Forum » Mobilne tehnologije » rezervni deli za telefone
rezervni deli za telefone
Pixxxel ::
Pozdravljeni,
mene pa zanima če kdo ve kje se da kupiti po ugodni ceni originalne nadomestne dele za pametne telefone različnih znamk. Sam namreč iščem display za Sony Xperia Z1 in display ter baterijo za LG G2. Sem že naroču en neoriginalni display iz ebaya sam je bila kvaliteta slike precej slaba v smislu spranih in netočnih barv.
Hvala za informacije.
lp
mene pa zanima če kdo ve kje se da kupiti po ugodni ceni originalne nadomestne dele za pametne telefone različnih znamk. Sam namreč iščem display za Sony Xperia Z1 in display ter baterijo za LG G2. Sem že naroču en neoriginalni display iz ebaya sam je bila kvaliteta slike precej slaba v smislu spranih in netočnih barv.
Hvala za informacije.
lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Oneplus two počeno steklo displayaOddelek: Mobilne tehnologije | 696 (495) | popster |
» | Popravilo počenega stekla na telefonuOddelek: Mobilne tehnologije | 13312 (1554) | dr.Akula |
» | Lcd zaslon 30eur - je to mogoce?Oddelek: Mobilne tehnologije | 4245 (3136) | GupeM |
» | Android telefon z navadno tipkovnicoOddelek: Mobilne tehnologije | 4050 (2720) | radmannsdorf |
» | Kateri telefon?Oddelek: Mobilne tehnologije | 1799 (1471) | klihk |