Forum » Pomoč in nasveti » Kazalo Word
Kazalo Word
simon76 ::
Zakaj mi pri vstavljanju napisa pokaže najprej preglednica 1 in nato oznako npr, karta 8. Se pravi vse skupaj zleda tako: "Preglednica 1 Karta 8"
Kako se znebim napisa preglednica 1?
Hvala za odgovor LP,
Kako se znebim napisa preglednica 1?
Hvala za odgovor LP,
harvey ::
narobe imaš Caption - Label spremeniš v Karta in seveda ustrezno urediš
Ar scáth a chéile a mhaireann na daoine.
------
------
Pozdrav,
oprosti Caption - label je napis in oznaka. Oznako sem kreiral kot Karta, Caption oz. napis pa še vedno piše Preglednica 1 in ga ne znam odstraniti. Npr. če izberem pod label preglednica imam pod napis Preglednica 1 Preglednica 8 oz. kar koli izberem pod label je v napisu najprej "Preglednica 1 Label 8". 8, zato ker je karta osma in je prav, da je 8.
Aja postopek sliko uvozim v word dokument, nato kliknem nanjo in grem na polje vstavi napis in potem se zgodi kot že opisano.
LP,
oprosti Caption - label je napis in oznaka. Oznako sem kreiral kot Karta, Caption oz. napis pa še vedno piše Preglednica 1 in ga ne znam odstraniti. Npr. če izberem pod label preglednica imam pod napis Preglednica 1 Preglednica 8 oz. kar koli izberem pod label je v napisu najprej "Preglednica 1 Label 8". 8, zato ker je karta osma in je prav, da je 8.
Aja postopek sliko uvozim v word dokument, nato kliknem nanjo in grem na polje vstavi napis in potem se zgodi kot že opisano.
LP,
Pozdrav, še enkrat saj ni težava takšna, da je nibi mogel ročno urediti. Lako potrdim vstavljanje napisa in nato ročno izbrišem Preglednica 1 samo jezi me ker to ni prav, da je tako.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Online jobOddelek: Loža | 1792 (1419) | next3steps |
» | Piratska verzija igre povečala njeno prodajoOddelek: Novice / Igre | 12110 (9053) | ahac |
» | MyBook STUDIO pod UbuntuOddelek: Operacijski sistemi | 1117 (1021) | Zero0ne |
» | Word 2007 - tabela na dveh stranehOddelek: Programska oprema | 1837 (1796) | skladisce |
» | Prosim za pomoč pri VBAOddelek: Programiranje | 2091 (1894) | apachee |