Forum » Zvok in slika » WinAmp3
WinAmp3
SpiDEr8 ::
A je že uzun cela verzija tega programa??? Ne alfa al beta ker to mam že!!! Če je že uzun ke se to dobi????
- spremenilo: SpiDEr8 ()
OrlyTM ::
beta je že .. sam ma velike probleme ... neuporabno .. sm takoj dol vrgu .. zgleda pa fino
lp
OrlyTM
lp
OrlyTM
--------------------------------------------------
<b>Fear is in The Eye Of The Beholder. Don't let it be You!</b>
<b>Fear is in The Eye Of The Beholder. Don't let it be You!</b>
sej jest mam beto al kero že sam sej je reku OrlyTM nima še useh funkcij pa je zlo neuporaben zato!!! Loh ti ga pa jest pošlem ke ne vem več ke sm ga dobu!!!
whatson ::
no če je tako neuporabna mi je pol ni treba pošilat.. .tnx anyway...
upam da bo stable verzija upoabna
upam da bo stable verzija upoabna
Jinxy ::
Jest sem s trenutno verzijo 100% zadovoljen, zarad mene tud ce ne nardijo trojke!
Ze tko je v winampu prevec stvari notr, vcasih je bil to mejhen preprost proggy, zdej pa vedno bolj leze prek svojih meja...porabi vec rama, dlje se nalaga, pocasnejsi je...
Ze tko je v winampu prevec stvari notr, vcasih je bil to mejhen preprost proggy, zdej pa vedno bolj leze prek svojih meja...porabi vec rama, dlje se nalaga, pocasnejsi je...
Kaj pa moreš naredit da ne kliče vedno na net ko ga vklopiš???? Pa kaki bojo fajli ne moreš nastavt pa full stvari manka!!!!
JLP ::
Itak da še en kup stvari manka pa da ma en kup bigov. Sej zato je pa alpha verzija an.
Live long and prosper!
Zame je najbul verzija 2.64!!! Drgač so pa usi OK!!! WinAmp 3 pa bo biu zakon ke bo uzun!!! Dobr je to ke prelije komade med seboj (konec komada z naslednjim..)
JLP ::
Ma pa ta verzija en slab dekoder k narobe dekodira MP3je. Od verzije 2.666 so ga spet zamenal na takga k prov dela.
Live long and prosper!
sinko999 ::
Tisto za prelivanje komadov imaš posebej plugin ki si ga lahko potegneš z njihove strani mislim da se imenuje sqrt . Nekaj takega v glavnem . Izgled novega ampa je kar v redu samo nekatere stvari so neuporabne potem se ne da nastavljati določenih stvari kodecov itd . Tak da je še boljše počakati na pravi beta verzijo
LP
LP
Ni? ni ve?no !
CaqKa ::
daj še meni pošlji plz
em obstaja tudi plugin ja ... jaz mam instaliranega že ful dugo (minimalno eno leto)
pri pluginu bi se moralo dat edino nastavit kolko naj preliva med sabo.... recimo, ko bos posluso rave mas tolko, ko pa rock, pa tolko
lp caqka
em obstaja tudi plugin ja ... jaz mam instaliranega že ful dugo (minimalno eno leto)
pri pluginu bi se moralo dat edino nastavit kolko naj preliva med sabo.... recimo, ko bos posluso rave mas tolko, ko pa rock, pa tolko
lp caqka
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | GTR (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Igre | 10999 (7255) | frenk |
» | TOCA Race Driver 2 ... (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 7063 (4606) | gappee |
» | Colin 4 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 8883 (6062) | PrimozR |
» | Win2k - obcasen 1-2 sekunden freezeOddelek: Pomoč in nasveti | 1371 (1134) | plizzzzzz |
» | Odkodiranje MP3 v CD AudioOddelek: Zvok in slika | 1972 (1753) | gunner |