Forum » Izdelava spletišč » php trgovina
php trgovina
tec ::
Naredit moram eno preprosto trgovino, za cca 150 izdelkov. Ne potrebujem nobenih grup ali kaj podobnega. Vse je lahko na eni strani, urejeno po abecedi. Vsa placila so po povzetju, torej je dovolj ce se kosarica samo poslje na email.
Preiskal sem vse meni znane site s skriptami, pa so vse trgovine prekomplicirane. Ima kdo kaj takega, kar bi meni ustrezalo. Lahko je v flatline ali mysql.
Hvala
Preiskal sem vse meni znane site s skriptami, pa so vse trgovine prekomplicirane. Ima kdo kaj takega, kar bi meni ustrezalo. Lahko je v flatline ali mysql.
Hvala
Uporabnik ::
Neandertalec ::
Pri O'Reilly je izsla knjiga "Web Database Applications Using MySQL and PHP" (ni nujno, da je dobesedno tako, vsekakor pa je nekaj takega), ki je kar priporocljiva, ce imas bolj malo izkusenj z v naslovu omenjeno robo. Skozi poglavja v knjigi se postopoma razvija preprosta online trgovina z vinom. Primere iz knjige lahko tudi brezplacno downloadas, mislim da s http://webdatabook.com, nisem pa cisto preprican o tem. Natancne naslove ti lahko povem jutri, medtem pa lahko poisces to knjigo na O'Reillyju ali Amazonu, nekje med komentarji bos zagotovo nasel pravi URL s primeri. BTW, ti primeri mi nekako ne delujejo tako, kot bi morali, mi je pa zato lepo delovala ena podobna simple aplikacija, ki semm jo razvil iz napotkov v knjigi (in v precejsnji meri tudi z online prirocnikom na www.php.net)
dan19k ::
Saj je vredu. A imas ti source od te strani. Ker sem se tudi jaz mučil in nisem kaj prav veliko naredil. Kaj bi mi lahko poslal source, da vidim kaj se narobe naredil?
Tnx
MArtin
Tnx
MArtin
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | knjige za učenje HTML in PHP&MYSQLOddelek: Izdelava spletišč | 3776 (3574) | BluPhenix |
» | učenje c++, ali pascala, ali pa delphija (strani: 1 2 )Oddelek: Programiranje | 6117 (5106) | Brilko |
» | Učenje PHP-jaOddelek: Izdelava spletišč | 2730 (2404) | upirna |
» | spletna trgovinaOddelek: Izdelava spletišč | 1739 (1314) | robio |
» | Najboljši programski jezik za dinamičen htmlOddelek: Izdelava spletišč | 3303 (2667) | frenk |