Forum » Programiranje » kako z js poslati variablo v php??
kako z js poslati variablo v php??
pe3c ::
Tisto od prej sem ze pogruntal. Dela samos z linki.
Jaz pa imam formo.
Moralo bi se nekako taok zgodit.
Ko bi kdo stinil button, bi js poslal, ne da bi se stran osvezila, spremenljivke(inpute) phpju.
Ce bo kdo znal,
hvala.
Jaz pa imam formo.
Moralo bi se nekako taok zgodit.
Ko bi kdo stinil button, bi js poslal, ne da bi se stran osvezila, spremenljivke(inpute) phpju.
Ce bo kdo znal,
hvala.
pivmik ::
Kakšen javascript ali inline frame uporabi.
Pa ni nibena forma ampak obrazec(oz. po angleško form. - forma pomeni oblika)
Pa ni nibena forma ampak obrazec(oz. po angleško form. - forma pomeni oblika)
LP, Gregor GRE^
kopernik ::
v tem je fora http-ja, torej requesti in responsi. Brez osvežitve ne bo šlo. Lahko si pa pomagaš s kakšnim trikom. npr. hidden frame, v katerega z javascriptom naloadaš nove strani in tako dobiš nove podatke za tvojo glavno stran.
TaNk ::
Evo stvar je enostavna
Cisto na koncu php strani si naredis IFRAME visibility mu daš hidden
naredis si FORM-o in v target napises ime IFRAME-a, zdaj se ti bo ta forma submitala v ta IFRAME user ne bo nic videl.
Sedaj ko se ti forma submita v IFRAME pac nekaj naredis in ce hoces dostopat to podatkov forme katero si submital samo pokličeš parent.ime_forme.ime_fielda
lp
Tank
p.s.
Ne mi govorit da ne gre
Cisto na koncu php strani si naredis IFRAME visibility mu daš hidden
naredis si FORM-o in v target napises ime IFRAME-a, zdaj se ti bo ta forma submitala v ta IFRAME user ne bo nic videl.
Sedaj ko se ti forma submita v IFRAME pac nekaj naredis in ce hoces dostopat to podatkov forme katero si submital samo pokličeš parent.ime_forme.ime_fielda
lp
Tank
p.s.
Ne mi govorit da ne gre
Zgodovina sprememb…
- spremenil: TaNk ()
TaNk ::
Nekaj pozabil
To dela
v IE 5.0.1 ne dela v Explorer dialogih, dela v navadnem explorer oknu
v IE 5.5 in gor pa dela vsepovsod
Stestiral sem se v mozilli in dela vsaj v verziji 1.4
lp
To dela
v IE 5.0.1 ne dela v Explorer dialogih, dela v navadnem explorer oknu
v IE 5.5 in gor pa dela vsepovsod
Stestiral sem se v mozilli in dela vsaj v verziji 1.4
lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Vse, kar ste si želeli vprašati o CSS, pa si niste upali. (strani: 1 2 3 4 … 23 24 25 26 )Oddelek: Izdelava spletišč | 345849 (4986) | sunniegoldie |
» | html in PHPOddelek: Izdelava spletišč | 1064 (674) | matvoz |
» | Download vsebine strani s JSOddelek: Izdelava spletišč | 2558 (1856) | MrBrdo |
» | link in avtomatski loginOddelek: Izdelava spletišč | 857 (788) | techfreak :) |
» | PHP/HTML strokovnjaki help!Oddelek: Izdelava spletišč | 1818 (1529) | TheHijacker |