Forum » Zvok in slika » LG smart world
LG smart world
nesposobnež ::
Pozdravljeni!
Sem novi uporabnik, kar se tiče pametnih tvjev. Kupil sem Lg 43lh590v imam pa problem, ker nikjer ne najdem možnosti, da bi se registriral v smartworld kjer naj bi se nalagale aplikacije. Ko kliknem na ikono moje aplikacije se mi samo prikažejo aplikacije, a nikjer nimam možnosti izbrati registracije. Rad bi si naložil voyo aplikacijo. Torej kako? Kje se registriram, kje iščem aplikacije? Pregledal se cel Youtube in internet a se ne znajdem.
Hvala in Lp
Sem novi uporabnik, kar se tiče pametnih tvjev. Kupil sem Lg 43lh590v imam pa problem, ker nikjer ne najdem možnosti, da bi se registriral v smartworld kjer naj bi se nalagale aplikacije. Ko kliknem na ikono moje aplikacije se mi samo prikažejo aplikacije, a nikjer nimam možnosti izbrati registracije. Rad bi si naložil voyo aplikacijo. Torej kako? Kje se registriram, kje iščem aplikacije? Pregledal se cel Youtube in internet a se ne znajdem.
Hvala in Lp
Tomson ::
Asus Prime X470 Pro, AMD Ryzen 9 3900X, Gigabyte GTX 1660 Super
Fractal Design R6, Corsair RM850X PSU, 32GB GSkillF4-3200 RAM
Noctua NHU12s, Corsair MP600 1TB SSD, 2x Dell U2410 monitor
Fractal Design R6, Corsair RM850X PSU, 32GB GSkillF4-3200 RAM
Noctua NHU12s, Corsair MP600 1TB SSD, 2x Dell U2410 monitor
Sem že pregledal, pa na svojem tvju ne najdem hitrih nastavitev, pri meni so v tem meniju samo nastavitve za sliko, zvok, omrežje, dostopnost... Kje bi našel hitre nastavitve?
polpo ::
Če pomagajo navodila na Voyo strani: http://images.24ur.com/media/document/6...
Ali pa Voyo povprašaj za navodila za WebOS 3.0, ki ga imaš sam po možnosti, ker zgornja navodila so za starejšo verzijo.
To si že poizkusil, če deluje?
Ali pa Voyo povprašaj za navodila za WebOS 3.0, ki ga imaš sam po možnosti, ker zgornja navodila so za starejšo verzijo.
To si že poizkusil, če deluje?
Mislim da imam sedaj ID ustvarjen. Ko pa grem pod aplikacije in vpišem voyo, pa ki aplikacije ne najde.
V čem bi lahko bil problem? Iščem aplikacije pravilno pod ikono aplikacije in igre?
Še eno vprašanje. Moram na svojem TVju najti LG smart word ali grem samo pod LG content store in tam pod ikono aplikacije in igre iščem vsebino?
V čem bi lahko bil problem? Iščem aplikacije pravilno pod ikono aplikacije in igre?
Še eno vprašanje. Moram na svojem TVju najti LG smart word ali grem samo pod LG content store in tam pod ikono aplikacije in igre iščem vsebino?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: nesposobnež ()
Torej pod vse aplikacije mi najde kar nekaj iger in ostalih zadev, ko pa vpišem željeno aplikacijo, torej voyo mi je nenajde.
-valvoline- ::
Ce kdo ima lg smart, a je webos baziran na linux/androidu? Kodi, iptv smarters in podobno laufa gor ali ne?
McClane ::
LG Smart World je en živ obup. Žal. Ni primerljiv z android TVjem. Pri hiši je en LG s tem Worldom in ima LG zelo grdo navado da kar naenkrat ukinejo določen app. Plex dela, ampak je bolj tako tako, za silo. Čisto preveč si odvisen od njihovega stora, ki je vsaj za naše konce precej majhen. Lahko si narediš za drugo regijo, samo je spet ekstra delo in kompliciranje.
Kodi ne dela.
Kodi ne dela.
\"You want us to build WHAT??\" - Ancient Chinese Wall Engineer
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Smart TV in aplikacija EON (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Zvok in slika | 147713 (1070) | Oldi |
» | LG Smart TVOddelek: Zvok in slika | 13492 (2750) | karnekiGO |
» | LG LM615SOddelek: Zvok in slika | 1652 (1278) | ttommy |
» | [Android] Aplikacije in IgreOddelek: Mobilne tehnologije | 3944 (2439) | bdoxx |