» »

PBS nekdanji komitent

PBS nekdanji komitent

palceksmuk ::

Kote veste je poštno banko slovenije PBS prevzela Nova KBM.Po prevzemu lani decembra imam same težave z to banko. Ima kdo kakšen nasvet h kateri banki naj grem in ima podobno poslovanje kot ga je imela prej PBS?

OvCa77 ::

palceksmuk je izjavil:

Kote veste je poštno banko slovenije PBS prevzela Nova KBM.Po prevzemu lani decembra imam same težave z to banko. Ima kdo kakšen nasvet h kateri banki naj grem in ima podobno poslovanje kot ga je imela prej PBS?

Če bi povedal kakšne probleme, bi ti lahko svetovali...
Laptop: Probook 440 G3 | i5-6200U | 12GB DDR3L | SSD Plus 240GB
Desktop: Ryzen 1600X | Gigabyte AX370 K3 | 8GB DDR4 | MX100 256GB

...:TOMI:... ::

Če so problemi, se jih rešuje tam, kjer so, torej na banki.

Sicer pa:

http://bsi.si/poslovanje-bank-in-podjet...
Tomi

Na PBS so recimo mastercard obračunali 12. v mesecu in si lahko takoj nakupoval.Zdaj pri NKBM naredijo obračun 12. v mesecu ampak stanje ti dajo na nulo 18. v mesecu

palceksmuk je izjavil:

Na PBS so recimo mastercard obračunali 12. v mesecu in si lahko takoj nakupoval.Zdaj pri NKBM naredijo obračun 12. v mesecu ampak stanje ti dajo na nulo 18. v mesecu

To ti bojo naredili pri vsaki banki ki ima bankart za kartičnega posrednika. Tako si omejen le na banko koper in druge ki imajo aktivo za posrednika.

Pri PBS se imel limit cca 1500 EUR, vsako leto sem podaljšal bil je potreben en podpis!
Letos pri NKBM mislim da šest podpisov in še izpolnit sem mogel list koliko plačam mesečno za elektriko vodo bencin .....
Neverjetno

Zgodovina sprememb…

GrimReaper ::

Sam nimam nobenih problemov, res pa da nimam negativnega limita in da sem nehal uporabljat MasterCard takoj ko sem dobil debetno VISO.
Pač če imaš vsak mesec enak prihodek je tako pomoje še najbolje.
7600X | Noctua NH-D15 | ASUS STRIX X670E-F | G.Skill 6000 CL30
Palit GameRock 4080 | Be Quiet 802 | ASUS Strix 1000W

GrimReaper je izjavil:

Sam nimam nobenih problemov, res pa da nimam negativnega limita in da sem nehal uporabljat MasterCard takoj ko sem dobil debetno VISO.
Pač če imaš vsak mesec enak prihodek je tako pomoje še najbolje.

Je pa res NKBM med najdražjimi, edino kar je poceni je predplačniška VISA.

grandioso74 ::

Palček, pri nlb mi obračunajo porabo do 31. v mesecu do polnoči, do 8. v nasl. mesecu lahko še potrošim razliko preostanka limita vendar gre to že v tekoči mesec porabe in se spet vse enako zavrti, če do 31. potrošim potrošim ves limit, ki ga mam na kartici do osmega več ne morem trošiti razen, če povišam limit. 8. mi torej povlečejo porabljena sredstva, kartico sprostijo in lahko kupujem naprej, tvoj primer je enak le obrač. oz. plačilni dan maš drugi, razlog je v pripravi računa za porabljena sredstva.
Človek je sam svoj največji sovražnik.

grandioso74 je izjavil:

Palček, pri nlb mi obračunajo porabo do 31. v mesecu do polnoči, do 8. v nasl. mesecu lahko še potrošim razliko preostanka limita vendar gre to že v tekoči mesec porabe in se spet vse enako zavrti, če do 31. potrošim potrošim ves limit, ki ga mam na kartici do osmega več ne morem trošiti razen, če povišam limit. 8. mi torej povlečejo porabljena sredstva, kartico sprostijo in lahko kupujem naprej, tvoj primer je enak le obrač. oz. plačilni dan maš drugi, razlog je v pripravi računa za porabljena sredstva.

Ker imata NLB in NKBM isti bankart center, PBS pa je imela Aktiva...

Beki89 ::

No danes sem imel glih probleme z banko. Pred dnevi mi je zacel zavracat "brezsticno" placevanje... Klicem na njihovo 080 kjer mi svetovalka pove da prek telefona ne more nic in naj se oglasim v njihovi poslovalnici. Vprasam ali lahko v PBS in odgovori seveda "upam da bodo znali urediti zadevo drugace boste morali na nkbm poslovalnico.
Grem na pbs kjer me gladko odslovi da moram v nkbm. Sel se na drugo pbs kjer pa je poskusala ampak ni uspela ugotovit napake.

Sedaj moram v njihovi poslovalnici ki pa seveda oddaljen 40km..

Beki89 je izjavil:

No danes sem imel glih probleme z banko. Pred dnevi mi je zacel zavracat "brezsticno" placevanje... Klicem na njihovo 080 kjer mi svetovalka pove da prek telefona ne more nic in naj se oglasim v njihovi poslovalnici. Vprasam ali lahko v PBS in odgovori seveda "upam da bodo znali urediti zadevo drugace boste morali na nkbm poslovalnico.
Grem na pbs kjer me gladko odslovi da moram v nkbm. Sel se na drugo pbs kjer pa je poskusala ampak ni uspela ugotovit napake.

Sedaj moram v njihovi poslovalnici ki pa seveda oddaljen 40km..

Kliči direktno v poslovalnico in če ne gre drugače, malo nahruli, vedno pomaga pri NKBM. Pa malo jim zagrozi z menjavo banke...

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: OvCa77 ()

Sem klical njihovo 080 in poslovalnico v Kranju. Ampak so rekli da se moram oglasiti pri njih in ne pbs ker tam niso ustrezno usposobljrni za te tezave. A do kranja imam 40+ km. Na pbs mi je rekla ja gospod ce placate brezsticno vec kot 15eurorate vpisati PIN. Pac ni ji slo dopovedat v cem je sploh problem.

Beki89 je izjavil:

Sem klical njihovo 080 in poslovalnico v Kranju. Ampak so rekli da se moram oglasiti pri njih in ne pbs ker tam niso ustrezno usposobljrni za te tezave. A do kranja imam 40+ km. Na pbs mi je rekla ja gospod ce placate brezsticno vec kot 15eurorate vpisati PIN. Pac ni ji slo dopovedat v cem je sploh problem.

Povej jim ceno za kilometer in bo kmalu tišina...

Torej da povem zakljucek. Danes sel v Kranj v NKBM poslovalnico. Povedal da mi brezsticno ne deluje in da zavraca placilo. In prvi odgovor je biL "Gospod nad 15eur morate vpisati pin. In sem rekel da zavrne ne glede na znesek itd. In je rekla ja to pa nebi vedla bom klicala v centralo da pogledajo. Cakal vec kot pol ure tam in resilo se ni nic. Rekla je edino da ona ne more testirati kartice kaj bi lahko bilo narobe.
Pac odnos res katastrofa. Me ne vidijo tam vev in tudi banka se bo menjala.
Toliko za info.

Lp

Beki89 je izjavil:

Torej da povem zakljucek. Danes sel v Kranj v NKBM poslovalnico. Povedal da mi brezsticno ne deluje in da zavraca placilo. In prvi odgovor je biL "Gospod nad 15eur morate vpisati pin. In sem rekel da zavrne ne glede na znesek itd. In je rekla ja to pa nebi vedla bom klicala v centralo da pogledajo. Cakal vec kot pol ure tam in resilo se ni nic. Rekla je edino da ona ne more testirati kartice kaj bi lahko bilo narobe.
Pac odnos res katastrofa. Me ne vidijo tam vev in tudi banka se bo menjala.
Toliko za info.

Lp

Jaz bi jo cuknil do prve trgovine in ji v prvi osebi pokazal, so pa res polom od banke...

HotBurek ::

Ima kdo podatke o deležu, ki ga imajo posamezne banke na tržišču med komitenti? Pred ~15 leti je imela NLB 70%, če se prav spomnim.
root@debian:/# iptraf-ng
fatal: This program requires a screen size of at least 80 columns by 24 lines
Please resize your window

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

katera Banka (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Loža
19055821 (5344) cortez
»

Nkbm poslal Visa Kartico

408377 (6775) Dimnik
»

Izbira banke (strani: 1 2 3 4 )

19454451 (31186) MrStein
»

Prejem in pošiljanje denarja popolnoma anonimno?

4211141 (9538) Roadkill
»

Pri kateri banki ustvariti bančni račun? (strani: 1 2 )

6610270 (8254) vasquez

Več podobnih tem