Forum » Kaj kupiti » Gopro 5
Gopro 5
David994 ::
Pozdravljeni,
Kupujem Gopro kamero in se nagibam k novi verziji, torej 5 session ali 5 black.
Zanima me vašo lastno mnenje o Gopro kameri če jo imate seveda v lasti ali če veste karkoli koristnega.
Najbolj me zanima kaj priporočate med session 5 ali black 4.
Vse informacije so dobrodosle.
Vem da je novi black najboljsi ampak me zanimajo tudi kaksne cenovno dostopnejse stvari (samo Gopro).
Lp
Kupujem Gopro kamero in se nagibam k novi verziji, torej 5 session ali 5 black.
Zanima me vašo lastno mnenje o Gopro kameri če jo imate seveda v lasti ali če veste karkoli koristnega.
Najbolj me zanima kaj priporočate med session 5 ali black 4.
Vse informacije so dobrodosle.
Vem da je novi black najboljsi ampak me zanimajo tudi kaksne cenovno dostopnejse stvari (samo Gopro).
Lp
- premaknil iz Mali oglasi: Tilen ()
McClane ::
Če že kupuješ GoProja potem seveda 5, to sploh ni dvoma. Stabilizacija, display na zadnji strani in končno uporabno 4k snemanje.
\"You want us to build WHAT??\" - Ancient Chinese Wall Engineer
Nagibam se k session 5ki, ki ponuja podobno kot black, ampak me zanima ce se splaca. Glede na kvaliteto vsega. Black tak vem da je top. Ampak mogoce malo predraga.
Sago, kako se ti zdi fotografiranje s kamero? Je slika lepo ostra? Ce mi zaupas malo pricakovanja od kamere in kako se ti obnese.
c3p0 ::
Je ostra, zame prek dovolj, poglej kake sample po netu. Sem pa bolj malo fotografiral, le testiral sem tisti video+photo mode na par sekund.
Preživela je že en precej hud padec, z le praskico na ohišju, tako da sem zaenkrat zadovoljen.
Preživela je že en precej hud padec, z le praskico na ohišju, tako da sem zaenkrat zadovoljen.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katero akcijsko kamero kupiti? (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Kaj kupiti | 59208 (1866) | Bostjan_321 |
» | Športna kameraOddelek: Pomoč in nasveti | 4226 (1136) | Kvinta |
» | GoProOddelek: Kaj kupiti | 9693 (6195) | gasperxp1 |
» | Garmin se postavlja po robu GoProjuOddelek: Novice / Zasloni / projektorji / ... | 15460 (11072) | ProGo |
» | helmet cam?Oddelek: Kaj kupiti | 1617 (1563) | CrustyDOD |