Forum » Kaj kupiti » Stenski kotni nosilec za TV
Stenski kotni nosilec za TV
pobcc ::
Pozdrav,
dobil sem nov TV sedaj pa bi ga rad dal v sobi na steno v kot. Sigurno ima kdo izkušnje s tem. Torej kaj priporočate nabaviti za stenski kotni nosilec, ki mora biti gibljiv, da seveda ni kakšna najbolj čip zadeva in da ni ravno celo premoženje.
Verjetno rabim samo to gledat :
Združljivo s standardom VESA za stenske nosilce: 200 x 200 mm
Teža izdelka: 8,89 kg
Velikost: 43'
dobil sem nov TV sedaj pa bi ga rad dal v sobi na steno v kot. Sigurno ima kdo izkušnje s tem. Torej kaj priporočate nabaviti za stenski kotni nosilec, ki mora biti gibljiv, da seveda ni kakšna najbolj čip zadeva in da ni ravno celo premoženje.
Verjetno rabim samo to gledat :
Združljivo s standardom VESA za stenske nosilce: 200 x 200 mm
Teža izdelka: 8,89 kg
Velikost: 43'
steev ::
Teh nosilcev maš kokr češ. Sem zadnjič montiral nekomu nosilec in tv. Pogledaš, kar ti ustreza, in je. Kar se mi je zdelo na tem nosilcu, ki sem ga montiral, fajn je to, da je bila roka dvodelna. Imaš potem veliko več manevrskega prostora, kako obrniti vse skupaj in katero razdaljo.
Nekaj takega je bil, kupljen sicer že kar nekaj časa nazaj:
https://www.mimovrste.com/stojala-nosil...
Kam boš to montiral? Fajn je tud kako lepilo dat za vijake, podobno kot se za bojlerje uporablja.
Nekaj takega je bil, kupljen sicer že kar nekaj časa nazaj:
https://www.mimovrste.com/stojala-nosil...
Kam boš to montiral? Fajn je tud kako lepilo dat za vijake, podobno kot se za bojlerje uporablja.
:|
Montirano bo v kot pod strop, zato rabim, da je prilagodljiv. Nimam pa nekih izkušenj z montiranjem, zato je vsak predlog supr.
spyker123 ::
Če nisi domač z hilti mašino in zidnimi vstavki itd., ti naj to naredi kolega, ki se razume v to, da ne bo na koncu vse padlo dol;) sicer ni nič težkega, so pa tu malenkosti, ki pomenijo veliko pri trdnosti nosilca in tv-ja..
Nabavil stenski nosilec, ki ga je omenil @steev (sicer pri drugi spletni trgovino, kjer je konkretno cenejši). Že namontiran na steno, prav tako je TV že na njem.
Super zadovoljen, priporočam.
Super zadovoljen, priporočam.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Stensko stojalo za TVOddelek: Loža | 3036 (1445) | T_F_7 |
» | Nosilec za 2 monitorjaOddelek: Kaj kupiti | 1117 (875) | patriot10 |
» | Nosilec za TVOddelek: Kaj kupiti | 4240 (1970) | keba |
» | Kotni stenski nosilec za LCD TVOddelek: Loža | 3915 (2777) | ibro46 |
» | stensko stojalo za LCD ekranOddelek: Kaj kupiti | 1920 (1816) | T0RN4D0 |