Forum » Mobilne tehnologije » Nove Nokie 2017-prihod v Slo?
Nove Nokie 2017-prihod v Slo?
loveJDM ::
Pozdravljeni,ali ima kdo kaj več informacij glede tega,kdaj bodo Nokie dobavljive pri nas?Sem pisal glede tega na telemach,ampak še čakam na odgovor.
Gre se za to,da ne bom zdaj sklenil nove pgoodbe pa vzel nek telefon na silo,potem pa bodo Nokie drug mesec tukaj pa se bom tolkel po glavi.
Gre se za to,da ne bom zdaj sklenil nove pgoodbe pa vzel nek telefon na silo,potem pa bodo Nokie drug mesec tukaj pa se bom tolkel po glavi.
beta1 ::
jaz sem nekje videl na hitro zasledil na netu da komaj po juniju. Ni 100%, bo kateri kaj več vedel.
house ::
Na mimovrste je že objavljena, a rok dobave ni znan. Kaj pa A1, telekom idr.? Kdo ve kaj več, kdaj se bo lahko kupila?
modelno1 ::
Ne vem, sem bežno videl v katalogu.
Respect the bacteria! They are the only culture some people have.
Machete ::
Jaz bi vzel 6ko, ampak vidim da dela porazne slike :(
http://gadgets.ndtv.com/mobiles/reviews...
8 je pa draga kot žefran, pa raje vzamem Pixel 2
http://gadgets.ndtv.com/mobiles/reviews...
8 je pa draga kot žefran, pa raje vzamem Pixel 2
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-3080 EAGLE|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+
DINAMIK ::
Ima že kdo Nokio 8? Videti je super..,le ta android mi ne diši!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: DINAMIK ()
Dzhimen ::
Jaz mam že prb. en mesec Nokia 5. Sem zelo zadovoljen z aparatom, glede na to da me pride cca 7€ na mesec dve leti (170€).
Stvar ki jo najbolj pogrešam je notification light. Če dobiš kako obvestilo (messenger, sms, mail) in si zvok preslišal (ker si zakašljal ravno tisto sekundo, recimo), pol ne veš, da si dobil obvestilo dokler ne prižgeš ekrana. Še en minus je mogoče rahlo pomanjkanje RAM-a. Če multitaskaš med recimo 4 appi kar malo počepne... Ampak to je bolj poredko zame, tako da bom preživel. Če že, potem preklapljam med dvema aplikacijama in tisto deluje lepo. In pa mogoče ima malo ponesrečeno postavitev zvočnikov desno spodaj. Če gledaš kak video ležeče se hitro zgodi da s prstom pokriješ zvočnike...
Drugače se mi pa dopade skoraj stock adnroid experience, baterija zdrži cel dan KONKRETNE uporabe (mam non stop užgan wifi, podatke in BT), veliko screen-on time-a.
Potrjeno je da dobi android oreo. Ima tak premium "look and feel", kar ne bi pričakoval od telefona za 170€.
Glede fotoaparata pa ne vem kako dober je, ker ga zelo malo uporabljam in nimam s čim primerjati. Če hočem naredit sliko, jo nardim in slika je dovolj dobra zame. Dobr, v slabši umetni svetlobi ratajo slabe slike, ampak to je za pričakovat tudi pri kakem telefonu višjega ranga, tako da za 170€ se ni za pritoževat imho.
Stvar ki jo najbolj pogrešam je notification light. Če dobiš kako obvestilo (messenger, sms, mail) in si zvok preslišal (ker si zakašljal ravno tisto sekundo, recimo), pol ne veš, da si dobil obvestilo dokler ne prižgeš ekrana. Še en minus je mogoče rahlo pomanjkanje RAM-a. Če multitaskaš med recimo 4 appi kar malo počepne... Ampak to je bolj poredko zame, tako da bom preživel. Če že, potem preklapljam med dvema aplikacijama in tisto deluje lepo. In pa mogoče ima malo ponesrečeno postavitev zvočnikov desno spodaj. Če gledaš kak video ležeče se hitro zgodi da s prstom pokriješ zvočnike...
Drugače se mi pa dopade skoraj stock adnroid experience, baterija zdrži cel dan KONKRETNE uporabe (mam non stop užgan wifi, podatke in BT), veliko screen-on time-a.
Potrjeno je da dobi android oreo. Ima tak premium "look and feel", kar ne bi pričakoval od telefona za 170€.
Glede fotoaparata pa ne vem kako dober je, ker ga zelo malo uporabljam in nimam s čim primerjati. Če hočem naredit sliko, jo nardim in slika je dovolj dobra zame. Dobr, v slabši umetni svetlobi ratajo slabe slike, ampak to je za pričakovat tudi pri kakem telefonu višjega ranga, tako da za 170€ se ni za pritoževat imho.
bambam20 ::
Pri teh novih Nokijah je problem, ker imajo pretemne barve. To se vidi tudi na testih. Enostavno to ni to. Preveč sprane barve .
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nakup Mobitela (strani: 1 2 3 4 … 48 49 50 51 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 530350 (26660) | Leko |
» | Microsoft bojda ukinja znamko LumiaOddelek: Novice / Windows Mobile | 9563 (7286) | bluefish |
» | Nokia ostaja, prehaja na Android (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Android | 43446 (35556) | boolsheat |
» | Lumia800 (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 7988 (6285) | Juice |
» | Nokia nadaljuje odpuščanja in zapiranje tovarn (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 13969 (11395) | Griffith |