Forum » Programiranje » c++ - Cocos2d Pomoč nujno
c++ - Cocos2d Pomoč nujno
croxinfo1 ::
Živjo,
Rabil bi manjšo uslogo in sicer pri razvoji iOS & Android igre (c++ cocos2d). Igra je že dokočana, sedaj bi bilo potrebno dodati nekaj manjših popravkov, se pa kar mudi... Sam tega nisem vešč, zato bi prosil nekoga ki bi mi to lahko naredil, seveda primerno plačam. Prosim, da se mi javite programerski štručkoti iz Gorenjske, Ljubljane... :)
Rabil bi manjšo uslogo in sicer pri razvoji iOS & Android igre (c++ cocos2d). Igra je že dokočana, sedaj bi bilo potrebno dodati nekaj manjših popravkov, se pa kar mudi... Sam tega nisem vešč, zato bi prosil nekoga ki bi mi to lahko naredil, seveda primerno plačam. Prosim, da se mi javite programerski štručkoti iz Gorenjske, Ljubljane... :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Igre: podarim kodo (strani: 1 2 3 4 … 40 41 42 43 )Oddelek: Igre | 423448 (670) | opeter |
» | farming simulator (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Igre | 40800 (1474) | IL_DIAVOLO |
» | XBOX 360 - Odklep prednosti, slabostiOddelek: Konzole | 11454 (7350) | hojnikb |
» | igre za otroke?Oddelek: Igre | 4171 (3906) | primozzzz |
» | Nakup LCD monitorja za Igranje iger, lepo prosim za nasveteOddelek: Kaj kupiti | 2367 (1776) | DrSergioDJ |