» »

TV SONY BRAVIA TEŽAVA Z INTERNETOM

TV SONY BRAVIA TEŽAVA Z INTERNETOM

drvo ::

Zdravo!
Včeraj zvečer sem opazil, da na tv nimam interneta, prav tako internet ni deloval na ps4. Na slednjem mi je po več urah zajebavanja in iskanja rešitve po internetu in poigravanja z nastavitvami končno uspelo zadevo urediti. Tv pa se še vedno ne poveže. Signal od routerja je močen ni pa povezave z internetom probal sem že vse kar sem se iz glave spomnil, vključno z factory reset pa nič.
Preden sem zvečer opazil da na ps in tv internet ne deluje, sem se na računalniku priklapljan na vpn za nek nakup in ne vem, če to lahko zmoti delovanje na drugih napravah, bi rekel, da ja, glede na to, da sem se na ps moral zajebavat z nastavitvami ip itd... Na tv pa mi nikakor ne rata in tudi na internetu ne najdem uporabne informacije, da bi zadevo rešil.
Je kdo imel podobno težavo in jo uspel rešiti?

filip007 ::

A nima TV tudi tovarniške nastavitve?
Trevor Philips Industries

Sem že enkrat resetiran na tovarniške nastavitve pa ni pomagalo. Na wi-fi se poveže ni pa internetne povezave.

filip007 ::

Kaj pa telefon, ti dela?
Trevor Philips Industries

Vse dela normalno z izjemo tv in ps4, katerega pa mi je uspelo zrihtat.

No, končno mi je ratalo, v tretje gre rado pravijo. Sem iz obupa še dvakrat poizkusil z tovarniškimi nastavitvami in v tretje je potem le začelo delati.

cvick ::

Mogoče je bilo pa pri Sony-ju kej narobe.
Jest imam Samsungov TV pa se mi tudi enkrat ni hotel na net povezat in to glih takrat k sem šel na optiko, vse ostalo pa je delalo normalno, tut TV od Philipsa. Po treh urah zafrkavanja pa sem ves sistem nazaj na prejšnjega ponudnika preklopil, pa nič. Še vedno ni hotel TV povezat. Po iskanju na internetu pa sem ugotovil, da je samsungova stavba v Koreji gorela. Očitno ti morajo v Samsungu dovolit, da ima TV dostop do interneta. Naslednji dan je vse normalno delalo.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Sekiro: Shadows Die Twice (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Igre
24417966 (8930) Argica
»

GPS na telefonu ne dela!?

Oddelek: Mobilne tehnologije
294981 (2723) Domobrancek
»

TP-Link TL-WR1043ND (strani: 1 2 3 414 15 16 17 )

Oddelek: Omrežja in internet
813171260 (36153) hojnikb
»

Cisco Linksys WRT54GH - problem

Oddelek: Pomoč in nasveti
131919 (1652) AAndr0

Več podobnih tem