Forum » Zvok in slika » VHS ---> Divx
VHS ---> Divx
sonyboy ::
Zdravo!!!
Rad bi presnel vide kaseto na ra?unalnik in potem pretvoril v divx. Vse sem povezal tako da imam sliko in zvok na ra?unalniku. Vse ok sam problem je ker imam jst tv kartico Genie TV in imam zvok kar preko tistega kabla ki je na cd-romu splejano na zvo?no kartico. Tako da ko ho?em potem s katerim kol programom spraviti zvok na ra?unalnik kar šumi in ne znam usposobiti kako bi lahko posnel zvok zraven videa. Iz video rekorderja imam pa? skart kabel za sliko in 2 za zvok katera potem vklopil v zvo?no...
Prosim za pomo? in ?im prej ker bi rabil tiste posnetke na ra?unalniku...
Aja z Virutal Dubom pa ?e dam capture mi sploh no?e najti ni?... kr ?rno je vse skup oz tko kot da bi kanal iskal. Kak naj to spremenim???
Hvala...
Rad bi presnel vide kaseto na ra?unalnik in potem pretvoril v divx. Vse sem povezal tako da imam sliko in zvok na ra?unalniku. Vse ok sam problem je ker imam jst tv kartico Genie TV in imam zvok kar preko tistega kabla ki je na cd-romu splejano na zvo?no kartico. Tako da ko ho?em potem s katerim kol programom spraviti zvok na ra?unalnik kar šumi in ne znam usposobiti kako bi lahko posnel zvok zraven videa. Iz video rekorderja imam pa? skart kabel za sliko in 2 za zvok katera potem vklopil v zvo?no...
Prosim za pomo? in ?im prej ker bi rabil tiste posnetke na ra?unalniku...
Aja z Virutal Dubom pa ?e dam capture mi sploh no?e najti ni?... kr ?rno je vse skup oz tko kot da bi kanal iskal. Kak naj to spremenim???
Hvala...
pivmik ::
Poskusi snemat z DScaler: www.dscaler.org
A pri gledanju navadnih TV programov tudi šumi? Če ne šumi pol je problem verjetno v avdio kablu ki gre iz videorwkorderja v TV Tuner.
Če ne pa je kriv kabel ki gre iz tvojega TV Tunerja v Zvočno.
Kabel ki gre iz CD ROMa v zvočno pa sploh ne rabiš. Najboljše da ga odstraniš.
Možno je pa tudi da original posentek na VHS Kaseti ima šumeč zvok.
A pri gledanju navadnih TV programov tudi šumi? Če ne šumi pol je problem verjetno v avdio kablu ki gre iz videorwkorderja v TV Tuner.
Če ne pa je kriv kabel ki gre iz tvojega TV Tunerja v Zvočno.
Kabel ki gre iz CD ROMa v zvočno pa sploh ne rabiš. Najboljše da ga odstraniš.
Možno je pa tudi da original posentek na VHS Kaseti ima šumeč zvok.
LP, Gregor GRE^
sonyboy ::
Ne sej enak kot je iz cd-roma v zvočno ima moja tv kartica povezavo z zvočno kartico. In ne morem kako drugače priklopit zvoka. Kaseta je sigurno ok ker če gledam na tv je super zvok.
Pa če gledam programe je tud zvok ok le če imam video rekorder priklopljen ( katerega imam priklopljenega tam kot za zvočnike ) potem že kar tako slišim zvok v winsih.
Poč prosim...
Pa če gledam programe je tud zvok ok le če imam video rekorder priklopljen ( katerega imam priklopljenega tam kot za zvočnike ) potem že kar tako slišim zvok v winsih.
Poč prosim...
pingo76 ::
Preveri da imaš cd, mic, in aux na mute. Mirofon ce je vklopljen je prav groza! SIcer pa ne moreš snemat direktno na zvočno? Poskusi z virtualdubom (WFW drajverji) oz iu vcr (WDM driverji).
Morda pa bo le šlo.
Morda pa bo le šlo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | VHS na DVDOddelek: Pomoč in nasveti | 4553 (3446) | free2dark |
» | Winfast TV (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 8610 (5582) | Pyr0Beast |
» | RAdeon 9000 128 MB pro VIVO- slika na TV in zajem zvokaOddelek: Zvok in slika | 1002 (849) | joeblack |
» | Slika s PC-ja na Video rekorderOddelek: Zvok in slika | 1153 (1018) | SasoS |
» | ATI TV Wonder + SoundBLaster PCI128Oddelek: Strojna oprema | 1305 (1190) | PIII850 |