Forum » Pomoč in nasveti » Tiskalnik ne tiska rumene.
Tiskalnik ne tiska rumene.
b0rc ::
Živjo,
lastim si epson xp-322 in sem preko amazona kupil neoriginalne kartuše. Ko dam tisti nozzle check, mi normalno stiska vse, razen rumene barve. Če se prav spomnim, je sprva vse normalno delalo, ko sem zamenjal kartuše. Res, da je bilo opozorilo o non-genuine kartušah, ampak je delalo.
Trenutno mi normalno kaže količino barve v kartušah. Zamenjal sem rumeno kartušo, a problem še vedno ostaja!
A je možno, da se je zamašila samo rumena šoba?
Ima kdo kakšne izkušnje s čim podobnim, kot je v zgornjem linku?
Hvala
lastim si epson xp-322 in sem preko amazona kupil neoriginalne kartuše. Ko dam tisti nozzle check, mi normalno stiska vse, razen rumene barve. Če se prav spomnim, je sprva vse normalno delalo, ko sem zamenjal kartuše. Res, da je bilo opozorilo o non-genuine kartušah, ampak je delalo.
Trenutno mi normalno kaže količino barve v kartušah. Zamenjal sem rumeno kartušo, a problem še vedno ostaja!
A je možno, da se je zamašila samo rumena šoba?
Ima kdo kakšne izkušnje s čim podobnim, kot je v zgornjem linku?
Hvala
BlaY0 ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Težave s tiskalnikomOddelek: Strojna oprema | 6229 (5921) | andromedar |
» | Polnjenje kartuš (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 14782 (9362) | matej5734 |
» | HP: "Vaši kartuši je potekel rok trajanja."Oddelek: Novice / Ostale najave | 9887 (7313) | francek1 |
» | Nakup mf tiskalnika - HP C6280 ali Canon MP610?Oddelek: Kaj kupiti | 3889 (3318) | 1309976 |
» | Čiščenje tiskalne glaveOddelek: Pomoč in nasveti | 4395 (4168) | bluefish |