Novice » Procesorji » AMD-jev preobrat: Ryzen ne bo podpiral Windows 7
Utk ::
A resno kdo nadgrajuje še danes računalnike, z boljšim procesorjem? Procesor, plošča in RAM še razumem, če imaš fino ohišje in dober napajalnik. Ampak samo procesor, brez veze.
2,3,4 generacija i3 + mogoče kaka i5 kar kličejo po i7 če se gremo gaming.
Morda, samo bi blo zanimivo vedet kak procent skatel se v resnici nadgradi, in ce je to sploh kak faktor. Verjetno ne vec kot par procentov.
sdklfjafoijd ::
Mene boli k.... ali win7 ali win10 ali winxp. Me pa zanima keri kreten dela na fontih pri M$, ker jim od Winxp še ni uspelo porihtat glajenja fontov, če pa glajenja ni so pa taki kot gobav bolnik. Verjetno so vmes tudi očalarski lobiji En zastonjkarski program kot je VNC takoj reši problem s fonti, tako da imam na sumu, da v M$ opice kodirajo Windowse.
Zmeraj me je zanimalo zakaj tega ne naredijo. Že v brskalniku na 1440x900 ločljivosti in isti opremi, očitna razlika. Nokoli tega nisem temu prišel do konca v oknih.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Potrebujem pomoc! nov build zmrzuje (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 8270 (5719) | m0LN4r |
» | Intelovi novi procesorji Coffee Lake terjajo nove plošče (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Procesorji | 20982 (17748) | MrStein |
» | AMD-jev preobrat: Ryzen ne bo podpiral Windows 7 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Procesorji | 25116 (20807) | sdklfjafoijd |
» | AMD stavi tudi na uporabnike Windows 7Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 15855 (13536) | Shegevara |