» »

Bistra dekleta in njihovi ekosistemi

Bistra dekleta in njihovi ekosistemi

Temo vidijo: vsi
«
1
2 3

Kompost ::

Voila, zopet samski.
Razlog?
Naletel na dekle, ki je bila res prikupna, dobrega srca, energična, delavna, ni da ni ... zato jo izredno cenim.
AMPAK butasta ... ne vem, a je to normalno, da odrasla ženska ne zna tega, bom dal par primerov:
-povedat, kolk je 10% od 60 (wait..what?)
-množit števila na pamet in sploh razno matematično operiranje
(ok, pač "ni za matematiko" je rekla)
-splošna razgledanost, ko smo se igrali kake kvize ipd. na ravni moje 9 letne sestre
-jaz imam delo ali nekaj študiram, berem, ona ni razumela, da za take zadeve rabiš popoln mir in koncentracijo
-pogovori o kakih zahtevnih temah no go
-za vsako bedarijo kliče svojo mati za posvet
-večinoma ne razume sarkazma, cinizma, kakšnih šal
-ko ugotovi, da nečesa ne zna, ne ve, je vedno takoj užaljena kdove zakaj
-zanimivo, bila pa je zelo organizirana, na faxu poprečje nad 9 in med najboljšimi, kljub vsemu naštetemu (ne poznam meril na pedagoškem faksu)

Ne vem, meni se nekatere te reči zdijo skoraj bistvene za preživetje v svetu? Al imam prevelika pričakovanja?

Kje se zadržujejo bistra, inteligentna dekleta?
  • zaklenil: Mavrik ()

Hockey ::

Ima delo za polni delovni čas?

Dosan ::

To je tvoj problem, gledaš na "soft science" faksih. Glej dekleta, ki morajo narediti kaj več kot se pa nadudlati par knjig da spacajo diplomo. Inženirski faksi (geo/strojna/FRI/FE), medicina/veterina, biologija, FMF itd itd....Samo spokaj stran od filo/pedo faksa.

mailer ::

Ženske, ki so dobrega izgleda in imajo sposobnosti, ki jih pričakuješ so zelo redke. Se pa kar nekaj njih skriva v povprečnem izgledu. Najdi eno, ki rada naredi kej sama, recimo zna zamenjat gumo na avtomobilu,... Pa tud tiste, ki znajo dobro kuhat so bolj iskane in je žalostno, da znam sam kuhati veliko bolje od velike večine, ki jih srečam.
Asus B560-I, Intel 11500, Corsair 16GB 3200MHz

NikolormousB ::

Naletel na dekle, ki je bila res prikupna, dobrega srca, energična, delavna, ni da ni ... zato jo izredno cenim.
AMPAK butasta


Jebiga, nismo vsi za vse. Očitno je dovolj pametna, da se zaveda svojih pomankljivosti in jih skuša kompenzirati. Delavni ljudje z veliko energije so lahko bolj uspešni kot "pametni" lenuhi. (visoko povprečje na faksu je dober primer).

Sem pa precej prepričan, da obstajajo teme, ki jih ona obvlada in se ji zdijo nekaj najbolj naravnega na svetu, ti pa nimaš pojma o njih. Nima smisla biti takole podcenjevalen zato ker človek nima tvojih zamišljenih lastnosti.

Invictus ::

Če ima službo, zna likat , kuhat in pospravljat... OŽENI...

Danes to delo postaja skoraj domena moških.

BTW, tudi marsikateri diplomant tehničnih faksov danes ne zna poštevanke na pamet...

Ufff, spregledal pedagoški faks. Bejž od bodočih učiteljic... Za moje standarde fuknjen karakter. Nisem edini glede tega ;).
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."

http://goo.gl/2YuS2x

Crossfire ::

Če se gre za to, da kdaj popeglaš al pa kaj postaviš na indukcijo, da se skuha napram dejstvu, da se z žensko dobesedno nimaš kaj pogovarjat oz. se na intelektualnem nivoju sploh ne klapaš, ne šteka tvojega humorja, mislim, da ni dileme kaj je tu hujše.
You did the right thing, boi!

Kompost ::

@Hockey, še študentka, podiplomski. Za službo je sicer imela že ponudbe, ker sicer je zelo prijetna oseba in vse.

@Dosan ma ja, to je malo posploševanje. Sem prijateljeval tudi s funkcionalno nesposobno medicinko. Faks ji je štimal, v njenem stanovanju pa vse v razsulu, vsi odtoki zamašeni, smeti se nabirale, smrdelo, in jaz sem bil pravi Ramsay v primerjavi z njo. In glede tega imam rajši pedagoginjo, ki se zna v hiši obrnit in se z otroki razume.

@NinjaMig21 Se strinjam s tabo. Sam neke norme glede razgledanosti pa je treba met, a naj se pogovarjava o vremenu vsak dan? Mene pogovori o sosedih, kdo je umrl, kdo se oženil ipd. res ne zanimajo - o tem se menijo pri njih doma. Jaz pa sem zraven le zavijal z očmi. Pa sicer prijetni ljudje.

@Invictus s čim so se ti zamerile učiteljice? :)

Meni ni noben problem dobro kuhat, prat, pomit in vsa ta opravila opravim mimo grede in brez težav ... zato to tudi upravičeno pričakujem od svoje drage.

Ganon ::

Večno boš samski, ker imaš nerealna pričakovanja.

_pobesneli_ ::

Ko srečas pravo, ti ni važno ali ima faks ali srednjo šolo. Zato predalčkanje njenih ocenih, smisla za humor in ostalih sposobnosti ne moreš določit.
Če mislis da te bo bolj osrečila deklina z povprečjem 9+, potem ne iščes prav.
Gregor

Hockey ::

Najprej naj ima službo za polni delovni čas od pol leta do leto dni, potem vse ostalo. S tem rešiš ogromno težav, katere ti brezplačno in brez vpliva čustev uredi njen delodajalec.

TehDucky ::

@Crossfire: Če ne moreta skupaj rasti na intelektualnem nivoju, pol je naredil edino prav. Sicer je težko narediti kaj takega, če je res kul punca (kot jo je opisal na začetku), samo pol ti ne boš nikoli srečen.

@Kompost Koliko časa si pa zdržal z njo?

Je pa tudi moja na pedagoškem faksu, pa lahko rečem, da je z znanjem matematike in angleščine zgolj okoli povprečja oz. malo manj.
Pa sem zdržal, ker je pa na drugih področjih toliko boljša, kjer sem jaz šepal in sva se skupaj nekako sestavila.

Invictus ::

Ko boš imel otroke v šoli, boš razumel ;). Da malo elaboriram...

Učiteljice so butaste, zgleda je to posledica preveč simple faksa. Danes je pač magisterij poenostavljena različica prejšnjega univerzitetnega študija. pa pedagoški faks NIKOLI ni bil cvet slovenske inteligence.

Poleg tega imajo skoraj vse učiteljice navado, da hočejo enako operirati z vsemi ljudmi tako kot z učenci v šoli. Njihova beseda je zadnja, čeprav ima od vseh najbolj butaste in popolnoma napačne izjave. Kar je res skoraj ob vsaki malo bolj zapleteni in razledani temi. Zna biti naporno v družbi. Imam par kolegov, ki so tudi alegični nanje.

V osnovi pa je tako z babami kot z deci. Na koncu vzameš kompromis. Če relativno dobro zgleda, pazi na postavo (se pravi da ji je nekaj športa na teden normalno) in uživa pri seksu, zna biti prave. Ostale stvari se lahko priuči. prej naštetih zadev se skoraj ne da.
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."

http://goo.gl/2YuS2x

cuxoh ::

Me spominja na svojo bivšo, pametna, pridna, takrat je še bila na faksu, super ocene, enkrat čez pol leta se peljema na daljšo vožnjo, rečem tu zavij levo, gas desno. To ji je bila največja težava. Vzameš pač kot unikatnost, posmeh. Če je ženska pridna, delovna, komunikativna, te spravi v dobro voljo, zna poskrbet za otroke, si zmagal. Vsak ima svoje napake.

Netrunner ::

Kompost je izjavil:


Ne vem, meni se nekatere te reči zdijo skoraj bistvene za preživetje v svetu? Al imam prevelika pričakovanja?


Če se lepo razumeta to ne bi smelo igrati velike vloge. Sreča se ne skriva v inteligenci in denarju. Jaz se ne obremenjujem če moja boljša polovica šepa na kakšnih področjih katera se meni zdijo samoumnevna. Nihče ni perfekten in bistvo je to da se razumeta in imata fajn. Upravljanje pralnega stroja ima moja v mezincu, kar pa meni predstavlja "science fiction" ... po drugi strani vsaka druga tehnološka igračka je simple zame, njej pa predstavlja težavo preden se ne navadi (nisem dal ravno najbolj optimalnega primera :) vendar upam da dovolj razumljivo. ). Vsak je za nekaj in če skupaj tvorita celoto, potem je to to. Če ne pa ... jebat ga :)

AnotherMe ::

Osebno dobro poznam samo 4 učiteljice/vzgojiteljice/profesorice. So pa vse približno isti letnik (80-85).
1. ima z 10 narejen faks - povprečje v anketi z možnimimi odgovori od 1-10, pa je v diplomi dobila nekaj čez 11, napako je našel šele njen fant, ki ji je prripravljal powerpoint predstavitev...
2. vedno na faksu vse 10, magisterij, ne razume povprečne šale...
3. cca 15 let, da je naredila faks, zelo dobra vzgojiteljica, napredovala do podravnateljice, zabavna tehnično precej razgledana (čeprav bi včasih za njene stvari bilo bolje, da jih nebi preveč razmontirala :D), z njo se je mogoče pogovarjat o vsem, razume vsako šalo, če si preveč pameten, pa ponavadi jokaš, ker ti jih naloži, da ti ni nič več jasno...
4. končuje faks, podobno pametna, zabavna, sarkastična kot 3.

V glavnem: 2 butasti in uspešni na faksu in 2 brihtni lenuhinji :D

Magic1 ::

Opažam da je kar velikemu procentu udeležencev v tej temi popolnoma normalno, če s svojo ne komuniciraš več, kot je najnujneje potrebno?!?
Magic

Oberyn ::

Kompost je izjavil:

Kje se zadržujejo bistra, inteligentna dekleta?

Bistra in prijetna dekleta so večinoma samska, ker iščejo bistre in prijetne fante, ki pa so večinoma geji. Sicer pa tale tvoja v vseh drugih vidikih razen enega niti ni tako slaba. Edini popolnoma neznosen vidik so ona posvetovanja z materjo za vsako figo. To ubije vsak normalen odnos z žensko. Poleg vseh ostalih vidikov so ostarele matere običajno idejno trdno zasidrane v enem drugem stoletju, iz katerega bi mi vseeno raje ušli.

StarMafijec ::

Bistrih deklet ne boš našel na pedagoški. Išči na farmaciji in (finančni) matematiki in morda na FKKT.

Sami ::

Živjo,

naj pojasnimo najprej, da so na pedagoški različne smeri. Se strinjam, da so mnoge sami sebi namen ampak nekatere izstopajo. Moja punca zaključuje magisterij specialne in rehabilitacijske pedagogike. Izpiti niso lahki (tudi pretežki niso) a mislim, da obstajajo redki, ki bi se dnevno spopadali s takšno populacijo. Dela z otroci z najtežjimi motnjami (pa še ful so agresivni). Če komu še ni jasno kaj to pomeni, vam dam primer (ki se tedensko pojavlja). Fant star cca 18 let, težak cca 100kg visok 190 (moja je visoka 170cm), sodelavko zagrabil za lase in začel vlečt toliko, da je izvlekel šop las (skalpiral). Ukvarja se z ljudmi, ki se jih "vi" izogibate v širokem loku. Še vedno mislite, da je pedagoško delo lahko?
Seveda, ima tudi pomanjkljivosti, ki pa niso nastale zaradi faxa!

kakorkoli.. Ima izjemno težek karakter ampak tudi to ni plod pedagoške fakultete. V tehniki (računalniki, telefoni...) "pihne" mnoge kvazi tehnične tipe, avto vozi veliko bolje kot mnoge, športnica po duši, obožuje streljačine... Pa še na pir me večkrat povabi :). Kljub temu, da je blond, mislim da je nadpovprečna (vsaj zame in to je edino kar šteje) :)

REAL MEN MARRY TEACHERS
970A-UD3P,AMD FX 8350,16GB DDR3\1600,RX480 8GB,Tt 750W

FTad ::

Sami je izjavil:

Živjo,

naj pojasnimo najprej, da so na pedagoški različne smeri. Se strinjam, da so mnoge sami sebi namen ampak nekatere izstopajo. Moja punca zaključuje magisterij specialne in rehabilitacijske pedagogike. Izpiti niso lahki (tudi pretežki niso) a mislim, da obstajajo redki, ki bi se dnevno spopadali s takšno populacijo. Dela z otroci z najtežjimi motnjami (pa še ful so agresivni). Če komu še ni jasno kaj to pomeni, vam dam primer (ki se tedensko pojavlja). Fant star cca 18 let, težak cca 100kg visok 190 (moja je visoka 170cm), sodelavko zagrabil za lase in začel vlečt toliko, da je izvlekel šop las (skalpiral). Ukvarja se z ljudmi, ki se jih "vi" izogibate v širokem loku. Še vedno mislite, da je pedagoško delo lahko?
Seveda, ima tudi pomanjkljivosti, ki pa niso nastale zaradi faxa!

kakorkoli.. Ima izjemno težek karakter ampak tudi to ni plod pedagoške fakultete. V tehniki (računalniki, telefoni...) "pihne" mnoge kvazi tehnične tipe, avto vozi veliko bolje kot mnoge, športnica po duši, obožuje streljačine... Pa še na pir me večkrat povabi :). Kljub temu, da je blond, mislim da je nadpovprečna (vsaj zame in to je edino kar šteje) :)

REAL MEN MARRY TEACHERS


Real men marry whoever the fuck they want ;)

matobeli ::

Ampak samo če ona privoli :))

Se pa strinjam z tistim ki je rekel da so specialne pedegoginje čist druga klasa kot klasične "tovarišice".

Pa tudi tiste ki učijo na srednjih šolah so čist druge od teh v OŠ.

Velja enako za moške, poznam nekaj "netehničnih" strojnikov. Kakorkoli že to gre skupaj.

IL_DIAVOLO ::

Sami je izjavil:

Živjo,

naj pojasnimo najprej, da so na pedagoški različne smeri. Se strinjam, da so mnoge sami sebi namen ampak nekatere izstopajo. Moja punca zaključuje magisterij specialne in rehabilitacijske pedagogike. Izpiti niso lahki (tudi pretežki niso) a mislim, da obstajajo redki, ki bi se dnevno spopadali s takšno populacijo. Dela z otroci z najtežjimi motnjami (pa še ful so agresivni). Če komu še ni jasno kaj to pomeni, vam dam primer (ki se tedensko pojavlja). Fant star cca 18 let, težak cca 100kg visok 190 (moja je visoka 170cm), sodelavko zagrabil za lase in začel vlečt toliko, da je izvlekel šop las (skalpiral). Ukvarja se z ljudmi, ki se jih "vi" izogibate v širokem loku. Še vedno mislite, da je pedagoško delo lahko?
Seveda, ima tudi pomanjkljivosti, ki pa niso nastale zaradi faxa!

kakorkoli.. Ima izjemno težek karakter ampak tudi to ni plod pedagoške fakultete. V tehniki (računalniki, telefoni...) "pihne" mnoge kvazi tehnične tipe, avto vozi veliko bolje kot mnoge, športnica po duši, obožuje streljačine... Pa še na pir me večkrat povabi :). Kljub temu, da je blond, mislim da je nadpovprečna (vsaj zame in to je edino kar šteje) :)

REAL MEN MARRY TEACHERS


Real men ha? Meni to deluje, kot da zenska pri hisi nosi hlace. To so mozace, ne zenske fyi ;)

Moski pa vemo kaj...papucar :))

jype ::

Lepe in pametne ženske niso redke, zgolj previsoke kriterije imajo, da bi se zapletle s človekom, ki veliko zahteva in malo ponuja.

Gogyto ::

Jebela, iz uvodnega posta bi sklepal, da je samec premija za vsakogar - huh, še jaz bi mu dal... LOL

Zanimivo, da je potem uspel dobiti ''samo'' tak 'podn' od ženske.

Tule mi na misel pride tista starodavna 3. Konfućijeva misel - od kurca birača nema jebača.

PS: don't blame it on a girl.;)

Phantomeye ::

spet ona stara fora, popolni moški išče popolno žensko.

avtor teme pa nima nobenih pomanjkljivosti, ki jih je njegova bivša požrla?

Kompost ::

Saj ne pravim, da je bila slabo dekle. Ampak na nekem intelektualnem nivoju pa mogoče imam pretirana pričakovanja ...

@Phantomeye ok evo ti še moje pomanjkljivosti, da boš zadovoljen: gromko se smejem, vrtam si po nosu, občutljiv sem na nemarnost, ne maram imet mačk,psov in ptičev v stanovanju, ni mi všeč, se kdo prehjranjuje v avtu, če sem zelo lačen, mi ni do komunikacije itd. itd. itd. ergo zgolj moški, ki se dobro zaveda svojih nepopolnosti išče žensko, ki je dovolj pri sebi, da se zaveda svojih šibkosti in dela na njih

Matako ::

Kompost je izjavil:

Voila, zopet samski.
Razlog?
Naletel na dekle, ki je bila res prikupna, dobrega srca, energična, delavna, ni da ni ... zato jo izredno cenim.


Cenim. ;)

Beri: seks je bil dolgčas. :))
/\/\.K.

bambam20 ::

Kompost je izjavil:


AMPAK butasta ... ne vem, a je to normalno, da odrasla ženska ne zna tega, bom dal par primerov:
-povedat, kolk je 10% od 60 (wait..what?)
-množit števila na pamet
-splošna razgledanost, ko smo se igrali kake kvize ipd. na ravni moje 9 letne sestre
-jaz imam delo ali nekaj študiram, berem, ona ni razumela, da za take zadeve rabiš popoln mir in koncentracijo
-pogovori o kakih zahtevnih temah no go
-za vsako bedarijo kliče svojo mati za posvet
-večinoma ne razume sarkazma, cinizma, kakšnih šal
-ko ugotovi, da nečesa ne zna, ne ve, je vedno takoj užaljena kdove zakaj
-zanimivo, bila pa je zelo organizirana, na faxu poprečje nad 9 in med najboljšimi, kljub vsemu naštetemu (ne poznam meril na pedagoškem faksu)

Ne vem, meni se nekatere te reči zdijo skoraj bistvene za preživetje v svetu? Al imam prevelika pričakovanja?

Kje se zadržujejo bistra, inteligentna dekleta?


Ne, to vsekakor ni normalno. Naj te ne zavedejo ocene na faksu, ker to je pač veliko piflanja na pedagogiki. To nima veze.

Bi pa znalo biti, da je večina teh, ki hodijo na pedagogiko malce posebnih, v sovjem svetu, da jih kaj prida ne briga splošna razgledanost.

Kompost je izjavil:



Sem prijateljeval tudi s funkcionalno nesposobno medicinko. Faks ji je štimal, v njenem stanovanju pa vse v razsulu, vsi odtoki zamašeni, smeti se nabirale, smrdelo, in jaz sem bil pravi Ramsay v primerjavi z njo. In glede tega imam rajši pedagoginjo, ki se zna v hiši obrnit in se z otroki razume.


Sam neke norme glede razgledanosti pa je treba met, a naj se pogovarjava o vremenu vsak dan? Mene pogovori o sosedih, kdo je umrl, kdo se oženil ipd. res ne zanimajo - o tem se menijo pri njih doma. Jaz pa sem zraven le zavijal z očmi. Pa sicer prijetni ljudje.


Meni ni noben problem dobro kuhat, prat, pomit in vsa ta opravila opravim mimo grede in brez težav ... zato to tudi upravičeno pričakujem od svoje drage.



Sej, določene ženske so pa tudi iz tega razloga samske, ker so "pujse".

Ni ti problem a to je zgolj minus, da moški dela tisto, kar bi naj bila domena ženske ( kuhanje, pospravljanje, kuhanje ).. seveda se pomaga ampak pričakuje se, da bo ženska le bolj gospodinsko naravnana kot moški.


Sicer pa . Prej ko slej boš našel eno, ki ti bo ustrezala. zato pa sedaj raziskuješ in iščeš :). Nihče ni v prvem našel pravo osebo.

In veliko je takšnih žensk, ki jih ti opisuješ. Sploh ta mlada generacija , kjer jih mamice niso kaj prida priučile.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: bambam20 ()

Napajalc ::

Ni nič narobe instinktu zaupat v taki situaciji, ni dvakrat za rečt da bo nekdo uletu z zgodbico o navadni pr*sici ki pripravlja teren.
011011100111010101100010

bambam20 ::

Invictus je izjavil:


V osnovi pa je tako z babami kot z deci. Na koncu vzameš kompromis. Če relativno dobro zgleda, pazi na postavo (se pravi da ji je nekaj športa na teden normalno) in uživa pri seksu, zna biti prave. Ostale stvari se lahko priuči. prej naštetih zadev se skoraj ne da.


In evo, še en dober post. @invictus že ve :). Športanje in da pazi na postavo, ter dober sex je tudi veliko pomembno. Seveda pa brez pslošne razgledanosti in da se lahko z žensko pogovarjaš je tudi pomembno.

SimplyMiha ::

Žal se večina takih pijanduri in vlačugari. Take bolj mirne in intelektualne dajo manj na izgled.

Sam imam eno računico za take; ocenim njen ogled v približnem številu ur (za pripravo) ter stroškov; večja kot je cifra, dlje od nje se držim.

Zgodovina sprememb…

bajsibajsi ::

NikolormousB je izjavil:

Naletel na dekle, ki je bila res prikupna, dobrega srca, energična, delavna, ni da ni ... zato jo izredno cenim.
AMPAK butasta


Jebiga, nismo vsi za vse. Očitno je dovolj pametna, da se zaveda svojih pomankljivosti in jih skuša kompenzirati. Delavni ljudje z veliko energije so lahko bolj uspešni kot "pametni" lenuhi. (visoko povprečje na faksu je dober primer).

Sem pa precej prepričan, da obstajajo teme, ki jih ona obvlada in se ji zdijo nekaj najbolj naravnega na svetu, ti pa nimaš pojma o njih. Nima smisla biti takole podcenjevalen zato ker človek nima tvojih zamišljenih lastnosti.


Ninja, zelo dobro napisano. Kratko in jedrnato. Me zanima kako bi/bo OP zdrzal prvih nekaj let ob svojem otroku, hisnemu ljubljencku, morebitni pripetitvi invalidnosti zivljenskega partnerja, svoji dementni materi itd. V bistvu je super, da bo imela tista prikupna, delavna in energicna deklina zdaj priliko spoznati drugega - boljsega(?) - moskega, s katerim bo zivela. :)

@Sami
Delim podobno mnenje tvojemu. Prav zalostno je, kako dandanes (na ST) veliko ljudi razmislja o pedagoskem procesu. Kako zanicevalno in hkrati lahkotno mislijo o pedagoskem vidiku. O tem bi zagotovo lahko pisali na dolgo in siroko, ampak najbrz nima smisla, ali pac? Pa vendarle marsikdo od njih ni sposoben doma "krotiti" dveh mulcev, kaj sele 25 tujih v razredu...

bambam20 ::

SimplyMiha je izjavil:

Take bolj mirne in intelektualne dajo manj na izgled.



vsaka bi morala dati na svoj izgled. Ženska, ki daje kaj na sebe tudi pokaže, da se zaveda, da želi biti privlačna. No, kakorkomu.


Pa ne to zdaj mešat z unimi turbofolk sponzorušami ( silikoni v joškah, nafilani žnablji, prekomerna rit, na faci pa namalana, ko da gre na bojni pohod. ).

SimplyMiha ::

Ne pravim, da bi se morale zanemariti. Pravim samo, da tiste, ki s tem pretiravajo, niso za dirat.

tony1 ::

Kompost je izjavil:

Kje se zadržujejo bistra, inteligentna dekleta?


Jaz sem jih nekaj srečal na farmaciji in fiziki.

Ampak, ja, na splošno jih ni veliko... :-P

Magic1 ::

Za tiste, ki zadosti ponujajo, jih je dovolj.
Magic

Rok Woot ::

bambam20 je izjavil:

SimplyMiha je izjavil:

Take bolj mirne in intelektualne dajo manj na izgled.



vsaka bi morala dati na svoj izgled. Ženska, ki daje kaj na sebe tudi pokaže, da se zaveda, da želi biti privlačna. No, kakorkomu.


Pa ne to zdaj mešat z unimi turbofolk sponzorušami ( silikoni v joškah, nafilani žnablji, prekomerna rit, na faci pa namalana, ko da gre na bojni pohod. ).


Se ne strinjam. Vsaka ženska je lahko lepa če hoče, ni pa vsaka lepa če noče.

Rok Woot ::

Tudi s tem se ne strinjam. Pač večina žensk zanimajo druge teme kot povprečnega računalničarja ali elektrotehnika. Sploh je pa na elektro faksu folk čist zaplankan. Večina jih ne ve niti kdo je Rodin, of filozofiji nimajo pojma, tudi o takih, ki so iz naše smeri recimo Russell. O zgodovini tudi večina nima pojma. Še fizika in matematika šepa. Če hodiš po faksu in sprašuješ kaj točno ti pove lastna vrednost matrike, boš videl, da pojma nimajo/mo. Da kemije sploh ne omenjam. jype vsaj ve kdo je Russel, pa je tu ne željen, ko hoče rajo izobrazit :)=

111111111111 ::

Rok Woot je izjavil:

Tudi s tem se ne strinjam. Pač večina žensk zanimajo druge teme kot povprečnega računalničarja ali elektrotehnika. Sploh je pa na elektro faksu folk čist zaplankan. Večina jih ne ve niti kdo je Rodin, of filozofiji nimajo pojma, tudi o takih, ki so iz naše smeri recimo Russell. O zgodovini tudi večina nima pojma. Še fizika in matematika šepa. Če hodiš po faksu in sprašuješ kaj točno ti pove lastna vrednost matrike, boš videl, da pojma nimajo/mo. Da kemije sploh ne omenjam. jype vsaj ve kdo je Russel, pa je tu ne željen, ko hoče rajo izobrazit :)=


Očitno se ne družiš s pravimi ljudmi. :) Bi me imel za inteligentnega če ti naštejem 100 decimalk PI-ja? Verjetno ne. Ampak saj tega tudi na FE nihče ne ve.

Inteligenten ni nekdo, ki ve vse, ampak tisti, ki posluša in se uči. :) Če citiram, Dalai Lama je nokoč rekel:‘ “When you talk, you are only repeating what you already know. But if you listen, you may learn something new.”

OP: če iščeš nekaj pri ženski kar je pogoj si naredil prav, drugače si pa samo plitev kot ponev in seks ni bil OK. :D Drugače pa super tema.

pegasus ::

bambam20 je izjavil:

Ženska, ki daje kaj na sebe tudi pokaže, da se zaveda, da želi biti privlačna.
Se ne strinjam. Ženska, ki daje poudarek na svoj izgled, vsem sporoča, da je to edino, kar potencialno premore. Pri meni je to bil prvi filter - kakor hitro sem videl, da uporablja ličila, sem se obrnil stran in iskal naprej.

Rok Woot ::

Če se misliš na besede obešat, potem prvo definirajmo inteligenco. Kar pa ni lahko kakorkoli obrneš. Splošno je to zmožnost pridobivanja znanja, ampak se z to definicijo hitro zapleteš, eni govorijo celo o gibalni inteligenci itd.

Inteligenten ni nekdo, ki ve vse, ampak tisti, ki posluša in se uči.


Če veš vse je inteligenca totalno neuporabna. Saj znanja ne moreš več pridobivati, ker veš vse.

Da pa veš kot elektrotehnik kdo je na primer Rodin, te mora pa to zanimati in ne gre za samo ponavljanje.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Rok Woot ()

Oberyn ::

Rok Woot je izjavil:

jype vsaj ve kdo je Russel, pa je tu ne željen, ko hoče rajo izobrazit :)=

Ne podcenjuj ljudi. Vsak ve, kdo je Russell (mimogrede, z dva l se piše). V Gladiatorju je odigral fenomenalno vlogo. Tudi kot Robin Hood je blestel.

Rok Woot ::

Ja pobegnil mi je en l. Sploh pa ne pravim, da sem nek intelektualec. Samo pravim, da so ženske enako inteligentne v povprečju in gre po navadi le za drugačne motive in področja.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Rok Woot ()

Šmorn ::

Razlogi, da ostaneš z žensko:
1. seks
2. seks
3. glej 1.
Ostalo je bonus. Dejstvo je, da ob ženskah ramišljamo s tičem, drugače ne bi nihče imel otrok in bi bili vsi samski.

To, da imaš na pedagoškem faksu same 10, ni znak inteligence, ampak piflanja. Znak inteligence je to, da hitreje oz. sploh razumeš neko novo, tebi neznano področje.

Alien123 ::

seks ni vse, po parih letih ti dokurči z isto osebo..
Moški smo navajeni da dominiramo in si "prilastimo".. zato pa pride do varanja, ko si si plen zadal in ga tudi pol dobil.. zveze so samo zato da se razmožujemo, drugače pa smo itq vsi sick in head in hočeš še pač druge želje

mailer ::

Tudi to, kar si napisal zgoraj je znak izrazite neinteligence. Poleg tega je tudi dober pokazatelj spoštovanja nasprotnega spola.
Asus B560-I, Intel 11500, Corsair 16GB 3200MHz

pegasus ::

V oni temi o negativni selekciji so zapisali, da je intelektualec tisti, ki je odkril nekaj boljšega od seksa. Torej ti razlogi zakaj ostat z žensko padejo. Sploh, če ti je seks razlog za biti z žensko, potem nekaj delaš zelo narobe.

Šmorn ::

@mailer
Zelo res. Zato sem samski.

111111111111 ::

No, no Šmorn ni čisto tako.

1. seks
2. da ne teži preveč
3. drugo točko lahko spustiš če se prva dostikrat ponovi.

@mailer: Povej kateri odnos z žensko štima, če seks ne štima? Saj to ni znak nespoštovanja. Gre samo za to kaj pričakuješ od ženske. Če imaš dovolj doma tega pač ne iščeš drugje ker je preveč zapleteno in ti ne gre po glavi samo seks. Je pa dober občutek, če si z žensko, ki ji namigneš, da bi bilo fino kaj pod rjuhe pogledat, pa je vedno za akcijo. Ostale stvari se nekako same uredijo. Verjemi mi da si za tako žensko pripravljen potrpet marsikatero neumnost. Vse ostalo so samo plus točke.

@pegasus: To so čisti plazilski možgani. Jesti, piti in se razmnožiti.
«
1
2 3


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Sloescort ? (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

Oddelek: Loža
471200296 (57860) FireSnake

Zakaj ni punc na inženirskih faksih? (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Loža
17735456 (31506) Gandalfar

Kako si najti punco? (strani: 1 2 3 414 15 16 17 )

Oddelek: Loža
827161434 (132972) Mesar
»

Najti pravo resno punco in živeti srečno življenje (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

Oddelek: Loža
483101142 (87320) guest #44

Več podobnih tem