Forum » Zvok in slika » DD 5.1
DD 5.1
ulcir ::
Kaj ve kdo mogoče to:
Divxe gledam na TVju in oni kabel za zvok mam potegnjen iz računalnika v receiver za domači kino(yamaha).
Zaj pa me zanima če divxi podpirajo ta zvok dolby digital 5.1 tak kot majo dvdji, pa če se s toti kablom navadnim sploh to da . Največ kar lahko nastavim je prologic zvok. Kolko jaz vem morabit za DD optični kabel.
Hvala za odgovore.
Divxe gledam na TVju in oni kabel za zvok mam potegnjen iz računalnika v receiver za domači kino(yamaha).
Zaj pa me zanima če divxi podpirajo ta zvok dolby digital 5.1 tak kot majo dvdji, pa če se s toti kablom navadnim sploh to da . Največ kar lahko nastavim je prologic zvok. Kolko jaz vem morabit za DD optični kabel.
Hvala za odgovore.
gumby ::
divx nima veze z zvokom, ker je to kodek za video (to sem že 100x napisal na forumu - eni očitno ne kapirate). sicer pa ja, obstajajo takšni "divxi", ponavadi so na dveh cd-jih...
za dd rabiš digitalno povezavo (lahko je koaks ali optika) in dekoder v ojačevalcu - ali pa 5.1 zvočno in 5.1 kabel (in 5.1 vhod na ojačevalcu)
za dd rabiš digitalno povezavo (lahko je koaks ali optika) in dekoder v ojačevalcu - ali pa 5.1 zvočno in 5.1 kabel (in 5.1 vhod na ojačevalcu)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [Hi-Fi] - DTS, Dolby Digital, Dolby Pro Logic II,... (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 7893 (6648) | gumby |
» | AC3 na A/V centerOddelek: Zvok in slika | 1969 (1653) | gregy |
» | Dolby 5.1Oddelek: Zvok in slika | 3228 (2776) | ciper |
» | Rabim pomoč PC-ojačevalec dolby digitalOddelek: Zvok in slika | 1427 (1185) | gumby |
» | DivX s čem jih delatOddelek: Zvok in slika | 2041 (1487) | EX-B |