Forum » Konzole » World of tanks (PS4)
World of tanks (PS4)
omegag ::
Pozdravljeni igričarji.
Temo sem odprl izkjučno zato, da se najdemo slovenski igralci World of tanks. Mislim da nas ni malo, nimamo pa svojega prostora za pogovor oz. ga jaz nisem našel. Tu napišite svoj nickname. Mene najdete pod omegaslv.
Lp
Temo sem odprl izkjučno zato, da se najdemo slovenski igralci World of tanks. Mislim da nas ni malo, nimamo pa svojega prostora za pogovor oz. ga jaz nisem našel. Tu napišite svoj nickname. Mene najdete pod omegaslv.
Lp
Bolje včasih z mehkim, kot nikoli s trdim
omegag ::
Za vas PC-jevce vem, sem vas tudi našel na facebooku. Vendar pa nam ne pomagate veliko . Brez zamere. Želim vam pa čim več dobrih vojn.
Bolje včasih z mehkim, kot nikoli s trdim
YesMan ::
Dolgo nisem nič prečekiral WoT. Lani sem kar veliko igral na PS4, to leto pa skoraj nič... Preveč dobrih iger prihaja ven in ni časa :D Ponavadi najbolj igram takrat ko je "suša" oz. ko čakam na kak špil :P Moja najboljša tanka pa sta Jagdpanther in Tiger (oba Tier VII).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | PS4 (strani: 1 2 3 4 … 159 160 161 162 )Oddelek: Konzole | 1353816 (11982) | yayo |
» | Kaj trenutno igrate? (strani: 1 2 3 4 … 59 60 61 62 )Oddelek: Igre | 509718 (9284) | Nesta |
» | Fifa 16 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 17537 (9791) | Beskomedo |
» | Izšel je PlayStation 4 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Konzole | 35509 (26682) | hojnikb |
» | Sony predstavil igralni plošček ter strojno in programsko opremo PlayStation 4Oddelek: Novice / Konzole | 12254 (9664) | Jst |