» »

Kazen za prečkanje prehoda pri rdeči luči

Kazen za prečkanje prehoda pri rdeči luči

Temo vidijo: vsi
««
«
1 / 19
»»

Karkulator ::

Pozdravljeni,

Nedavno sem ker se mi je mudilo prečkal prehod pri rdeči luči.(pravzaprav nisem bil pozoren na luč, mogoče je bila tudi zelena) Ker je bil večer, daleč na okoli ni bilo nočenega avtomobila. Nekaj minut zatem pripelje policaj, ter mi napiše kazen. Od tega je že okoli 14 dni, domov pa nisem dobil še nikakšne pošte v zvezi z tem.

Sedaj me zanima, ali pri takšnih prekrških dobiš domov pošto, ter se nato od datuma prejema pošiljke šteje 8 dni za polovičko, ali pošte sploh ne dobiš?
  • zaklenil: Mavrik ()

steev ::

Mislim, da nič več ne dobiš domov. Če ti je bila kazen izročena osebno, so tam gor podatki za plačat.
:|

fikus_ ::

Če/ko dobiš položnico oz. UPN plačilni nalog imaš 8 dni za pritožbo in potem še 8 dni časa za plačilo polovičke.
Če si pa na mestu dobil UPN, so pa začeli roki teči tedaj.

Dobil sem tole:
Samo je pa res neumno, da človek v naši državi za prečkanje na prehodu za pešče, ob desetih ponoči, ko pol kilometra naokoli ni nobenega avtomobila dobi kazen. Bral sem, da v nekaterih drugih državah (v Švici) si kregan, če če pritisneš gumb za prečkanje ceste ter čakaš na zeleno, v kolikor bi to lahko varno stroril brez tega..

Tilen ::

Jaz ne vem, kako bi ti lahko bolj jasno napisali, da je ta list plačilni nalog. Na listu piše, da je to plačilni nalog. Poravnaj in ne hodi pri rdeči čez prehod za pešce.
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Tilen ()

Že vendar, glede na to da je ta zadeva naprintana bolj kot ne na "skret papirju", sem sklepal, da dobiš še po pošti. (beri in po tihem upal, da je polical pozabil ali pa je bil vsaj toliko fer, da ni pisal kazni za takšno bedarijo)

Zgodovina sprememb…

Ta list je postal takšen v besu prejemnikovih rok. Ob vročitvi je čitljiv in berljiv. Plačaj in ne kompliciraj, ker gre za dve pici.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Tilen ()

Haha lol. ni bilo nekega "besa", je pa res da sem list dal v žep, ker torbe nisem imel sabo. Gre se za princip.. ali pa recimo za 3 mesece plačanega računa za telefon, kar ni malo, odvisno s katere strani gledaš.

Zgodovina sprememb…

No vidiš, da razumeš. Tudi redarju se je lahko šlo za princip, da te kaznuje.

Glede na to, da ene pol kilometra na okoli ni bilo nobenega avtomobila, ter sem se prepričal, da lahko varno prečkam cesto, brez da bi ogrožal kogarkoli, res ne vidim smisla, da bi za brezveze čakal 5 minut na zeleno pri prazni cesti.. pa ni bil redar, temveč policist. Vem samo da se mi je mudilo da ujamem avtobus, in se niti ne spomnim če je bila res rdeča luč. Vse kar sem pogledal je bilo to, da lahko varno prečkam cesto tj. da ni avtomobilov v bližini.

Zgodovina sprememb…

jype ::

Tilen> Poravnaj in ne hodi pri rdeči čez prehod za pešce.

No, lahko, le prej se prepričaj, da te ne vidi policist ali mestni redar in da s tem početjem kogarkoli ne oviraš.

fikus_ ::

Kako/kdaj si prečkal cesto sedaj ni pomembno! Rok za pritožbo si zamudil "Od tega je že okoli 14 dni"
To je plačilni nalog, imaš št. računa, sklic, . . . , na katerega moraš plačati in to je to! Lahko se pa narediš francoza in bo dobil Furs čez izterjavo.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: fikus_ ()

Policist v tem primeru ni šlo za nikakršen princip, temveč za čisto kasiranje, takšna kazen prav nič ne pripomore k varnosti na cesti. Me prav zanima kdo od vas bi ob 10tih zvečer, cesta pa popolnoma prazna, čakal 5 minut na zeleno kot budala.

jype: sploh mi ni jasno od kje se je policist vzel, za mano je pripeljal po cesti šele kakšne 2 minuti zatem. Morda je bil kakšne pol kilomera vzadaj, sepravi izven vidnega polja. Ps: siguren sem da s takšne razdalje tudi on ni videl kakšna luč je gorela takrat.

Zgodovina sprememb…

kixs ::

Ni pomembno kaj si mi tukaj mislimo... dobil si kazen, placaj nalog ali pac ne...

kixs je izjavil:

Ni pomembno kaj si mi tukaj mislimo... dobil si kazen, placaj nalog ali pac ne...

Ja saj drugega mi očitno ne preostane

harvey ::

Me prav zanima kdo od vas bi ob 10tih zvečer, cesta pa popolnoma prazna, čakal 5 minut na zeleno kot budala.

V centru LJ to počnem redno, da čakam na zeleno luč :), ker sem jo enkrat odnesel le z opozorilom ob podobni situaciji na Kozolcu.

Nič pametnega ti ne preostane, čakat na zeleno luč in izkoristiti polovičko.
Ar scáth a chéile a mhaireann na daoine.
------

harvey je izjavil:

Me prav zanima kdo od vas bi ob 10tih zvečer, cesta pa popolnoma prazna, čakal 5 minut na zeleno kot budala.

V centru LJ to počnem redno, da čakam na zeleno luč :), ker sem jo enkrat odnesel le z opozorilom ob podobni situaciji na Kozolcu.

Čisto iz firbca me zanima: pa to počneš (torej čakaš na zeleno luč) tudi ponoči, ko ni na cesti daleč naokoli ni nikogar?

harvey ::

Karkulator je izjavil:

harvey je izjavil:

Čisto iz firbca me zanima: pa to počneš (torej čakaš na zeleno luč) tudi ponoči, ko ni na cesti daleč naokoli ni nikogar?

Ja, je butasto, ker ne želim imeti več opravka s policijskimi štosi iz grmovja.
Ar scáth a chéile a mhaireann na daoine.
------

St235 ::

Več kot očitno je nekdo bil: policaj, ki ti je napisal kazen. Torej se očitno nisi prepričal ali je prečkanje ceste varno in posledično si dobil kazen.

Sploh ni pomembno ali se kdo to pocne. Tebe so dobili. Drugic bodo koga drugega. Ni sistemska napaka. Policist se na licu mesta odloci za kazen ali opozorilo.

St235 je izjavil:

Več kot očitno je nekdo bil: policaj, ki ti je napisal kazen. Torej se očitno nisi prepričal ali je prečkanje ceste varno in posledično si dobil kazen.

V bližnji in malo manj bližnji okolici ni bilo nobenega, dopuščam pa možnost da je bil kakšne pol kilometra ali še več nazaj po cesti policaj, toliko nazaj nisem gledal.

krucymucy ::

Tilen je izjavil:

Ta list je postal takšen v besu prejemnikovih rok. Ob vročitvi je čitljiv in berljiv. Plačaj in ne kompliciraj, ker gre za dve pici.

Sedaj ni vec le dve pici, ker je zamudil 8 dnevni rok za placilo.

Sedaj gre za 40€ in to ni malo. To je 11 ur dela, ce delas za minimalca.

kixs je izjavil:

Sploh ni pomembno ali se kdo to pocne. Tebe so dobili. Drugic bodo koga drugega. Ni sistemska napaka. Policist se na licu mesta odloci za kazen ali opozorilo.

Ok, to je res, vendar (!) vprašati se moremo kaj je funkcija policaja in kazni za kršenje cestno prometnih predpisev? da poskrbijo za večjo varnost udeležencev v prometu. Kot vidimo v tem primeru kazen ne opravlja svoje funkcije za katero je bila predpisana, temveč je samemu sebi namen!

Zgodovina sprememb…

shadeX ::

Kaj je funkcija policaja mislim da večina ve in če je policaj napisal kazen ker se mu je tako dvignilo jo bo pač treba plačat.

Koliko je smiselno pisat kazni za take prekrške je druga zgodba. Sam se sicer redno udeležujem sprehodov ponoči in se ne spomnim kdaj sem zadnjič čakal na prehodu za pešče pri rdeči luči s tem da ni bilo žive duše okoli. Tega ne mislim niti spremenit, ker mi je čas bolj pomemben, kot pa 2-3 minute tam stati kot budala. Če dobim položnico jo pač dobim in bo treba plačat. Na dolgi rok še zmer "profitiram" :)

Time is money friend.

krucymucy je izjavil:

Tilen je izjavil:

Sedaj ni vec le dve pici, ker je zamudil 8 dnevni rok za placilo.

Sedaj gre za 40€ in to ni malo. To je 11 ur dela, ce delas za minimalca.

Ni nujno da je zamudil, ker je najprej 8 dni do pravnomočnosti in potem še 8 za plačilo.

hobbit ::

Tud jaz sem v študentskih letih fasal to. Plačal in to je to. Dobil so te... amen.

grga1975 ::

Ali bi lahko v takem primeru zahteval slikovni dokaz, da si res preckal ob rdeci (OP pravi, da se je policaj pripeljal cez nekaj minut, kar pomeni, da je bil ob trenutku "zlocina" verjetno dalec stran in bi se lahko "zmotil")? Ali se po defaultu verjame besedi uradne osebe?

Ali se po defaultu verjame besedi uradne osebe?

Ja.

kow ::

Placaj in se ukvarjaj z drugimi problemi. Ce hoces kaj spremeniti v drzavi - obstajajo vecji problemi, kjer lahko trmaris "zaradi principa".

tikitoki ::

Pri nas so mintirali nove semaforje in so prav ostudni, cakas k budala in to popolnoma brez potrebe. Situacija izgleda takoli. Imas zeleno za avtomobile na glavni cesti, nakar imas zeleno za stransko cesto (in v tem casu, ne pustijo se pescev cez ampak to naredijo samo vsakic drugic, k je zelena za stransko cesto).
Ko to gledam, dobim obcutek, da se dobesedno delajo norca iz pescev.

Seveda je stopnja upostevanja signalizaciej s strani pescev izredno nizka, ker se tudi ostalim zdi, da se delajo norca iz njih.

Master_Yoda ::

Pri nas so kaksnim letom ali dvema na vse semaforje zaceli te gumbe, ki jih moras stisniti ce zelis preckati montirati. Bi bilo vse lepo in prav ce bi se zelena prizgala ko stisnes gumb ce prides v pravem casu, ampak se ne. Ce gumb stisnes 1 milisekundo za intervalom (ko se avtomobilom vzporedno s tabo prizge zelena) moras cakati na naslednji interval.

FTad ::

Seveda in s tem prekinil prednamescen interval, ki predvideva najvecjo verjetnost za zeleni val...

techfreak :) ::

Zakaj bi prekinil obstojeci interval, ce 1 milisekundo ali tudi 2 sekundi po prizigu zelene za avtomobile, prizge se zeleno za pesce? Pac pod pogojem, da bi zelena za pesce, ce ne bi bilo tega gumba, se vsaj par sekund bila prizgana.

Osebno imam obcutek, da tudi ce pritisnem gumb kaksno sekundo preden se prizge zelena za avtomobile, naprava ignorira mojo zeljo do naslednje zelene.

Duncaneo ::

V čem je tu nejasnost? Lepo piše da v 8 dneh lahko podaš zahtevo za sodno varstvo, sicer postane plačilni nalog pravomočen. Od takrat pa imaš še 8 dni, da plačaš polovico, torej skupaj 16 dni za polovico, potem imaš še 30 dni da plačaš polno kazen, drugače gre Fursu v izterjavo.

NikolormousB ::

Zdaj čim prej plačaj kazen, ker tole boš plačal tako ali drugače. Če ne zlepa pa z visokimi zamudnimi obrestmi in stroški izterjave.

Naslednjič pa šprint, če te ustavi policaj v avtu. Preden si bo odpel pas boš ti že daleč stran. Če te vseeno dobijo boš pa vsaj z razlogom plačal kazen za oviranje postopka oz. kaj podobnega, ne pa za fakin prečkanje ceste pri rdeči.

Duncaneo je izjavil:

V čem je tu nejasnost? Lepo piše da v 8 dneh lahko podaš zahtevo za sodno varstvo, sicer postane plačilni nalog pravomočen. Od takrat pa imaš še 8 dni, da plačaš polovico, torej skupaj 16 dni za polovico, potem imaš še 30 dni da plačaš polno kazen, drugače gre Fursu v izterjavo.

Mislil se da dobiš še kaj po pošti, tako kot je to v primeru kazni za nepravilno parkiranje, ampak ocitno temu ni tako.

tako kot je to v primeru kazni za nepravilno parkiranje

Pri nepravilnem parkiranju ne dobiš nič po pošti. Za brisalec ti zataknejo tisti listek, to je to.

buttcrack ::

Karkulator je izjavil:

kixs je izjavil:

Ok, to je res, vendar (!) vprašati se moremo kaj je funkcija policaja in kazni za kršenje cestno prometnih predpisev? da poskrbijo za večjo varnost udeležencev v prometu. Kot vidimo v tem primeru kazen ne opravlja svoje funkcije za katero je bila predpisana, temveč je samemu sebi namen!

okoli šol je tudi omejitev 40, pa v večernih urah ko itak ni pouka, še vedno velja omejitev 40...

WarpedGone ::

Čez prehod ob rdeči se pač ne hodi.
Greš 5 metrov stran, kjer je kazen kvečjemu nepravilno prečkanje ceste in ne ignoriranje rdeče luči.
Cenejše.
Zbogom in hvala za vse ribe

NikolormousB je izjavil:

tako kot je to v primeru kazni za nepravilno parkiranje

Pri nepravilnem parkiranju ne dobiš nič po pošti. Za brisalec ti zataknejo tisti listek, to je to.

Kar seveda ni res in razlagas stvari, ki jih ne razumes. Pri napacnem parkiranju (ce nisi prisoten) dobis obvestilo o preksku, placilni nalog pa po posti. Imas pa ze na obvestilu vse podatke da lahko takoj placas. Razlog je seveda v temu, da ti mora bit placilni nalog dejansko vrocen.

MTB ::

Karkulator je izjavil:

Dobil sem tole:
Samo je pa res neumno, da človek v naši državi za prečkanje na prehodu za pešče, ob desetih ponoči, ko pol kilometra naokoli ni nobenega avtomobila dobi kazen. Bral sem, da v nekaterih drugih državah (v Švici) si kregan, če če pritisneš gumb za prečkanje ceste ter čakaš na zeleno, v kolikor bi to lahko varno stroril brez tega..

Temu se reče, da si funkcionalno nepismen.

Kar seveda ni res in razlagas stvari, ki jih ne razumes. Pri napacnem parkiranju (ce nisi prisoten) dobis obvestilo o preksku, placilni nalog pa po posti. Imas pa ze na obvestilu vse podatke da lahko takoj placas. Razlog je seveda v temu, da ti mora bit placilni nalog dejansko vrocen.

Naši redarji očitno ne pošiljajo ničesar po pošti. Kak mesec nazaj sem dobil listek zataknjen za brisalec, po pošti pa nič.

Duncaneo ::

V primeru parkiranja, kršitelj ni znan, avto sam ne more biti kršitelj. Zato je obvestilo in kasneje vročanje plačilnega naloga po ZUP-u Razen, če te dobijo na kraju, ko prideš do avta in ti takrat izdajo plačilni nalog. Tu pa je bil plačilni nalog vročen kršitelju.

Oberyn ::

tikitoki je izjavil:

Pri nas so mintirali nove semaforje in so prav ostudni, cakas k budala in to popolnoma brez potrebe. Situacija izgleda takoli. Imas zeleno za avtomobile na glavni cesti, nakar imas zeleno za stransko cesto (in v tem casu, ne pustijo se pescev cez ampak to naredijo samo vsakic drugic, k je zelena za stransko cesto).
Ko to gledam, dobim obcutek, da se dobesedno delajo norca iz pescev.
Seveda je stopnja upostevanja signalizaciej s strani pescev izredno nizka, ker se tudi ostalim zdi, da se delajo norca iz njih.

Seveda se ne delajo norca iz pešcev, tega od zrelih in odgovornih oblastnikov ne moreš pričakovati. Torej ostane druga možnost, da na tak 'mehak' način želijo zmanjšati število pešcev v prometu in jih preusmeriti v vožnjo z avtomobili. Sicer ne razumem, zakaj bi to želeli, človek bi danes pričakoval ravno obratno. Vendar sem dovolj star in izkušen, da se z oblastjo ne bodem, pač pa ji pomagam. Zato se po mestih vozim izključno z avtom - pa magari samo 100 m. Tudi glede avta z oblastjo sodelujem, vozim dizla, ki ga oblast glede na davčno politiko očitno bolj priporoča kot bencinarja.

AndrejO ::

Karkulator je izjavil:

Ker je bil večer, daleč na okoli ni bilo nočenega avtomobila. Nekaj minut zatem pripelje policaj, ter mi napiše kazen.

Laž št. 1.

Nekdo te ponoči na razdalji "nekaj minut zatem" ne bo videl. Pri 30km/h prideš v eni minuti pol kilometra in na pol kilometra identificirati sicer neznano osebo je sredi noči brez daljnogleda nemogoče.

Karkulator je izjavil:

Bral sem, da v nekaterih drugih državah (v Švici) si kregan, če če pritisneš gumb za prečkanje ceste ter čakaš na zeleno, v kolikor bi to lahko varno stroril brez tega..

Bral sem, da te lahko v Afghanistanu pri prečkanju ceste zadane krogla.

Karkulator je izjavil:

Glede na to, da ene pol kilometra na okoli ni bilo nobenega avtomobila, ter sem se prepričal, da lahko varno prečkam cesto, brez da bi ogrožal kogarkoli

Laž št. 2.

Očitno si spregledal avtomobil s katerim sta se pripeljala policista.

Karkulator je izjavil:

sploh mi ni jasno od kje se je policist vzel, za mano je pripeljal po cesti šele kakšne 2 minuti zatem. Morda je bil kakšne pol kilomera vzadaj, sepravi izven vidnega polja.

Laž št. 3.

2 minuti pri 30km/h je 1km stran. Na en km bi policist potreboval daljnogled na stativu, da bi lahko identificiral neznano osebo sredi noči.

Če je bil izven tvojega vidnega polja in se je pripeljal, potem očitno nisi preveril, če lahko varno prečkaš cesto.

Karkulator je izjavil:

Boš še kdaj tvegal in se ne boš prepričal, če je resnično varno prečkati cesto?

Če je odgovor "ne", potem je kazen dosegla svoj namen. Če je odgovor "da", potem se pač pripravi na še kakšno položnico ali polomljeno kost ... če boš imel srečo ... če te zgazi nekdo, ki pelje hitreje od za naselje običajnih 50km/h, ker po njegovo ponoči ni žive duše na cesti, bodo tvoje možnosti preživetja manjše od 50%.

Smurf ::

Oberyn je izjavil:

Seveda se ne delajo norca iz pešcev, tega od zrelih in odgovornih oblastnikov ne moreš pričakovati. Torej ostane druga možnost, da na tak 'mehak' način želijo zmanjšati število pešcev v prometu in jih preusmeriti v vožnjo z avtomobili. Sicer ne razumem, zakaj bi to želeli, človek bi danes pričakoval ravno obratno. Vendar sem dovolj star in izkušen, da se z oblastjo ne bodem, pač pa ji pomagam. Zato se po mestih vozim izključno z avtom - pa magari samo 100 m. Tudi glede avta z oblastjo sodelujem, vozim dizla, ki ga oblast glede na davčno politiko očitno bolj priporoča kot bencinarja.

Poskusi iti z avtom cez rdeco pred policijo in porocaj.

MTB je izjavil:

Karkulator je izjavil:

Dobil sem tole:

Temu se reče, da si funkcionalno nepismen.

Dej ne oglašaj se s takimi neumestnimi pripombami! edini tukaj nefunkcionalno pismen si ti! D**** !

solatko ::

Osebno sem pred leti skozi semafor, ki je namenjen izključno pešcem, okoli 1-ih ponoči, zapeljal skozi rdečo luč, čez cca 200m me je ustavil policist in mi predočil prekršek. V tistem trenutku je mimo prišel pešec, ki je stisnil gumb in pri rdeči prečkal cesto.
Policista sem vprašal, če ni videl tega pešca, ki je pritisnil gumb in šel preko, rdeča pa je svetila v prazno.

Seveda je policist ustavil pešca in ga vprašal, če je pritisnil gumb za zamenjavo luči in je pešec to potrdil, nakar sva oba odšla z opominom in željo za srečno vožnjo in srečno pot.

Verjetno so imeli policisti za tisto noč, že napolnjeno normo izdanih plačilnih nalogov.

Point je v tem, da sva oba s pešcem, kršila predpis, brez, da bi koga ogrožala in bi bilo vseeno, če bi tisti semafor ponoči utripal z rumeno lučjo, tako da bi veljal predpis o prehodu za pešce.

Marsikaj je v naši prometni ureditvi skregano s pametjo.
Delo krepa človeka

robcek23 ::

WarpedGone je izjavil:

Čez prehod ob rdeči se pač ne hodi.
Greš 5 metrov stran, kjer je kazen kvečjemu nepravilno prečkanje ceste in ne ignoriranje rdeče luči.
Cenejše.

Kakšna je pa potem kazen če veš morda?

AndrejO je izjavil:

Karkulator je izjavil:

Ker je bil večer, daleč na okoli ni bilo nočenega avtomobila. Nekaj minut zatem pripelje policaj, ter mi napiše kazen.

Laž št. 1.

Nekdo te ponoči na razdalji "nekaj minut zatem" ne bo videl. Pri 30km/h prideš v eni minuti pol kilometra in na pol kilometra identificirati sicer neznano osebo je sredi noči brez daljnogleda nemogoče.

Karkulator je izjavil:

Bral sem, da v nekaterih drugih državah (v Švici) si kregan, če če pritisneš gumb za prečkanje ceste ter čakaš na zeleno, v kolikor bi to lahko varno stroril brez tega..

Bral sem, da te lahko v Afghanistanu pri prečkanju ceste zadane krogla.

Karkulator je izjavil:

Glede na to, da ene pol kilometra na okoli ni bilo nobenega avtomobila, ter sem se prepričal, da lahko varno prečkam cesto, brez da bi ogrožal kogarkoli

Laž št. 2.

Očitno si spregledal avtomobil s katerim sta se pripeljala policista.

Karkulator je izjavil:

sploh mi ni jasno od kje se je policist vzel, za mano je pripeljal po cesti šele kakšne 2 minuti zatem. Morda je bil kakšne pol kilomera vzadaj, sepravi izven vidnega polja.

Laž št. 3.

2 minuti pri 30km/h je 1km stran. Na en km bi policist potreboval daljnogled na stativu, da bi lahko identificiral neznano osebo sredi noči.

Če je bil izven tvojega vidnega polja in se je pripeljal, potem očitno nisi preveril, če lahko varno prečkaš cesto.

Karkulator je izjavil:

Boš še kdaj tvegal in se ne boš prepričal, če je resnično varno prečkati cesto?

Če je odgovor "ne", potem je kazen dosegla svoj namen. Če je odgovor "da", potem se pač pripravi na še kakšno položnico ali polomljeno kost ... če boš imel srečo ... če te zgazi nekdo, ki pelje hitreje od za naselje običajnih 50km/h, ker po njegovo ponoči ni žive duše na cesti, bodo tvoje možnosti preživetja manjše od 50%.

Lahko povem samo to da klobasaš popolne neumnosti!!

1. Policijski avtomobil je dejansko pripeljal okoli 2 minuti zatem, ali je ždel skrit v grmovju, ali se je počasi cijazil, pol kilometra ali še več stran me niti ne zanima, dejstvo je da je res pripeljal šele 2 minuti zatem. In kdo si ti, da me povsem neopravičeno obtožuješ da lažem! O takih ljudeh kot si ti imam svoje mnenje, ki ga zaradi bontona ne bom izrazil tukaj. ps: identifikacija človeka, ki nosi rumeno majico je v svetlobi uličnih svetilk, sem prepričan, mogoča tudi z pol kilometra ali več.

2. Še enkrat v neposredni bližini ni bilo nobenaga avtomobila na cesti!

3. Glej točko 1!

4. Še enkrat, očitno rabiš podnapise: Neboš verjal, vendar SEM se prepričal, če lahko varno prečkam cesto! Če predpostavimo, da za varno prečkanje ceste potrebuješ recimo 8 sekund (v resnici, ker sem tekel še dosti manj), v razdalji pol kilometra ni bilo nikogar, torej tudi če bi avto vozil z hitrostjo 200 km na uro (!), kar znese 55,6 m/s, me niti teoretično nebi mogel povoziti.

8 sekund * 55,6 m/s = 444,5 metra < od 500 metrov ! ne misli da si tukaj edini ki zna računati. In kazen v tem primeru ni mela nobene funkcije za izboljšanje za prometne varnosti.
««
«
1 / 19
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Voznja v rdeco luc... (strani: 1 2 )

Oddelek: Na cesti
9920446 (16735) anketar

policaj me popisal, in rekel da dobim položnico 200€, ali je blefiral ali ne

Oddelek: Na cesti
304622 (3677) Gandalfar
»

Kolesarji in voznja v rdeco luc (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Šport
23339955 (36014) jype
»

Prevožena rdeča luč (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Loža
26094395 (82798) fosil

Več podobnih tem