Forum » Pomoč in nasveti » Ebay pomoč?
Ebay pomoč?
kronos_10_ ::
Pozdravljeni,
Bi prosil za pomoč, če bi mi znal kdo svetovat glede mojega primera.
Preko ebaya sem cca. 3 mesece nazaj kupil GSM ojačevalec signala v vrednosti 60€ iz Nemčije. Pač Kitajec je prodajalec ampak verjetno ima nekoga v Nemčiji kot posrednika. Zadeva mi je sedaj crknila in ne deluje več. V opisu je pisalo, da izdelek ima 2 leti garancije. Prodajalcu sem pisal, da mi zadeva ne deluje več in da ga prosim, da čimprej rešimo primer, ker pač ojačevalec nujno rabim. Odgovoril mi je, da mu je žal da se mi je to zgodilo in da mi lahko pošlje novega v primeru, da plačam 30€. Odgovoril sem mu, da to ni fer da bom plačeval za 3 mesece delovanja 30€ medtem, ko pa je izdelek v garanciji. Vseeno sem mu ponudil 15€, kot strošek, ki bi ga imel z pošiljanjem izdelka. Sedaj že več dni odgovora ni. Pisal sem mu dvakrat.
Request-a ne morem več odpreti. Sedaj me zanima, kaj lahko v tem primeru naredim, če se mi prodajalec ne javi. Pišem, kar ebayu?
Kako se po vaših izkušnjah držijo prodajalci garancijskih popravil?
Hvala za info.
Bi prosil za pomoč, če bi mi znal kdo svetovat glede mojega primera.
Preko ebaya sem cca. 3 mesece nazaj kupil GSM ojačevalec signala v vrednosti 60€ iz Nemčije. Pač Kitajec je prodajalec ampak verjetno ima nekoga v Nemčiji kot posrednika. Zadeva mi je sedaj crknila in ne deluje več. V opisu je pisalo, da izdelek ima 2 leti garancije. Prodajalcu sem pisal, da mi zadeva ne deluje več in da ga prosim, da čimprej rešimo primer, ker pač ojačevalec nujno rabim. Odgovoril mi je, da mu je žal da se mi je to zgodilo in da mi lahko pošlje novega v primeru, da plačam 30€. Odgovoril sem mu, da to ni fer da bom plačeval za 3 mesece delovanja 30€ medtem, ko pa je izdelek v garanciji. Vseeno sem mu ponudil 15€, kot strošek, ki bi ga imel z pošiljanjem izdelka. Sedaj že več dni odgovora ni. Pisal sem mu dvakrat.
Request-a ne morem več odpreti. Sedaj me zanima, kaj lahko v tem primeru naredim, če se mi prodajalec ne javi. Pišem, kar ebayu?
Kako se po vaših izkušnjah držijo prodajalci garancijskih popravil?
Hvala za info.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Vse o Ebay-ju (strani: 1 2 3 4 … 108 109 110 111 )Oddelek: Kaj kupiti | 994951 (1112) | predi |
» | PayPal (strani: 1 2 3 4 … 74 75 76 77 )Oddelek: Loža | 772261 (1872) | Machete |
» | PayPal placilo,sumljiv prodajalec (strani: 1 2 3 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 20608 (16128) | St235 |
» | PayPal - pomoč pri reševanju težaveOddelek: Pomoč in nasveti | 1690 (1515) | JOKER |
» | Ko nekaj kupiš preko pay pal in zadeve ne dobiš!!!!???Oddelek: Loža | 3051 (2369) | Dragi |