
Drugi.
Prvi je najverjetneje kaka zastava, yugo... mere (samo okvir, brez cevi): 15 x 24cm
Drugi pa baje Opel Ascona... mere: 19 x 21cm
Obadva sta približno enako debela - 5 cm
Obadva sta lepo ohranjena, rebra cela...
Hvala za vaše komentarje!
Prvi.
Drugi.
Prvi je najverjetneje kaka zastava, yugo... mere (samo okvir, brez cevi): 15 x 24cm
Drugi pa baje Opel Ascona... mere: 19 x 21cm
Obadva sta približno enako debela - 5 cm
Obadva sta lepo ohranjena, rebra cela...
Hvala za vaše komentarje!
- spremenil: Shkorc ()
Jackal ::
1. Zanimivo maš linkane slike... ampak sem si prišel gor, kako si mislil
2. Prvi radiator je od jugota ali stoenke... imaš prav. In tudi mislim, da bi bil boljši od ta drugega. Čeprav bi bile razlike minimalne. Pa tudi tega od stoenke boš verjetno lažje spravil v ohišje. Še vedno se pa ne moreta primerjat z bakrenim hladilnikom od Lade. Dobra ruska roba
2. Prvi radiator je od jugota ali stoenke... imaš prav. In tudi mislim, da bi bil boljši od ta drugega. Čeprav bi bile razlike minimalne. Pa tudi tega od stoenke boš verjetno lažje spravil v ohišje. Še vedno se pa ne moreta primerjat z bakrenim hladilnikom od Lade. Dobra ruska roba
Walking the way is something completely different than imagining the way.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Jackal ()
Tic ::
Prvi je enak kot pri meni. Pomoje je bolje drugi saj ima manj goste reže in zrak lepo potuje po kanalih.
persona civitas ;>
nikonezna ::
Mislim, da je drugi boljši ravno zaradi širših rež. Sam, a si pomeril, če ti pride v ohišje. Jaz imam enakega in v čifteka big mi komaj komaj stoji not, celo širši je od okvirja. Poiskusi kaj s postavitvijo v računalniku, pa boš dobil hitro odgovor
brez podpisa
drigi ima znotraj bakrene kanale in nato bakrena rebra. Na vrhu pa je mislim da medenina, sam nisem 100% siguren.
brez podpisa
Zgodovina sprememb…
- spremenil: nikonezna ()
Shkorc ::
Macho_man se očitno spozna na hladilnike
Še dve sliki:
Drugi hladilnik.
Še enkrat drugi hladilnik.
Drugi je res malo velik za moj midi tower, bi ga pa vseeno raje sprobal... hmmm, a je kej hudo narobe če je hladilnik nagnjen pod kotom, da ni lih pokonc postavljen (70-80°)? Potem bi šel notr za šalo...
Še dve sliki:
Drugi hladilnik.
Še enkrat drugi hladilnik.
Drugi je res malo velik za moj midi tower, bi ga pa vseeno raje sprobal... hmmm, a je kej hudo narobe če je hladilnik nagnjen pod kotom, da ni lih pokonc postavljen (70-80°)? Potem bi šel notr za šalo...
Ja mislim, da bi šlo pod kotom, sej tudi v avtu je isti hladilnik postavljen pod kotom približno 70°. Pol pa moraš pazit, da bo stabilen, da se ti ne bo spulil s cevi dol.
brez podpisa
Jebiveter ::
@Shkorc: Razmisli o tem, da bi dal hladilnik na stranico, tako kot ze nekaj forumasev. Tako se ne rabis sekirat glede placa (sirina, visina hladilnika) in kota postavitve.
Na tvojem mestu bi vsekakor razmislil v tej smeri.
Na tvojem mestu bi vsekakor razmislil v tej smeri.
Certainty of death. Small chance of success. What are we waiting for?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katalog radiatorjev evropskih avtomobilov (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 70456 (38525) | lufy |
» | [Zračno hlajenje] Kateri hladilnik za Socket A (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 19327 (16450) | Wofk |
» | zalman 7000 al/cu ali Thermaltake Silent BoostOddelek: Kaj kupiti | 1604 (1449) | dxx |
» | ZALMAN ZM80C-HP vs. Zalman VF700-AlCuOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1494 (1134) | davidb |
» | Moja kištica ohladi se z vodo in en kup vodnih blokov lastne izdelave (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 11992 (9054) | Privatnik |