» »

Valat.si - tarok strežnik

Valat.si - tarok strežnik

1
2
»

matobeli ::

Preko valat.si strani moraš kupit in ne preko Play. Derp.

_marc_ ::

Obstaja še kakšna stran za igranje taroka, s poudarkom na igranje z računalnikom. Sedaj, ko imam malo več časa, sem preizkusil igranje na omenjeni strani, vendar je igranje z računalnikom svetlobna leta od realnosti. Da po 20 rund ne dobiš nikakršnih kart, niti kralja, da bi te klicali, je res čisto mimo. Edina razlaga je ta, da je mogoče drugače, če plačaš članarino.

Facebook dev ::

Jasno je, da povprečen poba nima pojma o verjetnosti. In če se mu zgodi, da ko igra doma človek ne jezi se s familijo in trikrat zapored vrže 6, se pizdi čez vse in pravi, kako so kocke ne poštene. Sem del skupine, neprestano se istih 15 ljudi pritožuje o nekih kartah in kako nič ne pada in kako ne dobi vsako rundo solo 3 kart itd. Pač priznaj si, da si dober kolikor dober si, na vsake toliko se zgodi, da 10 rund ali pa 20 ali pa 100 ne bo kart za valata. Pa kaj. To ne pomeni da mešanje kart ni random.

Da ne govorimo o tem, da imajo popolnoma enako situacijo na vseh priznanih Poker straneh. Neprestano ljudje, ki govorijo kako je ne fer, kako karte bolj padajo nekaterim igralcem itd. Pa verjemi, da poker strani, ki obračajo z milijardami evrov mesečno imajo to narejeno korektno in so neprestano pod raznimi inšpekcijami itd.

Ampak ja, vzrajaj pri svojem. To je glavni aspekt tega da napreduješ. Da neprestano iščeš izgovore v drugih stvareh in ne vidiš problema v sebi, oziroma ne razumeš osnovnih konceptov verjetnosti.
If you can't handle me at my worst,
you don't deserve me at my best.

msms ::

Točno to dev. Poker še posebaj vsi fiši, ki nepremagajo igre pravijo, da je vse nameščeno. Uni ki pa delamo konstantno plus pa vemo kaj je varianca in kaj pomeni random generator. En lep primer iz poker prakse:

Ales ::

Eh, kakor pravi pregovor, če si paranoičen še ne pomeni, da ti ne sledijo.

Iz obeh postov zgoraj ni videti kakršnega koli argumenta, da je valat.si narejen popolnoma na random.

msms ::

Igram na valat.si in ne plačujem članarine. Igram parkrat na teden in iz začetnega 50.000 raitinga sem v par mescih na preko 70.000 pik. V vseh teh igrah sem videl marsikaj in bi se strinjal, da je za delitev kart uporabljen random gemerator in da stran ziher ne goljfa. Je res pa da računalniški nasprotniki niso nevem kako dobri.
1
2
»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Poker (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Loža
24227634 (4967) CoreySteel
»

Tarok android

Oddelek: Igre
144517 (1972) technolog
»

Stran za igranje Taroka

Oddelek: Igre
4410724 (5420) technolog
»

Tarok

Oddelek: Igre
317573 (5591) mancini
»

Tarok za 3 igralce

Oddelek: Igre
112737 (2554) Mr_Globus

Več podobnih tem