Forum » Igre » Colin 3 ne dela
Colin 3 ne dela
getfrik ::
Yo!
Mam 1700xp grafo gf4mx400 512mb, ko zaženem igro je še vse ok lahk se sprehajam po meniju vse štelam vglavnem ok, ko pa ga hočem zagnat mi vrže v namizje! To lahk ponovim 1000x in vedno bo isto! Kje se moti ta zadeva? A je mogoč kriva grafa?
Prosim za pomoč če ne bom kišto vrgu vn!
Lp :)
Mam 1700xp grafo gf4mx400 512mb, ko zaženem igro je še vse ok lahk se sprehajam po meniju vse štelam vglavnem ok, ko pa ga hočem zagnat mi vrže v namizje! To lahk ponovim 1000x in vedno bo isto! Kje se moti ta zadeva? A je mogoč kriva grafa?
Prosim za pomoč če ne bom kišto vrgu vn!
Lp :)
- zaklenilo: OwcA ()
Trupl0 ::
kišto pust pr mir pa čez okn fukn špil k ni vredn mojih 3 kupljenih cedejev za 50 sit.... ...nobenmu skor ne laufa oz. so izjeme AMPAK redne...čakat popravk!
KTr1sk ::
Tema že obstaja
Pa še to: Imam čisto enka sistem pa mi dela, ne da bi mi kdaj ven vrglo, pa sem že dost pršpilu
Pa še to: Imam čisto enka sistem pa mi dela, ne da bi mi kdaj ven vrglo, pa sem že dost pršpilu
goku :) ::
A je tok zanič grafika ali samo to k nobenmu ne dela? A bi delala tistim k majo hudo kišto?
Za mene je vse ok samo igralnost bi lahko bila boljša, ker avto čudno zanaša oz. treba se je navadit
getfrik ::
Jast tud mislim da bo treba počakat na popravek!
Tomaž: A drugač dobr lavfa?Na kaki resolucijo jo igraš?
LP Frik
Tomaž: A drugač dobr lavfa?Na kaki resolucijo jo igraš?
LP Frik
Privzata nastavitev je 640x48032bit, jz ma m pa na 1024x76816bit, obe nastaviteve pa delajo lepo. Čeprav 1024x76832bit bi po moje že bol slabo letelo, ampak še nisem niti probal.
OwcA ::
@getfrik: očitno podvojeno, glej Tomažev odgovor.
@Tomaž: hvala.
@Tomaž: hvala.
Otroška radovednost - gonilo napredka.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | GTA 3 (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Igre | 19400 (4386) | Nyana |
» | Sapphire ATI Radeon X1900GT (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 4036 (3216) | Puzo |
» | Hladilnik od Zalmana in hlajenje gf600gtOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2253 (1846) | T-Majo |
⊘ | colin mcrae rally 3.0Oddelek: Igre | 988 (835) | DeLuX |
» | Ko Sergio dobi GeforcaOddelek: Novice / Grafične kartice | 1701 (1701) | undefined |