» »

ATI TV Wonder + SoundBLaster PCI128

ATI TV Wonder + SoundBLaster PCI128

PIII850 ::

hm mam tv tuner inu pci128 soundblasterja. Kako to zadevo povezat da bo delovala. Sprobal se ze vse mozne kombinacije, vendar zadeva ne deluje!!! Audio out sem vtakno v microfonski vhod na zvočni, na line in, znotri komputera sem vse kable povezu od TV tunerja do zvocen, pa se kr ne dela????????????????

PIII850 ::

pa se aktivne zvocnike sem priklopu na TV tunerjev audio izhod pa vseeno ni blo kaj?? Ali je Audio out hin????

Kekec ::

mislim da ce mas istega kot jst si mogu dobit en kabel ki gre iz tw tunerja v zvočno mislim da ponavadi v line in....in to je vsa umetnost meni dela super se pod win2k :) pa če prav so beta driverji!

tonic ::

Probaj se zadeve lotit bolj iz softwerskega pogleda kot iz hardwerskega!
Pravis da si ze probal fse hardwerke kombinacije; no naslednja je sigurna: zraven ATIja(wonderce) si dobil en kabelcek, tist ko gre iz wonderce na SB - no tistga vklopis v LINE IN SBja. Pol pa odpres VOLUME CONTROL in pogledas, da NIMAS slucajno LINE IN na MUTE, pa se glasnost nastavi. Nato pa odpres TV tuner in moras slisat TV.

Ce mas pa kak starejsi SW (tistga ko dobis na CDju zraven wonderce) potem pa kliknes na zaslon z desno tipko pol pa izberes SETUP ali pa PROPRETIES (ne vem tocno) in mas tam na enem zavihku (ne vem tocno na VIDEO al na DISPLAY) eno opcijo za nastavitev zvoka.

(ne vem kero verzijo SW (TV Tunerja) mas - jaz trenutno uporabljam pod WHISTLERjom BETA 7.0, ki je sicer pisan za W2000 - pa mi ta TV tuner spila (testirano) pod 98SE, ME, 2000 in sedaj se pod WHISTLERjom)

Znoraj racunalnika ti pa ni treba NIC delat. Sam da mas vredu instalirano wonderco in SB pa povezano na zgoraj opisan nacin pa potem SW nastavljen na zgoraj opisan nacin pa mora delat!

PIII850 ::

hja tudi to sem sprobu, pa zadeva ne deluje.
Po moji "kurji" logiki, bi moralo delovat ce dam na tv tunerju(avdio izhod) aktivne zvočnike. Takrat bi morala zadeva spilat??? Ali se mogoce motim???

tonic ::

celeron850, ne ne dela ce nisi aktiviral audio izhoda! moras na wonderci softwersko (se pravi pod TV tunerjem) aktivirat audio izhod!

Ribicija ::

PAzi Ati je dal pri nekaterih verzijah ATI TV Wonderjev zraven napačne driverje. Posledica tega je bila da ni delal zvok. Probaj z novimi driverji ki jih sicer ne moreš dobiti na netu (lahko jih samo naročiš), dobil pa jih boš verjetno lahko tam kjer si kartico kupil.
lp

servo ::

Tako je!
Imel sem isti problemčič, pol sem pa nove gonilnike naložil in dela (pod WinMe)..
Če rabiš gonilnik (CD) sporoči...

PIII850 ::

sem ze zdavnaj resu problem, poglejte pod en drug post, ko sem napisu kje se dajo dobit gonilniki! :)))

servo ::

:\
ali lahko napises link tudi tukaj?

PIII850 ::

ftp.powerplus.si mislim da je to to, ce ne pa si najdi pod rubriko slika in zvok


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Pomoc za TV kartico Fly TV 34+

Oddelek: Pomoč in nasveti
61592 (1518) No Can Do
»

TV tuner problem

Oddelek: Pomoč in nasveti
5947 (873) Igor0
»

Winfast TV (strani: 1 2 )

Oddelek: Zvok in slika
918294 (5266) Pyr0Beast
»

Z VIVO nikakor ne morem posneti tudi zvoka

Oddelek: Zvok in slika
111203 (967) pingo76
»

Genie TV

Oddelek: Strojna oprema
5749 (631) daSKAn

Več podobnih tem