Forum » Mobilne tehnologije » Lenovo K6-mnenje?
Lenovo K6-mnenje?
loveJDM ::
Si kdo lasti omenjen telefon?Me zanima kako deluje v realnosti,glede na to,da ima 2GB RAM-a...
Zanima me predvsem zaradi njegove cene-100€
Zanima me predvsem zaradi njegove cene-100€
BorutK-73 ::
2GB rama je pa že dovolj za normalno uporabo androida.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: BorutK-73 ()
Ahim ::
shadeX ::
Dva pomembna faktorja:
1. Nexus 5 je pure Android
2. 2GB se je začelo vgrajevat v high end telefone nekje 2013. Potreba bo RAM-u se sčasoma veča. Danes imajo high end foni 4GB RAM-a, tistih 2GB se pa je preselilo v low-mid end telefone.
Imam HTC One M7 (2GB Rama) in dela še kar solidno, ampak je kar močno opaziti na momente da je potrebno se ustavit, počakat da odpre/naloži itd. V roku 1. leta bo ta fon še slabši (na račun novih aplikacij, ki postajajo vedno večje in zahtevajo več resourcov).
1. Nexus 5 je pure Android
2. 2GB se je začelo vgrajevat v high end telefone nekje 2013. Potreba bo RAM-u se sčasoma veča. Danes imajo high end foni 4GB RAM-a, tistih 2GB se pa je preselilo v low-mid end telefone.
Imam HTC One M7 (2GB Rama) in dela še kar solidno, ampak je kar močno opaziti na momente da je potrebno se ustavit, počakat da odpre/naloži itd. V roku 1. leta bo ta fon še slabši (na račun novih aplikacij, ki postajajo vedno večje in zahtevajo več resourcov).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kakšne imate Izkušnje z 4 in 8 GB rama? (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 9974 (7653) | alexz |
» | Kateri high end telefon? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 33327 (27886) | GPUpoweR |
» | Nov telefon, razočaran nad nokio E6Oddelek: Kaj kupiti | 4446 (3023) | fosil |