Forum » Mobilne tehnologije » Garancija samo z računom
Garancija samo z računom
Twixz ::
Kupil sem telefon pri simobilu julija 2016, imam vse papirje (koriščenje garancije 1x zaradi polnilca, račun, škatlo), baje pa brez garancijskega lista garancije ne moreš uveljavljat? Problem imam s pixli, zato vprašam, gre pa za Huaweija :)
- spremenil: Twixz ()
tony1 ::
Vzemi v roke Obligacijski zakonik in poišči člen, kjer menda še vedno piše, da se garancijo uveljavlja z garancijskim listom ALI računom.
Dimnik ::
Za huawei sem vprašal osebno na servis, zadostuje izpolnjen garancijski list brez računa
Aja, ti misliš obratno....pokliči ali piši na servis
Aja, ti misliš obratno....pokliči ali piši na servis
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Dimnik ()
beethoven ::
Meni pri simobilu sploh niso izpolnili garancijskega lista. Sem pa uspešno uveljavljal garancijo samo z računom. Meni je takrat prodajalec rekel, da je glavno, da je na računu napisana številka IMEI, ker tako oni identificirajo tvoj telefon.
Sami ::
Pojdi na prodajno mesto kjer si kupil telefon in ti ga bodo ponovno izdali.
970A-UD3P,AMD FX 8350,16GB DDR3\1600,RX480 8GB,Tt 750W
Miha 333 ::
Poglej v zakon, piše nekaj v smislu, da tudi če garancijski list ni bil izdan, pa bi moral biti, se šteje, da je bil izdan ob nakupu (račun praviš, da imaš).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Plačala sem eno pečico dobila drugo (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 13508 (10841) | starfotr |
» | Garancija pri spletnem trgovcu (strani: 1 2 3 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 14675 (12347) | kratos |
» | Prenosljivost garancije (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 14949 (12885) | solatko |
» | Kako do garancije samo z računomOddelek: Pomoč in nasveti | 1676 (1347) | UNIVERZUM |
» | Crknila Nvidia grafična v Samsung prenosniku, ni garancijskega listaOddelek: Pomoč in nasveti | 2099 (1917) | celebro |