» »

najprej alarm(zdej pa se przgt ne)

najprej alarm(zdej pa se przgt ne)

Fatal ::

Tako je bilo,naredil sem generalno u bratovi kisti,pa sm vse odklopu pa pol s sesalcem prah posesal...no in fora je da potem vse nazaj vklopim..pol se pa zacne speaker oglasat(tko bl alarmov zvok je bil)no potem malo pocekeram ram,pa je blo cool,pa graficno tudi vredu-napajalc tudi..pa vzamem vn procesor pa vzgem-no v tem primeru se speaker ni oglasov.Pol dam pa proc nazaj pa hladilnik in vzgem pa kr nc..nc se ni przgal????;(no in to je zdej fora!!!
pa kablckov za power,hdd,led...tut nism nc premikov,tko de sm dav zdele plato kr vn pa je namizi,pa probavam vse zivo!!!tko de mal svetujte..
a mam pa (MSI) 6380 mainboard
k7t266 pro2+duron 1200

LP

Gandalfar ::

Poskusi bolj natancno opisati piskanje.. dolgo - kratko - dolgo ali kako..?

T(he) Boss ::

Niti vent v napajalniku se ne vklopi? Jaz bi preveril, ce so vredu rami not dani, pa proc., potem bi pa izklopil vse razen rama, procesorja in graficne. Ce to ne bi delovalo pa bi probal te komponente na drugi plati in potem se hitro pokaze, kje je problem.

Lith ::

tako kot ti je napisal boss, probaj samo plato, RAM in grafično not vtaknit, pa vžgi... (pa zato, ker si proc. ven jemal, bodi prepričan, da si ga tudi 100% nazaj nastavil hladilnik, drugače si ga že skuril)
¤ black holes rule; I like the speed, speed kills ¤

mrTwelveTrees ::

lahko si kaj uničil - statika - sux !!

sem pa imel podoben problem - prah mi je prišel na konektorje od rama in grafične - tudi če sem grafično ina ram dal 3x ven pa notr ni delal, dokler nisem obrisal konektorje od rama in grafične z eno krpico...

enako naredi z konektorjem od napajalnika atx- spihaj - spucaj..

drugače pa če maš 2 modula rama, probaj samo z enim, probaj brez grafične, kako se obnaša - če piska, kako piska

pa še to; mojmu frendu je, ko je sesal računalnik, šel napajalc v tri PM... kar tako ?!
kr neki...

Fatal ::

8-O JA tko je zdej,ram pa procesor delata-k sm frendu posodu pa je doma probov:)plata pa je zdej problem...ce prklop napajalnik pa povezemplato..pa tud ce mam vse ozuni graf..ram..proc..se kr nc ne vzge.Ce bi se kej bi se vulkano 6 zavrtu,ki ej za tester.Tko de nevem kaj zdej(napajalc pa tut dela kr smo ga na drugi plati ze probal:=)zdej nevem kaj bo_mal se povejte pa bomo vidl...

LP:)

Lith ::

ok, plato resetiraj BIOS (najdi jumper z oznako CCnekaj in ga prestavi s trenutne pozicije na 2-3, počakaj 15 sek in prestavi nazaj 1-2), pa vent vključi na FAN priključek za elektriko, ker ene plate ne vžgejo, če ne zaznajo da je vent vključen (zaščita pred kurjenjem)=
¤ black holes rule; I like the speed, speed kills ¤

Fatal ::

:| Ja a ves da sm to tut že probov,pa je bil problem isti.Tko de gremo zdele gutov novo plato kupt:))Tisto ce pa hocs jo pa teb poslem pa jo probi.Ce bo delala jo lahk odkups za xxxx sit ,ce pa nebo nc,pa nc.

LP

ali3n ::

Če ti VSE komponente delajo na prijateljevi plati in če pri tebi NE dela, čeprav si PRAVILNO sestavil skupaj, je velika verjetnost da je šla plata rakom prepevat uspavanke (sicer si pa to ugotovil že sam >:D ).
- "Rozi vidm." "S psom!"
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."

Lith ::

Fatal: hmmm, no ja, samo bi verjetno za poštnino plačal več, kot je vredno vse skupaj napora (vsaj Door to door vem, da vzame 1150 SIT za paket nekje 2-5 kg), razen če si iz posavja ali okolice
¤ black holes rule; I like the speed, speed kills ¤

Sergio ::

Trotlzihr: Si preveril, če je gumb za "power on" preko kabla pravilno priključen v ploščo?
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Računalnik piska, monitor se ne prižge!

Oddelek: Pomoč in nasveti
143801 (3693) IvoJan
»

Po zamenjavi cpu & NB coolerja se komp ne pržge

Oddelek: Pomoč in nasveti
401781 (1472) Klemzz
»

Kaj sem naredil? (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
955102 (3818) Timmah
»

porodne težave računala

Oddelek: Strojna oprema
331789 (1332) dustphoenix
»

problemi z računalnikom. dela zgolj dve sekundi

Oddelek: Pomoč in nasveti
81012 (838) boych

Več podobnih tem