Forum » Zvok in slika » TV problem HDMI ne zazna
TV problem HDMI ne zazna
Manager ::
Pozdravljeni
Imam LED TV Vox Electronics in težave s HDMI priklopom. Ponudnik signala je T-2.
Ko vklopim TV mi ne pokaže slike, ampak samo napis naj izberem vhod. Ko stisnem izbirni seznam vhodov (HDMI1, HDMI2, VGA, ipd.) mi ne pokaže tistega, na katerega imam priklopljen HDMI kabel, npr. kabel imam priklopljen na HDMI1 vhod, na seznamu pa mi ga ne pokaže, ampak samo HDMI2 idr. Poskusil sem kabel priklopiti na HDMI2 in se zgodi isto, ne prikaže mi vhoda HDMI2, ampak HDMI1 idr. Tako ne morem sploh izbrati pravega HDMI vhoda.
V kolikor je kdo rešil podobne težave, se vnaprej zahvaljujem za nasvet.
Lp
Imam LED TV Vox Electronics in težave s HDMI priklopom. Ponudnik signala je T-2.
Ko vklopim TV mi ne pokaže slike, ampak samo napis naj izberem vhod. Ko stisnem izbirni seznam vhodov (HDMI1, HDMI2, VGA, ipd.) mi ne pokaže tistega, na katerega imam priklopljen HDMI kabel, npr. kabel imam priklopljen na HDMI1 vhod, na seznamu pa mi ga ne pokaže, ampak samo HDMI2 idr. Poskusil sem kabel priklopiti na HDMI2 in se zgodi isto, ne prikaže mi vhoda HDMI2, ampak HDMI1 idr. Tako ne morem sploh izbrati pravega HDMI vhoda.
V kolikor je kdo rešil podobne težave, se vnaprej zahvaljujem za nasvet.
Lp
polde66 ::
Zamenjaj HDMI kabel. Se je dogajalo tudi svaku, včasih ga je pokazalo včasih ne. Zamenjali HDMI kabel in dela.
polde
Manager ::
Sem poskusil in se vedno ne gre. Na seznamu mi sploh ne prikaze HDMI vhoda na katerega je kabel priklopljen.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | HDMI (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 11403 (3968) | acookook |
» | Povezava računalnika z TV-jemOddelek: Pomoč in nasveti | 25969 (2113) | ST-777 |
» | PC in LG hdmi povezavaOddelek: Pomoč in nasveti | 499 (413) | Stari89 |
» | slaba slika monitorja (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 7470 (6736) | musicfreak |
» | kako dati zvok iz tv na hisni kino??? Prosim za pomocOddelek: Zvok in slika | 5393 (4985) | krepki |