Forum » Zvok in slika » Kako posneti podnapise na VCD
Kako posneti podnapise na VCD
corsamen ::
Zanima me kako bi z nerotom posnel VCD z pripadajočimi podnapisi. Torej na DVD predvajalniku bi rad gledal filme z podnapisi. LP
nimam pojma
- premaknil: ali3n ()
Tr0n ::
Tako jaz naredim.
- VirtualDub + VobSub (TextSub za VirtualDub)
- odpres film v VirtualDubu, Video/Filters, add TextSub, poisces podnapise, nastavis style, ki ga zelis...
- ce je zvok v AC3, ga bos moral najprej locit od filma in nato pretvorit v .wav, ce je VBR MP3 ga prav tako najprej locis
- Audio / Wav Audio..., poices .wav datoteko
- File / Start frame server...
- pozenes TMPGEnc
- odpres frame server datoteko (.vdr), zloadas nastavitve glede na FPS filma (23.976 - NTSCFilm, 29.976 - NTSC, 25.000 - PAL) in startas encodanje
- VirtualDub + VobSub (TextSub za VirtualDub)
- odpres film v VirtualDubu, Video/Filters, add TextSub, poisces podnapise, nastavis style, ki ga zelis...
- ce je zvok v AC3, ga bos moral najprej locit od filma in nato pretvorit v .wav, ce je VBR MP3 ga prav tako najprej locis
- Audio / Wav Audio..., poices .wav datoteko
- File / Start frame server...
- pozenes TMPGEnc
- odpres frame server datoteko (.vdr), zloadas nastavitve glede na FPS filma (23.976 - NTSCFilm, 29.976 - NTSC, 25.000 - PAL) in startas encodanje
Cuoresportivo ::
jaz imam pa nek drug problem. jaz bi pa rad dodal podnapise k že narejenemu vcd filmu. problem, ker je film v bin file, ki ga gre takoj pečt in ne vem kako naj dodam subtitle. imate mogoče kakšen nasvet. rad bi gledal na standalone dvd playrju, drugač bi tak vedel verjetno.
lep pozdrav(best regards)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | montiranje podnapisovOddelek: Programska oprema | 2426 (2221) | Fr33man |
» | VCD-podnapisi pomočOddelek: Zvok in slika | 1605 (1527) | snoopy20 |
» | Ujemanje podnapisov z DivxomOddelek: Zvok in slika | 1193 (1112) | Hypno |
» | Avi. - Mpeg.Oddelek: Pomoč in nasveti | 1508 (1342) | Jana |
» | Kako convertirat DivX v VCD??Oddelek: Zvok in slika | 4537 (3173) | jabe |