Forum » Mobilne tehnologije » Mobilni telefoni Motorola
Mobilni telefoni Motorola
zila90 ::
Pozdravljeni,
zanima me kje bi lahko v SLO kupil Motoroline mobilnike brez vezave? Zaenkrat še nisem zasledil trgovine, ki bi prodajala te mobilnike.
Hvala za odg. in LP.
zanima me kje bi lahko v SLO kupil Motoroline mobilnike brez vezave? Zaenkrat še nisem zasledil trgovine, ki bi prodajala te mobilnike.
Hvala za odg. in LP.
evian ::
Kupil Moto G2 par let nazaj, plačal preko Paypala, dobil telefon v roku enega tedna, nobenih težav.
_Sajmon_ ::
Pred nekaj tedni sem nabavil Moto G5 preko amazon.de. Skupaj s poštnino te sedaj pride manj kot 200€. Verjetno je lažje zaradi garancije kupit pri nas. Je pa razlika v ceni ...
Sicer pa še tale detajl: nisem pričakoval, da bo telefon imel slovenščino... Moto G2, ravno tako kupljen pred leti na amazonu, je ni imel.
Sicer pa še tale detajl: nisem pričakoval, da bo telefon imel slovenščino... Moto G2, ravno tako kupljen pred leti na amazonu, je ni imel.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nakup Mobitela (strani: 1 2 3 4 … 48 49 50 51 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 530585 (26895) | Leko |
» | Moto G (strani: 1 2 3 4 … 11 12 13 14 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 165604 (56150) | c00L3r |
» | Kateri pametni telefon kupiti za začetnika (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 18038 (11448) | Scaramouche |
» | Motorola predstavila nove Moto G, Moto X Style in Moto X PlayOddelek: Novice / Android | 11704 (9258) | blackbfm |
» | Kateri telefon za cca 220€Oddelek: Kaj kupiti | 1573 (1416) | Tomson |