Forum » Strojna oprema » Matična plošča in zastareli cpu?
Matična plošča in zastareli cpu?
Thor123456 ::
Najprej se opravičujem vendar nisem vedel kam naj tole postam zato sem odprl novo temo...
Mene pa zanima, če lahko na matični plošči Foxconn 975x7aa povečam voltage in vstavim core 2 duo ali quad
ker baje podpira le intel pentium d,4 in neka starejša jajca, čeprav imajo vsi procesorji podnožje lga 775 mi core 2 duo in quad ne delata.
Navil sem pentium d 955 iz 3.4 ghz n 4.25 ghz in imam temp 35°c vse dela kot urca sam rad bi dal notr quad ker dual core nemorem predat(čeprav mi dela SKYRIM, Crysis 1, in gothic 3 vse na high) razen tega da gothic 3 neki mrka... ker je pač špil sfukan dela vse na high.
imam pa 750gtx in 6 gb rama.
Najlepša hvala za pomoč in informacijo, kam lahko postavim tako vprašanje na tem forumu...
Mene pa zanima, če lahko na matični plošči Foxconn 975x7aa povečam voltage in vstavim core 2 duo ali quad
ker baje podpira le intel pentium d,4 in neka starejša jajca, čeprav imajo vsi procesorji podnožje lga 775 mi core 2 duo in quad ne delata.
Navil sem pentium d 955 iz 3.4 ghz n 4.25 ghz in imam temp 35°c vse dela kot urca sam rad bi dal notr quad ker dual core nemorem predat(čeprav mi dela SKYRIM, Crysis 1, in gothic 3 vse na high) razen tega da gothic 3 neki mrka... ker je pač špil sfukan dela vse na high.
imam pa 750gtx in 6 gb rama.
Najlepša hvala za pomoč in informacijo, kam lahko postavim tako vprašanje na tem forumu...
klinker ::
Ni fora v podnozju ampak chipsetu itd.
Ce procesor ze imas, so rabljene plosce po 20€, pa vseeno preveri na uradni strani za CPU support list.
Ce procesor ze imas, so rabljene plosce po 20€, pa vseeno preveri na uradni strani za CPU support list.
Thor123456 ::
Me pa zanima če se da kje dobit boljši chipset za matično na unofficial site za to matično preiskal sem namreč vse temne kotičke interneta za odgovor...
Nekdo je zapisal if u dont find update for your motherboard on official site, where do u expect to find them on top of olympus...
Kje je to...? :):):)
Nekdo je zapisal if u dont find update for your motherboard on official site, where do u expect to find them on top of olympus...
Kje je to...? :):):)
hojnikb ::
nič ne bo šlo, ker je to strojna omejitev. Bo treba novo plato vzet.
kakšen e6700 je še največ kar spraviš na to čudo
kakšen e6700 je še največ kar spraviš na to čudo
#brezpodpisa
Zgodovina sprememb…
- spremenil: hojnikb ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | procesorji...Oddelek: Strojna oprema | 3083 (2537) | mercury1946 |
» | Dual Core AMD/Intel (strani: 1 2 3 4 … 19 20 21 22 )Oddelek: Strojna oprema | 91074 (26382) | Isotropic |
» | Arcania: Gothic 4 (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Igre | 39616 (32508) | Izi |
» | Testiranje iger za FPSOddelek: Igre | 1557 (1297) | Domini |
» | Nakup namiznega racunalnika (igralniski namen)Oddelek: Kaj kupiti | 1132 (1132) | Alirio |