Forum » Pomoč in nasveti » DVD Sony in win XP
DVD Sony in win XP
maxx ::
To je moj računalnik
Win Xp pro + service pack1
amd 1800+
Epox8rda+
radeon 9500 pro
IDE 1: WESTERN DIGITAL 80 gb (master) in IBM 13 Gb (slave)
IDE 2: Sony DVD-ROM(master) ASUS CRW (slave)
Audigy
Na DVD ne morem gledati filmov. Ko vstavim dvd s filmom mi zablokira predvajalnik,(je bil skupaj z grafično) in ko ga vzamem ven sped dela normalno.DVD mi normalno bere CDje.
Probal sem že vklučit in izklučit DMA in PIO in ni razlike. Sem že preiskal cel forum in ne najdem nič kar bi mi pomagalo.
Mi lahko da kdo kakšen nasvet.
Win Xp pro + service pack1
amd 1800+
Epox8rda+
radeon 9500 pro
IDE 1: WESTERN DIGITAL 80 gb (master) in IBM 13 Gb (slave)
IDE 2: Sony DVD-ROM(master) ASUS CRW (slave)
Audigy
Na DVD ne morem gledati filmov. Ko vstavim dvd s filmom mi zablokira predvajalnik,(je bil skupaj z grafično) in ko ga vzamem ven sped dela normalno.DVD mi normalno bere CDje.
Probal sem že vklučit in izklučit DMA in PIO in ni razlike. Sem že preiskal cel forum in ne najdem nič kar bi mi pomagalo.
Mi lahko da kdo kakšen nasvet.
Han ::
DMA moraš imeti vključen, drugače se bo film zatikal.
Zbriši DVD predvajalnik in naloži npr. WinDVD 5 Platinum.
Zbriši DVD predvajalnik in naloži npr. WinDVD 5 Platinum.
Sem probal tudi to in mi še vedno zablokira računalnik ko vstavim DVD.
Sem tudi reinštaliral direkt x 9.0a in od ATi dvd player in nič.
Kaj je možno v bijosu treba kaj narediti ?
Sem tudi reinštaliral direkt x 9.0a in od ATi dvd player in nič.
Kaj je možno v bijosu treba kaj narediti ?
Sem probal in je isto.
Ko štartam računalnik in če je dvd not se niti ne štarta.
Napiše boot from cd, pol boot from cd 2 in tam se ustavi. Ko pa dam ven DVD gre normalno naprej.(zato sem mislil da je kaj v biosu). DVD player je nov in CDje mi bere normalno zato mislim da ni pokvarjen.
Če ima kdo še kakšno idejo mi prosim pomagajte.
Ko štartam računalnik in če je dvd not se niti ne štarta.
Napiše boot from cd, pol boot from cd 2 in tam se ustavi. Ko pa dam ven DVD gre normalno naprej.(zato sem mislil da je kaj v biosu). DVD player je nov in CDje mi bere normalno zato mislim da ni pokvarjen.
Če ima kdo še kakšno idejo mi prosim pomagajte.
Sedaj sem instaliral power DVD za Xp in ko vstavim DVD mi na ekranu pokaže samo neke fleke in packe in potem mi zmrzne rač.
Ima kdo kakšno idejo kako bi lahko rešil ta moj problem ker se mi že meša ???
Ima kdo kakšno idejo kako bi lahko rešil ta moj problem ker se mi že meša ???
Han ::
Na tvojem mestu bi DVD najprej preizkusil v drugi mašini. Če bo tam deloval brezhibno, je pri tebi nekaj narobe z osnovno ploščo, grafično kartico ali gonilniki zanju...
Deanu ::
A si se mogoče igral kaj z region free fw za tega sony-ja? Meni se je to dogajalo na Toshibi in sem potem dal originalen FW gor in uporabljam DVD region free.
Wad@ ::
V biosu lahko nardiš samo, da pri zagonu v Winse ne bo pred tem bralo kaj je na cedejih.
Jaz bi na tvojem mestu, proval kak drug DVD, lohk tudi od kakšne PC revjie, če ga nimaš si ga kje sposodi, al pa kot je rekel Han nesi ta DVD na kakšn drugi komp.
Jaz bi na tvojem mestu, proval kak drug DVD, lohk tudi od kakšne PC revjie, če ga nimaš si ga kje sposodi, al pa kot je rekel Han nesi ta DVD na kakšn drugi komp.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | NEC dvd-rw 3500/3520/3540 (strani: 1 2 3 4 … 27 28 29 30 )Oddelek: Strojna oprema | 102950 (27459) | nuclear |
» | Vista in repair funkcija??Oddelek: Pomoč in nasveti | 1316 (1167) | SkIDiver |
» | install winXP ko dvdrom ne dela?Oddelek: Pomoč in nasveti | 880 (751) | nicjasno |
» | BIOS problem!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1501 (1430) | Spike Edin |
» | tezave zapeci DVDOddelek: Pomoč in nasveti | 1942 (1742) | Korenchek |