Forum » Omrežja in internet » Ima kdo Skyline optiko?
Ima kdo Skyline optiko?
reeves ::
Ja, jest 20/20. Od kakšnega meseca in pol naprej imam tudi njihov ogled za nazaj. Do takrat je delalo super. Brzina po speedtestu 20/20, ping 1ms. Za ogled za nazaj, pa so mi vmes dali še enega Mikrotika za delitev signala. Ping se je malo dvignil. Sedaj je takole
Lokacija Šiška okolica knjižnice.
Jest sem zelo zadovoljen z netom.
Za TV so mi pa kar sami rekli, da ker je zadeva nova za njih jim še malo laga v živo. Ena rešitev je, da vedno gledaš malo v time shiftu ali pa kar preko kabla, optiko pa imaš samo za snemanje. No, po kakšnem tednu so zadeve porihtali in sedaj deluje meni povsem zadovoljivo.
Za TV so mi pa kar sami rekli, da ker je zadeva nova za njih jim še malo laga v živo. Ena rešitev je, da vedno gledaš malo v time shiftu ali pa kar preko kabla, optiko pa imaš samo za snemanje. No, po kakšnem tednu so zadeve porihtali in sedaj deluje meni povsem zadovoljivo.
Scaramouche ::
Ja, jest 20/20. Od kakšnega meseca in pol naprej imam tudi njihov ogled za nazaj. Do takrat je delalo super. Brzina po speedtestu 20/20, ping 1ms. Za ogled za nazaj, pa so mi vmes dali še enega Mikrotika za delitev signala. Ping se je malo dvignil. Sedaj je takole
jst imam že njihov tv, plačujem pa optiko 10/10 T2 za 24€, tukaj je pa 17, pa razmišljam da teh 7€ prišparam za mobi naročnino, ker malo kličem...
Samo zanimalo me je čeje net stabilen..
hojnikb ::
imajo pa dost ugodn internet, sploh manjše hitrosti, vsaj proti ostalim... 13€ za fiksen internet ?
#brezpodpisa
Pac-Man ::
reeves ::
Tudi meni 2 leti dela bp. Presenečen sem, da hitrost dejansko nikoli ne pade pod 20. Stabilna. Kakšnih splošnih izpadov neta se pa tudi ne spomnim. Mislim da je bilo 1× ali 2× za par uric ponoči
Scaramouche ::
Sem že poklical in se zmenil, pridejo v pon, mi dajo nov net potem grem do t2 in rečem da mi odklopijo..
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | A1 Kombo M (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Omrežja in internet | 82062 (24467) | Tilen |
» | Telemach kabelski internet - pogosti izpadi, vaše izkušnje?Oddelek: Pomoč in nasveti | 6852 (5257) | solatko |
» | Prehod na T-2 (preko TS optike) in prec brca v glavoOddelek: Omrežja in internet | 5966 (4888) | ProGo |
» | Optični internet vprašanjeOddelek: Omrežja in internet | 1143 (776) | patriot10 |
» | Internet Hitrost in vplivOddelek: Pomoč in nasveti | 2052 (1762) | Machiavelli |