» »

Huawei P9 - Problemi z polnilcem in kamero

Huawei P9 - Problemi z polnilcem in kamero

Friend420 ::

Pozdravljeni!

Popolnoma obupan od uradnih serviserjev, ki nimajo pojma se obračam na vas. Punca si lasti Huawei P9, ki je bil poslan na uradni servis a nazaj prišel še v slabšem stanju. Zanima me sledeče:

1. Kamera, kadar slikaš od blizo določeno stvar (recimo pločevinko 0.33l) se pločevinka vidi super, odzadje pa je popolnoma črno. Je to normalno ? Meni se ne zdi...
2. Polnilec, kadar se polni se ne smeš dotikat telefona, kajti ob rahem premiku se polnilec izklopi. Sicer se prvič spopadam z USB Type C pa vseeno se mi to ne zdi normalno, če prejšnje verzije USB-ov imajo to super urejeno :)...
3. Hitro polnjenje delovalo samo prve 3 mesece. Kako odpravit ? Hard reset ne pomaga. Vrjetno kriv polnilec, ki se že tako raho drži v telefon ?

Malce nesmiselno pa vseeno, je vredno kreganja s uradnim serviserjem, da je telefon poškodoval ravno on ? Sploh ta del glede polnjenja. Skoraj nemogoče je da bi skoraj preveč skrbna in pazljiva punca ta del ''zjebala''. :)

Upam, da se najde kje kakšen lastnik Huawei-a, ki ima podobno težavo oz ve kako se je rešit.

PS: Rešitelju dam za pir!

Dimnik ::

Glede kamere, to vedno dela take slike? Probaj izklopit bliskavico, imaš mogoče kakšen etui gor, da bi motil slikanje s flašem? Ugibam?
Sam imam huawei honor 8 in sem zadnjič slučajno v notranjem prostoru pri zadostni svetlobi uporabil bliskavico in je bilo ozadje zelo temno, element ki sem ga slikal od blizu pa ok....

Glede priklopa za polnjenje pa ni vredu, ne sme prekinjat, najboljše sprobat drug kabel, če ne je narobe v telefonu....

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Ram 2 servis (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
35082414 (10324) Twixz
»

USB-C kabli in polnilci (strani: 1 2 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
9819161 (9946) rdecaluc

Več podobnih tem