Forum » Pomoč in nasveti » Problem z instalacijo Enter the Matrix
Problem z instalacijo Enter the Matrix
wind ::
Predator ::
tole pri meni napiše ponavadi ko je cd "slabo" posnet ( recimo če preveč overburnam cd, pokvarjen iso... ); probi skopirat datoteko ločeno na disk če ti jo lepo prebere
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Predator ()
ko kopiram ta fajl (velik je 660Mb) mi pri 55% zasteka...
Nimam cdja ampak moutam z deamon tools, clone cd virtual drive, alcohol 120%....
Nimam cdja ampak moutam z deamon tools, clone cd virtual drive, alcohol 120%....
Predator ::
sej to napako ma lahko tud image file, ker če kopiraš z cd-ja ki ma napako, in maš v programo v katerem delaš image vklopljeno skip reading erors ( ali podobno ) bo isto javilo če boš z imaga kopiral; get/make a new image
Sem z v prvem postu povedal da je image 100% dober, ker drugim deluje...
Vidim, da imam samo eno moznost: downloadati data4.cab z neta.
Vidim, da imam samo eno moznost: downloadati data4.cab z neta.
Krmec ::
Raj se prepriči in probi če res ni IMAGe pokvarjen! Probi z Nero CD speed-om k pride zravn nero-ta!
K zaženeš program si izber ker drive hočš prevert in potem klikn:
Extra >> Scan Disc >> Surface scan
In če ni nobenih Rdečih al pa Rumenih Kvadratkov maš pa računalnik do konca zgonen!!!
K zaženeš program si izber ker drive hočš prevert in potem klikn:
Extra >> Scan Disc >> Surface scan
In če ni nobenih Rdečih al pa Rumenih Kvadratkov maš pa računalnik do konca zgonen!!!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako zapisati 800MB CD v Neru?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1955 (1592) | Predator |
» | Šumenje "prepečenega" glasbenega CD-jaOddelek: Zvok in slika | 2011 (1744) | ssokec |
» | Smartbuy cdji (strani: 1 2 3 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 8860 (6275) | City |
» | Teac RW 24xOddelek: Pomoč in nasveti | 1463 (1159) | Dirkac |
» | Zakaj CLONE-CD ni zanesljiv ali kako skopirati Audio CD?!Oddelek: Programska oprema | 2566 (2293) | dualband |