» »

Bistra dekleta in njihovi ekosistemi

Bistra dekleta in njihovi ekosistemi

Temo vidijo: vsi
1
2
3

St235 ::

Saj to ni znak nespoštovanja. Gre samo za to kaj pričakuješ od ženske.

Dober seks zahteva vsaj dva. In to, da pričakuješ od ženske,da je odgovorna za dober seks, je odličen recept za dolgo samsko življenje.

Je pa dober občutek, če si z žensko, ki ji namigneš, da bi bilo fino kaj pod rjuhe pogledat, pa je vedno za akcijo.

Vsi starejši od 15 let se zavedamo, da je zgornje vsaj toliko odvisno od moškega kot ženske.

Ni ti problem a to je zgolj minus, da moški dela tisto, kar bi naj bila domena ženske ( kuhanje, pospravljanje, kuhanje ).. seveda se pomaga ampak pričakuje se, da bo ženska le bolj gospodinsko naravnana kot moški.

Talk about flash from the past. Sem si utopično domišljal, da so takšni dinozavri že izumrli.

MasterTade ::

OP-ju glede tistega računanja 10% in množenja na pamet ne verjamem, ostale "pomankljivosti" ki jih je naštel bi se sčasoma že uredile saj ni vem kaj no. A je res tako težko najti nek skupen nivo debate in se pogovarjati o stvareh ki zanimajo oba? A ni to point zveze? Sploh pa tak odnos, praviš da jo spoštuješ, v naslednji vrstici pa napišeš da je butasta. Ja pa že ni če dela magisterij. Če preveč da na izgled ni vredu, če nima skillsov v kuhni pa kopalnci tudi ne, če ji ni do znanstvenih debat je že nerazgledana, poleg tega mora še športat, bit dobra v postelji, skratka v vaših glavah je magnet za pomankljivosti ki vam odžira dekleta ki so povsem vredu, samo vi mislite da niso.
Mors omnia aequat

holabaluza ::

... pol pa naletijo na taksno 'prakticno' zensko in se jo ustrasijo, ker deluje prevec mozata in je nevarnost njihovemu moskemu egu. Kaj, o le kaj pa potem?

Rok Woot ::

Ja, kaj šele če je 10 cm višja od njih :)

in da slucajn ve dost vec kot pa tip... poznam taksne in zelo tezk dobijo tipe. Razlogov je seveda vec.

Meizu ::

Hah, spet se tu neki tehniki kurcijo in se gredo neke svetnike napram tistim, ki studirajo na filofaksu.

Sem studiral tudi sam na FRIju. Sami idioti. Sem hitro pustil te zategnjence. Sploh profesorji so zreli za par disciplinskih.

Sem zakljucil faks, ki ni ne filo, ne fri, ne fdv...

Pa grem stavit da vas vecino zmeljem v splosni razgledanosti in to od tehnike, do kvantne fizike, do medicine, karkoli.

Nehajte se kurcit no, dolgocasni ste s temi "superioritetami" tehnicarjev.

Kompost je izjavil:

Voila, zopet samski.
Razlog?
Naletel na dekle, ki je bila res prikupna, dobrega srca, energična, delavna, ni da ni ... zato jo izredno cenim.
AMPAK butasta ... ne vem, a je to normalno, da odrasla ženska ne zna tega, bom dal par primerov:
-povedat, kolk je 10% od 60 (wait..what?)
-množit števila na pamet in sploh razno matematično operiranje
(ok, pač "ni za matematiko" je rekla)
-splošna razgledanost, ko smo se igrali kake kvize ipd. na ravni moje 9 letne sestre
-jaz imam delo ali nekaj študiram, berem, ona ni razumela, da za take zadeve rabiš popoln mir in koncentracijo
-pogovori o kakih zahtevnih temah no go
-za vsako bedarijo kliče svojo mati za posvet
-večinoma ne razume sarkazma, cinizma, kakšnih šal
-ko ugotovi, da nečesa ne zna, ne ve, je vedno takoj užaljena kdove zakaj
-zanimivo, bila pa je zelo organizirana, na faxu poprečje nad 9 in med najboljšimi, kljub vsemu naštetemu (ne poznam meril na pedagoškem faksu)

Ne vem, meni se nekatere te reči zdijo skoraj bistvene za preživetje v svetu? Al imam prevelika pričakovanja?

Kje se zadržujejo bistra, inteligentna dekleta?

Kaj pa ce jaz od tebe zahtevam, da se lahko z mano pogovarjas o freudovih psihoanaliticnih tehnikah, zraven pa bi od tebe rad se, da razumes akustiko prostora, ko ti o tem govorim?

Ker ce tega ne znas, si zame neinteligentna oseba.

Catch my drift?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Meizu ()

next3steps ::

Šmorn je izjavil:

@mailer
Zelo res. Zato sem samski.

Se bojim, da je povprecje IQ do sedaj udelezenih nekje v blizina povprecja na drzavni ravni. Tako ke nesmisel govoriti, kje najti bistra dekleta, ko pa sami ne izpolnjujete istih kriterijev.
Nike zvaka za seljaka.

pegasus je izjavil:

bambam20 je izjavil:

Ženska, ki daje kaj na sebe tudi pokaže, da se zaveda, da želi biti privlačna.
Se ne strinjam. Ženska, ki daje poudarek na svoj izgled, vsem sporoča, da je to edino, kar potencialno premore. Pri meni je to bil prvi filter - kakor hitro sem videl, da uporablja ličila, sem se obrnil stran in iskal naprej.

Kaj imajo pa licila pri tem veze?

A ti tudi nosis izkljucno pletene volnene stumfe in si obut v sandale?
Ker ce nosis najkice ali pa timberland, pol si tehnicno ze sminker.

Meizu: sm mel opravke z studenti in dimplomanti FRI, od tega je redka pescica res izstopala, ostali pa dost povprecni, tut po splosnem mislenju. Le da je dostikrat ego tistih povprecnezem tolk nabit, da se zraven ostale prepricajo o njihovi superiornosti :-)

pegasus ::

Meizu je izjavil:

Najkice? Timberland? Pojma nimam kaj je to.

pegasus je izjavil:

Meizu je izjavil:

Najkice? Timberland? Pojma nimam kaj je to.

Torej hodis bos?

mailer ::

Tisti, ki mislite, da je za dobro zvezo pomemben samo to da imate žensko za v posteljo in za v kuhinjo, vse drugo pa če je ali pa ne. Pozabljate pa, da tiste ki rade sexajo na način ki je vam všeč tudi nimajo zadržkov glede tega, ko bo vas "bolela glava". Jebiga če si še tak plenilec in oh in sploh alfa samec bo zelo krivično ko bo dala drugemu. Potem bo pa taka prasica, da bi jo lahko klali cel mesec. Palica ima dva konca oz pri takih mi je všeč da tudi za njih vsaj občasno velja "take your own medicine" ali kako že pravijo. Kaj boste pa potem počeli ko bo ženska starejša pa ji ne bo več toliko do seksa, aja sem pozabil da daljših zvez niste sposobni furat ker je pa hudič, ko je enkrat na mesec pri njih tako, da je treba poiskat pri drugi. In če vas hitro skapira smo spet pri prasicah. Zato pa ni čudno, da gre toliko zvez v maloro, ker bi on rad samo fuk ona pa njegovo denarnico.
Verjetno sem bolj pri nenormalnih ker na ženske gledam drugače, sem jih spoznal že kar nekaj in zelo malo jih je tistih ob katerih sem se res dobro počutil predvsem zaradi energije, ki so jo oddajale v okolico ne glede na njihov izgled, poznam pa dosti tistih, ki so jih uničli tipi, ki so jih samo izkoriščali na tak ali drugačen način. Ujemanje z žensko mora bit na več nivojih, predvsem na tistih ki so nevidni oz nefizični, kot so skupna zanimanja, razmišljanje na drugačni ravni, imet mora tud svoj stil oblačenja in muzike, itd, zdaj pa če je seks zravn tega še bomba je to to. Sam taki pari so redki, ki se jim tako izide, ostali sklepajo/mo kompromise.
Asus B560-I, Intel 11500, Corsair 16GB 3200MHz

vostok_1 ::

Zato pa zame ni pogoj da je pametna, lepa, razgledana, kurbica or whatever.
I'm looking for something extremely rare.
There will be chutes!
It came from the lab.
Like tears in rain. Time to die. v_1 2012-21

Kompromisi so vedno del zveze, poplnega partnerja ni, je pa lahko kvazi-popolen zaradi dolocenih lastnosti. S partnerjem sta se vedno razlicni osebi in vprasanje casa je sam, kdaj si bosta pri doloceni zadevi hodila navzkriz.

Meni se zdi, da ima OP, kot marsikateri geek, dost nepremisljen pogled, kako naj bi partnerstvo zgledalo. Zveza nikoli ni enostranska, in je res, kar je ze nekdo tukaj omenil: ne moras zahtevat ce nic ne vracas.

jype ::

Alien123> seks ni vse, po parih letih ti dokurči z isto osebo..

Koliko let pa je to?

mailer> Kaj boste pa potem počeli ko bo ženska starejša pa ji ne bo več toliko do seksa

Kdaj pa je to?

mailer> Jebiga če si še tak plenilec in oh in sploh alfa samec bo zelo krivično ko bo dala drugemu.

Kdor verjame, da si žensko lasti, se bo moral prej ali slej sprijazniti z realnostjo, ki je drugačna od njegovih prepričanj.

mailer> imet mora tud svoj stil oblačenja

Lahko malo več o tem? Pojma nimam, kako lahko nimaš stila oblačenja, če nisi celo leto nudist, za to pa potrebuješ ustrezno podnebje, ki ga v Evropi ni.

Lakotnik29> Talk about flash from the past. Sem si utopično domišljal, da so takšni dinozavri že izumrli.

Velik del prebivalstva še vedno živi v srednjem veku in verjame, da so osebne in osebnostne lastnosti dane od boga in se jih ne sme spreminjat. Spol je vloga, ki jo moraš igrati, sicer je s teboj baje nekaj narobe.

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: Brilko ()

wini ::

Zveza dveh je en velik kompromis ... ko tebi nekaj ne paše, pa ne jamraš ampak ugodiš njeni želji (popoldanski sprehod v naravi po nedeljskem kosilu, ti bi pa raje se ulegel na kavč pa en film pogledal)
Pa ko si len, se ti ne da do kuhinje po pijačo, jo vprašaš če ti prinese za pit, ona pa to naredi zate ...
Ko pride do izkoriščanja pa zveza ne laufa več kot bi morala.
Če je ego nekoga prevelik, pa samo prejema pa nič ne da od sebe, bo ta zveza prej ali slej šla po gobe.

vostok_1 je izjavil:

I'm looking for something extremely rare.
And I can say I have alredy found that. Lucky ;)

Šmorn> Razlogi, da ostaneš z žensko:

Vse narobe. Seks je sicer ravno toliko pomemben kot bicikl, bolj pa zagotovo ni.

Zgodovina sprememb…

This just in. Za vse prepotentne :) Da se bodo potem lahko normalni ljudje normalno obnašali drug do drugega.

wini> Zveza dveh je en velik kompromis ... ko tebi nekaj ne paše, pa ne jamraš ampak ugodiš njeni želji (popoldanski sprehod v naravi po nedeljskem kosilu, ti bi pa raje se ulegel na kavč pa en film pogledal)
wini> Pa ko si len, se ti ne da do kuhinje po pijačo, jo vprašaš če ti prinese za pit, ona pa to naredi zate ...

Ja, to je zelo pomembno. Mnogi zvezo smatrajo kot obdobje po zmagi, ko ni treba več ničesar početi, ker je partner že "tvoj".

Za dobro počutje vseh ljudi v kakršnemkoli odnosu se je ves čas treba truditi, ker sicer odnos izgubi smisel.

Šmorn> Dejstvo je, da ob ženskah ramišljamo s tičem, drugače ne bi nihče imel otrok in bi bili vsi samski.

To je morda res za intelektualno zelo slabo izurjene ljudi. Jaz imam cel kup zelo intimnih prijateljstev z različnimi ženskami (in moškimi), pa z nikomer od njih nisem še nikoli imel spolnega odnosa - zgolj medsebojno zaupamo in pomagamo si toliko, da marsikdo dvigne obrv, ko po naključju ujame kak del pogovora. Otroke ima bodisi vsak svoje, ali pa si jih (še) ne želi.

pegasus> This just in. Za vse prepotentne :) Da se bodo potem lahko normalni ljudje normalno obnašali drug do drugega.

http://www.imdb.com/title/tt1798709/

Vredno ogleda :)

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: jype ()

3p ::

Oberyn je izjavil:

Kompost je izjavil:

Kje se zadržujejo bistra, inteligentna dekleta?

Bistra in prijetna dekleta so večinoma samska, ker iščejo bistre in prijetne fante, ki pa so večinoma geji.

Ti po svojih kriterijih najbrž nisi gej. ;((

3p> Ti po svojih kriterijih najbrž nisi gej.

Geji so običajno super partnerji, ne glede na spol drugih ljudi v zvezi.

bambam20 ::

holabaluza je izjavil:

in da slucajn ve dost vec kot pa tip... poznam taksne in zelo tezk dobijo tipe. Razlogov je seveda vec.

Nobena ne ve več kot tip. ne mi s takšnimi. vsaj ne na moškem področju kot je šport, avtomobilzem, mehanika, fizika, računalništvo... Je ni ženske , ki bi bila na teh področjih boljša. Če pa je, potem je pa možača.

Hvala. Ne hvala.

Ko govorim o tem, da ženska skrbi za sebe nisme mislil, da mora imeti na sbei gore ličil, da ko jih da dol je pa neprepoznavna. Obstaja tudi povsem intimni makeup, toliko, da je. ženska, ki ne da nič na sebe in takšnih je precej, ker na koncu se vedno najde en potrebnež, ki mu je pomembno, da si lahko prazni jajca.

3p ::

111111111111 je izjavil:

Inteligenten ni nekdo, ki ve vse, ampak tisti, ki posluša in se uči. :)

Prava modrost... za poučne filme za osemletnike.

V resnici takoj "vzamem" nekoga, ki vse ve (ne da si to le misli), v primerjavi z bebcem, ki posluša in se uči. Kaj pa je počel do zdaj, da se mora vse naučiti? Če gre za otroka, je to razumljivo, če gre za odraslega pa.... :D

St235 je izjavil:

Dober seks zahteva vsaj dva. In to, da pričakuješ od ženske,da je odgovorna za dober seks, je odličen recept za dolgo samsko življenje.

A, ha. In precej žensk ravno pričakuje, da boš delal za oba. Bravo mojster.

bambam20 je izjavil:

holabaluza je izjavil:

Nobena ne ve več kot tip. ne mi s takšnimi. vsaj ne na moškem področju kot je šport, avtomobilzem, mehanika, fizika, računalništvo... Je ni ženske , ki bi bila na teh področjih boljša. Če pa je, potem je pa možača.

Na poglagi napisanega lahko varno sklepamo, da si ženskega spola?

3p je izjavil:

V resnici takoj "vzamem" nekoga, ki vse ve (ne da si to le misli), v primerjavi z bebcem, ki posluša in se uči. Kaj pa je počel do zdaj, da se mora vse naučiti? Če gre za otroka, je to razumljivo, če gre za odraslega pa.... :D

Seveda. Vsi bi imelai že mojstre. Da bi pa še koga pručili to pa seveda ne gre. Upam, da nisi mislil na poklic. Ker ta slovenska miselnost, da bi vsak imel zgolj že mojstra, medtem ko ihče ne bi nikogar nič naučil je tud zgrešena.

Lakotnik29> Na poglagi napisanega lahko varno sklepamo, da si ženskega spola?

Ženske niso kreteni, tako da očitno ne.

Zgodovina sprememb…

jype je izjavil:

Ženske niso kreteni, tako da očitno ne.

Ker kreten je moškega spola.

Lp.

xmetallic ::

StarMafijec je izjavil:

Bistrih deklet ne boš našel na pedagoški. Išči na farmaciji in (finančni) matematiki in morda na FKKT.

Uhhh. Poznam jih kar nekaj. Pridne in delavne? Ja. Bistre? Ne.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: xmetallic ()

neboben ::

Seks, starševstvo, odrekanje.... če pa nisi v razmerju pa popolna svoboda, žal vsega vedno ni možno imet. Meni se trenutno ne ljubi it v zvezo. Dogovarjanje in kompromisi, jasno je, da če si tukaj ne dobiš kompatibilne partnerke, da sta oba zaj*****. Velik časa in energije z obeh strani je potrebne. Eh ja...

Hvala. Ne hvala.

Jest sem imel na fizki kar nekaj sošolk. Na matematiki pa mislim, da so bile v razredu celo v večini. Ene so bile luštne, nekatere zelo privlačne, nekatere pa tudi manj privlačne. Tvoje misli so predsodki. Napačni predsodki. Žal.

V mojem času prejemanja diplomskih listin je nagrado za poseben uspeh oz. za izjemno visoko povprečje, čez vsa leta študija in za izjemno diplomsko delo, prejela tudi zelo privlačna ženska. In to fizičarka.

xmetallic ::

Znanja ki jih ona nima dopolnjuješ ti, znanja ki jih ti nimaš pa ona.

neboben je izjavil:

Jest sem imel na fizki kar nekaj sošolk. Na matematiki pa mislim, da so bile v razredu celo v večini. Ene so bile luštne, nekatere zelo privlačne, nekatere pa tudi manj privlačne. Tvoje misli so predsodki. Napačni predsodki. Žal.

še vedno, da se večna žensk ne ukvarja z avtomoiblizmom, športom, računalništvo, igram, ... Niso to predsodki.. In tudi ne pričakujem od ženske, da jo bodo zanimale podrobno ta podorčja. Ženska naj bo ženska in ne tip.

Jza od ženske pričakujem, da zna uporabljat računalnik, OS . Ne pričakujem od nje, da si ga zna sama sestavit, niti da pozna vse teste grafičnih ...

pa tudi ne potrebuje vedet kakšen motor ima avto pod pokrovom...

Očitno eni res znate komplicirat kjer ni potrebno.

Alien123 ::

jype je izjavil:

Alien123> seks ni vse, po parih letih ti dokurči z isto osebo..

Koliko let pa je to?

po tolkih letih ko točno veš kaj njej paše in kaj ne, ko veš kaj razmišlja itd..
in pol zapaše nekaj novega

mailer ::

bambam20 je izjavil:

Sory ampak to je zelo pomembno, ko ga gre tankat. Posebej če tanka bencin v dizla preden gre na avtocesto.
Asus B560-I, Intel 11500, Corsair 16GB 3200MHz

Alien123> po tolkih letih ko točno veš kaj njej paše in kaj ne, ko veš kaj razmišlja itd..
Alien123> in pol zapaše nekaj novega

Hm, to je običajno po par tednih, potem pa poskusiš nekaj novega. A za to potrebuješ drugega človeka?

rupsi31> večna žensk

Saj ti ni treba biti v zvezi z večino žensk.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: jype ()

bambam20 je izjavil:

neboben je izjavil:

še vedno, da se večna žensk ne ukvarja z avtomoiblizmom, športom, računalništvo, igram, ... Niso to predsodki.. In tudi ne pričakujem od ženske, da jo bodo zanimale podrobno ta podorčja. Ženska naj bo ženska in ne tip.

Jza od ženske pričakujem, da zna uporabljat računalnik, OS . Ne pričakujem od nje, da si ga zna sama sestavit, niti da pozna vse teste grafičnih ...

procent žensk (ali moških) ki se ukvarja z avtomobilozmom, športom, računalništvom, igrami... je statistka. Preslikava te statistike na posameznika je predsodek. Deljenje tem in opravil na moška in ženska pa je diskriminacija.

Je pa res, da na predsodke nihče ni popolnoma imun. Tako, da nekako kot ti od žensk ne pričakuješ, da so sposobne za karkoli drugega kot gospodinjska opravila in seks, jaz od tebe ne pričakujem, da bo sposoben povedat karkoli več od povprečne amebe.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: St235 ()

NikolormousB ::

StarMafijec je izjavil:

Bistrih deklet ne boš našel na pedagoški. Išči na farmaciji in (finančni) matematiki in morda na FKKT.

Bullshit. Moja bivša sošolka je farmacevtka pa v srednji šoli ni vedla kaj je gazela. Ergo, farmacevtke so zabite.

Cervantes ::

Gazela je ona što gazi.

BTW, a Lumberjacks spadajo pod Timberland?

Zgodovina sprememb…

leiito ::

Če ne zna zračunat kok je 10% od 100, je ne bi smel spustiti v 2. razred, šolo na sodišče za opustitev dolžnega ravnanja, ker taki potem kredite v švicarskih frankih najemajo in smo krivi davkoplačevalci. Še bolj nevarna je pa epidemija, ki zdaj razsaja:

leiito je izjavil:

Če ne zna zračunat kok je 10% od 100, je ne bi smel spustiti v 2. razred, šolo na sodišče za opustitev dolžnega ravnanja, ker taki potem kredite v švicarskih frankih najemajo in smo krivi davkoplačevalci. Še bolj nevarna je pa epidemija, ki zdaj razsaja:

Aja in odobritev kredita pa odobri tisti, ki prosi za kredit? Morm probat.

krneki0001 ::

bambam20 je izjavil:

holabaluza je izjavil:

Hvala. Ne hvala.

Resno?
Mene klasičen šport (več kot en bedak za žogo - kakršnokoli) ne zanima, ga ne gledam, niti nimam interesa tega gledat, zato moja ve več o fuzbalu in košarki kot jaz. Ko pridemo do kakega rally-ja v puščavi, ti pa lahko naštejem vsaj 5 do 10 tekmovalcev, ki jih tudi osebno poznam.

Da pa dobre ženske (po izgledu) nebi znale avta poservisirat je pa spet nakladanje. Prva stvar kar sem mojo naučil, je bilo kako naredit servis na njenem avtu. Pa se je kr dobro naučila. Ko sva bila na enem izmed rally-jev, je en možakar nekaj pametoval o servisiranju, pa ga moja pogleda in mu pove, da pač nima pojma in da se to tako ne dela.

Ko sem bil pa med gledalci, ko je moja vozila offroad, je pa tip za mano pametoval, da ženska ne more vozit terenca, ko sem mu pa ključe ponudil in mu rekel, da bo on en krog peljal s tem istim terencem, se je pa usral in se raje spokal.

nebivedu> Da pa dobre ženske (po izgledu) nebi znale avta poservisirat je pa spet nakladanje. Prva stvar kar sem mojo naučil, je bilo kako naredit servis na njenem avtu. Pa se je kr dobro naučila. Ko sva bila na enem izmed rally-jev, je en možakar nekaj pametoval o servisiranju, pa ga moja pogleda in mu pove, da pač nima pojma in da se to tako ne dela.

No, vidiš, slab mož si. Namesto da bi partnerko najprej naučil, kako se v njeni mašini zamenja DIMMe, jo greš učit, kako se šraufa mašine za zastrupljanje ozračja.

Tvoj otrok bo pa zaradi tega žrtev globalnih migracij, ki si jih danes niti zamisliti ne moreš.

kalorijagr ::

Zdaj vem, kaj je mati imela v glavi, ko je rekla, da so nekateri ljudje zbežali iz Jahorine v mesto.

krneki0001 ::

jype je izjavil:

nebivedu> Da pa dobre ženske (po izgledu) nebi znale avta poservisirat je pa spet nakladanje. Prva stvar kar sem mojo naučil, je bilo kako naredit servis na njenem avtu. Pa se je kr dobro naučila. Ko sva bila na enem izmed rally-jev, je en možakar nekaj pametoval o servisiranju, pa ga moja pogleda in mu pove, da pač nima pojma in da se to tako ne dela.

No, vidiš, slab mož si. Namesto da bi partnerko najprej naučil, kako se v njeni mašini zamenja DIMMe, jo greš učit, kako se šraufa mašine za zastrupljanje ozračja.

Tvoj otrok bo pa zaradi tega žrtev globalnih migracij, ki si jih danes niti zamisliti ne moreš.

A ti sploh veš kako mehanika zaboli, ko mu ženska razloži, da je pa to kar je on delal, samo za 10 minut dela in da mora samo par vijakov odvit, zamenjat izrabljen del in nazaj privit tistih par vijakov?
Večina jih kr pike dobi, ker jih tok v ego prbije.

jype je izjavil:

Odlično, spet se bomo selili.

Zgodovina sprememb…

TheKekec ::

Jaz imam pa rajši malo manj pametno pa luštno, kot brihtno pa ....

Seveda pa pričakujem nekaj standardov, ki jih more izpolnjevati:

1. Ni vegeterijana ali še kaj hujšega
2. Ne zapravlja
3. Ima rada lego kocke
4. ni hodila v srednjo šolo temveč gimnazijo in hodi na faks, na katerem med božičem in novim letom ni počitnic.
5. je splošno razgledana
6. ni robot.

lep večer.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: TheKekec ()

NikolormousB ::

1. Ni vegeterijana ali še kaj hujšega

Jp, se strinjam. Je sicer boljše, kot, če je trupla. Ampak vseeno, ne morš bit tako brezsrčen. Mlečna industrija je v veliko pogledih še bolj kruta kot mesna. Veganka mora bit.

2. Ne zapravlja

Jaz ji vedno naročim naj v trgovini čim več stvari pokrade.

3. Ima rada lego kocke

Duplo FTW

4. ni hodila v srednjo šolo temveč gimnazijo in hodi na faks, na katerem med božičem in novim letom ni počitnic.

Se strinjam. Srednja šola sux, gimnazija all the way.

5. je splošno razgledana

To ne vem kaj pomeni, ampak ajde, domnevam, da je kul kriterij.

@NinjaMig21

To pomeni, da je sposobna pogovora za širok spekter tem npr. da lahko govoriva o zgodovina, filozofij lahko pa tudi o tem zakaj imamo v teoriji strun 11 dimenzij... Dobro tu je zdej mal preveč zahtevno...

Bom rekel takole:
če ji dam v roke križanke ali sudoko, mora rešiti vsaj 66 %.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: TheKekec ()

tomy5 ::

... samo upaj da te ne izbere ena ki bo tebi dala križanko reševat ;-)
Drugače pa EMŠO zraven nicka bi bil zanimiv :-)))

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: tomy5 ()

hah, ni problema :P Bom prestal ta test z lahkoto :)
Zakaj? Da bi vedel koliko sem star?
1
2
3

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Sloescort ? (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

Oddelek: Loža
471213334 (70898) FireSnake

Zakaj ni punc na inženirskih faksih? (strani: 1 2 3 4 )

17737336 (33386) Gandalfar

Kako si najti punco? (strani: 1 2 3 414 15 16 17 )

827168546 (140084) Mesar
»

Najti pravo resno punco in živeti srečno življenje (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

483105881 (92059) guest #44

Več podobnih tem